Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
21-05-09 23:47 #2310181
Por:pericles agudo

Els senyor informativos dos, que com tothom sap es el senyor Girones, es pensa que es Deu i que es el salvador del nostre poble i de can fornaca.
Els senyor informativos dos, que com tothom sap es el senyor Girones, es pensa que es Deu i que es el salvador del nostre poble i de can fornaca.

Primer: La gent de les llistes de ciu no té res a veure amb les que hi havia en l'anterior etapa, ja que per exemple, el senyor colomé anava a la llista de independents de Riudarenes que liderava el senyor Planes i que competia amb la de ciu que liderava el senyor Terradas. Per tant, Senyor informativos dos, aprengui una mica d'història perquè aquesta gent que hi ha ara a ciu ja havien militat en politica molt abans que vostè en altres formacions, aixì doncs, no poden ser responsables del que feia ciu en aquella època perquè llavors n'eren rivals.

Segon: Es molt greu com tracta a la gent de can fornca. Vostè es pensa que si en plena democracia no ens haguessin deixat empedronar al poble nosaltres no ens haureim defensat? es pensa que la gent de can fornaca som uns inutils o què?
Els de can fornca no som uan colla de ximples que ens deixem pendre el pèl, quan algú ens perjudicar lluitem pels nostres drets, i participem de les institucions mitjançant la política com hem fet ara, no pas amb la violència com fa vostè. Si a nosaltres ens haguessim negat el pa i la sal com diu en Gironès que feien, nosaltres ens haguerem organitzat i defensat, perquè en democracia no es nega mai res a ningú.

Tercer: Senyor Gironès, vostè a nosaltres no es ha regalat res, ni ens ha salvat de res, tot el que té la urbanització esta pagat amb els nostres impostos, i si no hagues fet vostè ho haguera fet qui hi hagues hagut, com ha passat a tots els pobles.
Les urbanitzacions es van començar d'una manera i com totes les coses han anat canviant, i can fornaca ha seguit el mateix camí de qualsevol altre urbanització i ha passat pels passos que han passat totes les urbanitzacions.
El seu es un dicurs propi de una persona cacique que es pensa que tothom li deu la existència quan en realitat es tot el contrari: vostè ha estat un entrabanc pel desenvolupament del nostre poble.

Quart: Quan vostè diu que la gent que hi ara a ciu es la mateixa d'abans, ho fa perquè se sent totalment impotent davant el grup de gent que ara porta aquest partit que li estant foten un bany pitjor que el que li ha fotut el barça al madrid en tots els espectas. L'únic recurs que li queda es parlar del passat, perquè en el present vostè es un ànima en pena que necessita els vots de ciu per poder esta al consell comarcal. Vostè es creu que si aquesta gent neguessin res a ningú, li permeterien ser el president del consell comarcal quan a dintre el seu propi partit està ple de socilaistes que li volen fer la pua?

Per últim vull transmetre a tota la gent que segueix la política municipal que valori si realment es just el que està fent el senyor Gironès de crucificar constanment a unes quantes familíes d'aquest poble que no ens dedican a la política, algunes perquè no s'hi han dedicat mai o altres perquè ja s'han retirat.

Crec que els ciutadans de Riudrenes no podem ser complices de l'obsessió, i que ja sembla crònica, del senyor Gironès contra algunes persones. Que ens parli de política i de polítics, però no de gent aliena que tot el dret a la seva intimitat, no seria lícit que una obessió dones redit polític a ningú, pel cim de les obsessions del senyor Gironès esta el nostre poble.
Puntos:
21-05-09 23:59 #2310289 -> 2310181
Por:el servent traïdor

RE: Els senyor informativos dos, que com tothom sap es el senyor Girones, es pensa que es Deu i que es el salvador del nostre poble i de can fornaca.
SÍ SENYOR!!! AMB DOS COLLONS!!!
Puntos:
22-05-09 00:01 #2310303 -> 2310289
Por:el servent traïdor

RE: Els senyor informativos dos, que com tothom sap es el senyor Girones, es pensa que es Deu i que es el salvador del nostre poble i de can fornaca.
ELS QUE SI NECESSETIN EN GIRONES SON EN ROURE I EN GELMA PERQUE SENSE ELL NO SABEN NI RESCAR-SE LES ORELLES PER TROBAR CERA.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ya llegan los salvadores Por: eduardo de la cruz 08-05-09 14:52
eduardo de la cruz
0
sembla mentida com ha canviat al nostre poble Por: junts fem riudarenes 30-04-09 13:32
angie c.
1
tot fa pensa que... Por: daniel cicuta 27-01-09 13:45
daniel cicuta
0
Sensacion y pensamiento Por: pericles agudo 09-11-08 23:14
pericles agudo
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com