08-04-09 20:02 | #2061970 -> 2061930 |
Por:angie c. ![]() ![]() | ![]() ![]() |
RE: Carn de cocodril, està de moda. Jo fa anys la vaig menjar à Cuba, feta amb una mena de sanfaina i es molt bona i tendra amb un tast molt suau. L'única pega es que s'ha de cuinar practicament acabada de matar. O al menys aixó deien per la illa. I el sabor em recorda mes una vedella de carn blanca i no pas el pollastre. | |
Puntos: |
Tema (Autor) | Ultimo Mensaje | Resp | |
fotos carnaval Por: angie c. | 17-03-09 13:42 mipipa | 3 | |
Carnaval Por: en pere dela cullera | 23-02-09 12:34 un poble a la deriva | 2 | |
carnaval Por: eduardo de la cruz | 16-02-09 09:34 EL MENTIROSO | 1 | |
PALOMA BLANCA CARNE CRUDA? Por: casola | 07-05-08 13:22 BON DIA | 5 |
![]() | ![]() | ![]() |