Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
13-05-09 23:07 #2253827
Por:manel garcia

moltes sortides de to als air
La veritat és que algunes de les coses que escriu en Gironès se les de treure del barret ja que si hi ha problemes d'aparcament en el poble es per ell no es va preocupar mai de soluciona el tema o fins i tot posar fi al desgavell que tenia sempre. Qui li va treure un autobus en direcció prohibida va ser el diari de Girona en portada ja que estava en joc la vida del nens i nenes del nostre poble que cada dia eren tragiants en direcció contraria, cosa que mai ha fet el camió de dixalles malgrat que la mercadari que transporta es molt diferent i no es juga amb nens com va fer l'anterior Govern.
Tot això dmostra que es critica per criticar i que l'únic que hi ha es molt ressentiment i molta voluntad per part del weto Gironès d'anar en contra de les coses bones que es fan al poble.

Però el problema de Gironès és que ja no té crèdit per frivolitzar amb sortides de to, o amb especulacions per espantar la gent.


I aquest és el veritable drama de AIR, que es mou entre un mal lider i un pitjor futur perquè si el tornen a presentar malament, ja que esta més cremat que la pipa d'un indio, i si el canvien també malament perque amb el que tenen a darrera no poden anar en lloc.

Gironès ha esgotat el seu crèdit, també en la lluita contra ciu que gracies a ells sera president del consell comarcal sense ser el més votat. Com podra dir que ha de governar la llista més votada si ell no ho compleixa al consell comarcal??
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
moltes coses Por: la xufla 17-01-09 20:51
la xufla
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com