Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
19-06-09 21:24 #2535754
Por:El bueno,el feo y el malo

Cortina de fum


Ostres, ostres.
M´ havia proposat no destinar temps de la meva vida en veure els comentaris absurds que es fan tant en aquest foro com en el del AIR_PSC.
Els actuals esdeveniments fa que tingui que tornar a actuar.
Se de sobres que el meu amic Jordi es un bon orador i pot desviar l´atenció dels que l´escolten posant una cortina de fum davant d´alló que no vol que es parli.
Però davant seu hi ha gent que analitza contínuament totes les intervencions i declaracions tant de ell com la dels seus col·laboradors.
Feta aquesta introducció vaig a exposar el que jo crec que es l´estratégia que està portant aquest partit.
1º Escollirem a un portaveu que faci la funció de fer continues declaracions als mitjans de comunicació i que no sigui del anterior equip de govern. Aixó farà que tingui mes credibilitat .
2º El tema que escolliran serà el dels sous. ( es un tema sensible a l´opinió pública donat la situació de crisis actual)
3ª Jugarem amb l´ ambigüitat de les paraules i no especificarem si es sou brut o net.
4ª Quan s´aconsegueix que l´actual alcalde faci les seves declaracions passem a fer servir el punt 3 i escrivim un escrit dient que ens estan dient mentiders.
5ª Entren en el joc tots els seguidors incondicionals per difondre tots aquest comentaris.
Tot aixó causa el seu efecte però ells s´han adonat que han comès una errada. En la carta del Sr. Alcalde es fa una declaració de, que cobrava el Sr. Jordi i de quina manera. Es parla que lo legal seria haver declarat aquest sou i mai s´havia fet.
Ostres l´hem ben cagat.
La solució està en no parar de fer comentaris sobre les mentides referents als sous del alcalde i els seus regidors no sigui que la gent descobreixi que el mes important d´aquestes cartes es el tema de la LEGALITAT. Hem de preservar l´imatge del líder donat que aviat entrarà en el consell comarcal. No interessen mes escàndols.

Tot aixó es una cortina de fum per distreure l´atenció de l´opinió publica.
Però jo estic aquí per reconduir la situació.

Pot ser que l´actual alcalde no sigui bon orador però aixó no es una qualitat necessària per ser un bon alcalde. Per els temes d´oratória i anàlisis ja som uns quants que estem ben preparats.
Que quedi clar que no he insultat a ningú, però tinc que dir que si jo fos el administrador de la pagina del AIR estaria preocupat per el que es publica, ja que hi ha una declaració en la que es diu que no es publicaran missatges amb insults, calumnies, etc.
Aixó vol dir que hi ha consentiment. ( Cuidado aixó es molt perillós)

Confio que trigaré temps a tornar a escriure donat que estic preparant la meva candidatura per el 2011. No sabeu lo fàcil que m’ho esteu posant.
Visca el Barça
Visca Riudarenes.
Puntos:
19-06-09 21:55 #2535958 -> 2535754
Por:manel garcia

RE: Cortina de fum
Estimat bueno feo y el malo

estic d'acord amb alguna de les coses que dius, sobre tot amb això que t'ho està posant molt fàcil pel 2011. El cert es que tots els que seguim la política municipal estem incrèduls davant les cagades de'n Gironès, són de l'alçada d'un campanar, ha perdut tota la credibiliatat davant de qualsevol ciutadà que tingui dos dits de seny, ell i la seva colla que cada dia es mes reduïda. Conec gent que es d'air-psc de tota la vida i es fa creus de les coses que fa i que diu en gironès.

Ara no es cert que sigui un bon orador, es del pitjors que hi ha el psc en tota la provincia, es un home que llegeix tot el que diu i es contradeix constanmet.

Bé només dir-te que ara que en Gironès està mort politicament surtiran molt rivals per l'alcadia de Riudarenes, però es però que la gent es recordi dels que vau anunciar la candidatura amb anterioritat i dels que ahn fet la feina d'endorrocar-lo. Jo sé que hi hagut algú molt llest darrera de tot això. 15 dies abans de les eleccions del 2007 ningu es pensava que en gironès seria a l'oposició ni que s'hauria despretigiat tant, segur que no es exit d'una persona sola ni de dos, però algú hi ha que sap molt bé el que es fa.
que tinguis sort!
Puntos:
09-07-09 07:13 #2671136 -> 2535754
Por:la deesa bacona

RE: Cortina de fum
el fum s'esveix depressa
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Socialistes contra direccio, com sempre, i esquerra empenyent-hi Por: pet de monja 23-07-09 22:48
pet de monja
0
El merkat Por: maria i lidia 03-02-09 17:31
Superdetective
1
Fins aquí podiem aguantar Por: mosen simon 02-01-09 12:02
EL MENTIROSO
1
aprin catala Por: abdelkarim el ahmed 24-12-08 22:29
julivert
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com