Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
14-06-09 13:10 #2489599
Por:en pere dela cullera

a favor de la angie c.
Si angie tots vam entendre perfectament el que volies dir amb el teu :sort que ha guanyat. Ara els d'air els molesta i et tracten d'ignorant per expressar la teva opinió, sempre han fet igual, així els hi va.

La cosa és, però, que en Gironès amb un quants d'air feien campanya contra ciu per tal que tinguessin un mal resultat, l'exemple es la carta que en Nicolau va escriure al diari que no tenia cap altre intenció de provocar la pèrdua de vots de ciu, ja que parlava contra aquest partit en general.

Si ciu hagués tingut un mal resultat ells ho haugeren lligat amb la secció local, dient allò de : aquest que governen han fet perdre la confiança de la gent de Riudarenes amb ciu.
però ha estat tot el contrari i per això ara callen.
Has vist que no publiquen ni els resultats electorals en la seva web? com pot ser que uan formació politica no mencioni ni tan sols un resultats electorals? doncs perquè se'ls han menjat amb patates! ciu a riudarenes, en comicis europeus, ha passat de segon a primer amb més de 50 vots de ventatja sobre els socilistes de'n Gironès.
Hi et puc dir que a en Gironès, deprés del esforç que va fer menjant l'olla a la gent per tal que no votes ciu, va quedar molt tocat, un reves més del molts que ja porta.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
A FAVOR DE ERRORRoura ? Por: RIUESPLET 30-04-08 12:37
pizarro
8
PIDO POR FAVOR QUE AHORA SI NOS DEJEN TRABAJAR.. Por: EL MENTIROSO 11-04-08 08:01
EL MENTIROSO
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com