Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
15-04-09 09:21 #2082219
Por:corinto y megara

per una d'air
Una cosa són les persones que van als plens i l'altre són el polítics. Un alcalde o un exalcalde ha de mantenir sempre les formes. Els que tenen i han tingut un càrrec són els que representen la nostra institució i els qui han de donar exemple. Es el cas del senyor Gironès, que això li va molt gros.

Primer de tot hauria de respectar els torns de paraula i no acapara tot el ple, ja que no deixa parlar a ningú. Reclama els seus drets però no respecta els drets dels altres.

Jo he vist com l'alcalde fa sempre el gest de repondre'l i en Gironès salta i diu: "no, no deixeu-me parlar que jo tinc dret a parlar..." i així només va parlant ell.
Es cert que té dret a parlar, però també té l'obligcació de deixar parlar.

En els plens s'exposa una cosa i es deixa que responguin els altres, però això, en Gironès, no ho sap fer, va de un tema a l'altre i no sap ni el que vol dir. Molts cops fa el ridicul, com el dia que reclamà els expedients medics que hi ha a l'antic dispensari i volia fotre la culpa a l'alcalde quan ell és l'únic repsonsable, ja que és el metge, i, en el moment del trasllat al nou dispensari, ell era també l'alcalde, però tot això no ho deixa replicar. Per sort en colomer, que te deu vegades més seny que ell, el deixa fer, sinó ja sabem que faria l'altre: fotre el camp.
Així enten les coses en Gironès: primer jo , després jo i deprés jo.

Una altre cosa que no pot fer en Gironès es aludir gent del públic que no es pot defensar ja que no te la paraula, després us queixeu que la gent li digui coses.

Per últim, et dirè que trobo que és increible que en un ple municipal, on s'han de tractar de temes de transcendència pel poble, en Girones es foti a parlar de coses que es diuen en aquest foro, que reocnec que es "cutre" igual que el vostre, però serveix perquè molts ciutadans s'hi desfoguin i diguin la seva.
Puntos:
15-04-09 09:41 #2082313 -> 2082219
Por:el servent traïdor

RE: per una d
Si però la diferència és que aquest foro hi pot publicar tothom i al seu no.

Que amb air al govern l'oposició no tenia veu a la revista i amb Ciu sí.

Que amb ciu hi ha una ordenança de participació ciutadana i amb air no podia participar ningú.

Que ciu va tenir un bolg i air va trigar anys a tenir una web.

Que el lema "junts fem riudarenes" era de ciu i air la copiat.

En fi que ciu sempre s'anticipa als air, per això l'ha acabat avançant i se li ha posat al cap del govern, i això és el que alguns els costa de pair.
Puntos:
15-04-09 10:35 #2082568 -> 2082313
Por:pet de monja

RE: per una d
en Gironès encara va fer més el ridicul quan va dir que en Mompió havi ampliat la fàbrica fins a tocar els mort i resulta que el permís d'obres li havia donat ell. Es totalment surrealista el que diu en Gironès, no sap ni on navega, va de llest i fa el ridicul constanment, només li queda en Gelmà i algun altre.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Jo també vull parlar del Butlleti d'air Por: manel garcia 17-08-09 22:22
manel garcia
0
la manera de fer d'air-psc Por: el servent traïdor 20-04-09 12:59
el servent traïdor
0
Una altra contradicció d'AIR-PSC Por: UN RETIRAT 24-03-09 11:30
UN RETIRAT
0
a la gent d'air-psc Por: un poble a la deriva 25-12-08 21:24
ringomariano
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com