Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
14-05-09 12:05 #2256475
Por:la dona catalana

La tele ens enganya
“Sin palabras se queda uno para describir el ambiente”, deia el pobre redactor de TVE que es va veure obligat a entrar en directe des de l’estadi de San Mamés a l’inici de la final de la Copa d’ahir. La cosa intentava tapar la gran xiulada que es van emportar el rei i l’himne d’Espanya a Mestalla de part dels afeccionats catalans i bascos. Un fenomen previsible i, a més, perfectament anunciat a tots els fòrums d’internet.

Mentrestant, a TV3 els comentaristes es feien els despistats –impossible creure’ls, enmig de la bronca monumental– per evitar fer la seva feina, que és explicar el que passa i és notícia.

Tot plegat, combinat amb una realització a la nord-coreana, pensada per evitar que a algú li quedés ferida la sensibilitat patriòtica per culpa de la realitat.

Queda clar que l’herència del No-Do encara es nota als mitjans de comunicació espanyols. Probablement en cap altra democràcia occidental es percebria com a normal que les televisions públiques amaguessin als espectadors el que està passant. Ho apuntem a l’herència de la dictadura.

Però el que ja no s’entén és que TV3 hagi de buscar subterfugis tronats per fer veure que no és que ens censurin res, és que de vegades tenen lapsus.
Puntos:
14-05-09 12:08 #2256494 -> 2256475
Por:angie c.

RE: La tele ens enganya
A TVE Internacional van donar en diferit la retransmissió de l'himne "nacional", amb la música d'aquest a tot volum per tapar la xiulada i disculpant-se, després, de no haver pogut fer-ho en directe. Increïble, talment com a Corea del Nord o a l'España franquista!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ole, ha venido la tele Por: aver,aver 24-08-10 20:37
aver,aver
0
Tele Por: EL MENTIROSO 30-04-10 09:48
EL MENTIROSO
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com