Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
13-04-09 12:28 #2072533
Por:corinto y megara

els air perden solta i senderi
Ara es veu que els molesta el que es diu en aquest foro. Ells s'han passat anys fent mofa de tothom, rient les infantilades de'n Gironès, que tractava a tothom de fatxe, i de zaplanes i mal vestits i no sé pas que més a tothom que volia fer política.

Ells que han ameneçat a la sortida dels plens als regidors de ciu, que han insultatn en butlletins, que ha penjat pancartes i fotos dels membres de ciu amb insults pel poble i fins i tot a l'ateneu, que han insultat en aquest foro i a la seva propia web, quan hi tenien un espai que es deia joves per la democracia i posava les fotos dels de ciu amb insults.

Ells que por empastifaven el poble amb paperets fotent-se de tothom i tractant a tohom d'ignorants, dien que ciu portaria el poble a la deriva, que la guardaria s'enfonsaria, que a l'escola semblava "l'oeste", i que a llar de jubilats es tiraven dardos a la bala bala,

Ells que tenen un cap com en girones que en els plens amenaça a la gent amb fotre'ls escales avall, que parla quan li doan la gana i no escolta a ningú, doncs tota aquesta gent del air-psc que ha fet tot això ara els molesta que en aquest foro es parli d'ells. Pobrets, ara resulta que les families d'air poden fer i dir i amenaçar a qui volguin, penajr fotos de tohotm pel poble,escriure contra tohom i insultar-los, fer mofa i riures de la gent, i per contra d'ells no es pot dir res. Fins aquí podiem arribar senyors.
Puntos:
13-04-09 18:17 #2073957 -> 2072533
Por:la guineu

RE: els air perden solta i senderi
Es ben cert el que dius. Aquets de l'air, en roura, la Noemi, la ledesma, i algun altre, riuen i riuen en el plens, quan en Girones diu alguna parrafada contra algú, i es mofan de la gent, i també es cert que van penjar fotos a la web d'air i pel poble de la gent que no pensa com ells.

A més en Gironès va anar a tvgi i va dir que els de ciu eren uns titelles, i altres insults. Va dir que hi havia gent que s'enriquia a base de dir que estimaven Riudarenes, però no va dir ni qui, ni com, com sempre fa ell, tira la pedra i amaga la mà.

Però tens tota la raò quan dies que després els molesta que diguin res d'ells. Ja m'agradaria veure la familia blavis que dirien si els de ciu haguessin passat butlletins amb la foto de la seva filla diguen-li mentidera i pocavergonya com vam fer els d'air amb la montse valls, si els faria tanta gràcia.

Crec sincerament que a riudarenes hi hagut unes cauntes families que s'han deixat engatussar per en Gironès i els ha arrestrat a un lloc absurd i sense sentit que el dia que obrin els ulls els caura la cara de vergonya d'haver donat suport a le politiques furioses de'n Gironès.

Crec que el que es diu en aques foro no es res més que la resposta d'anys de sembrar vents per part dels air psc.
Puntos:
14-04-09 08:49 #2076474 -> 2073957
Por:el servent traïdor

RE: els air perden solta i senderi
Teniu tota la raò, per què us penseu que en aquest poble la gent ha sortit tan al carrer per la festa major i el carnaval, per exemple, i per què participa de tots els actes, hi hagut com un esclat d'alegria dels anys carcas i grisos que hem viscut, algú havia de liderar aquest canvi i quan ha sortit un grup de gent que s'hi ha dedicat, tothom els hi ha donat recolzament. Endavant amb la feina del nou Govern.

Com deia en J miguel Martinez a la entrevista que vaig llegir a la revista municipal, "Si aquest nou govern hagues cedit a les amenaces dels d'air, i ciu s'hagues fet enerere ara tindriem un govern aconsguit amb la intimidació." Gràcies per no rendir-vos i treuren's del pou en què en Gironès havia deixat a tots els Riudarenencs, ara amb la vostra feina es veu clar. Del que es far al que es feia no hi color. Endavant!
Puntos:
14-04-09 22:59 #2081061 -> 2076474
Por:mosen simon

RE: els air perden solta i senderi
jo crec que si
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Mikolau Por: angie c. 08-04-09 20:04
angie c.
0
Sin Asunto Por: pericles agudo 03-11-08 12:44
EL MENTIROSO
3
EL ABAD DE MONTSERRAT PUEDE .... Por: EL MENTIROSO 10-04-08 17:53
EL MENTIROSO
0
Canción Camino a San Fernando Por: No Registrado 23-03-08 10:12
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com