Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
08-04-09 19:53 #2061902
Por:la guineu

Jordi cule, avui guanyarem! o dic jo
El duel entre Barça i Bayern està al 50%. I l’ocasió mereix començar per aquí, pel que és obvi, perquè molt del que s’ha pogut llegir i sentir en les últimes 48 hores pot portar a pensar, intuir o sospitar que el Barça ho té relativament fàcil per passar ronda. Sobretot arran del 5-1 encaixat per l’equip de Klinsmann al camp del Wolfsburg dissabte passat a la Bundesliga.

Sàviament, com és habitual, Guardiola va connectar l’alarma –“És el pitjor resultat possible”–, pressuposant la reacció dels jugadors alemanys a la desfeta, però –entre vostès i jo– l’entrenador del Barça no estaria ni content ni tranquil en la situació de Klinsmann. En altres paraules, més que la reacció del Bayern, Guardiola tem la reacció del Barça davant la imatge de debilitat de l’adversari.

La il·lusió per conquerir les semifinals de la Champions pot fer temptador pensar que el Bayern porta anys allunyat del podi europeu, que va tercer a la Bundesliga, que té una defensa vulnerable i que el 5-1 de Wolfsburg encara destapa més debilitats, potser del col·lectiu, potser de l’actitud dels jugadors o qui sap si de la (mala) relació entre entrenador i jugadors.

Segurament aquests factors tenen base real. La qüestió és com provoques que surtin a la superfície, com els explotes. I no serà fàcil davant un equip amb 4 Copes d’Europa i 2 Intercontinentals, que té 16 jugadors internacionals, que no ha perdut cap partit oficial amb el Barça (1 empat i 3 derrotes), que no n’ha perdut cap aquest any a la Champions.

L’única resposta és ser més fort en la suma de factors que decanten un duel d’aquesta alçada. Intensitat alta, cap fred –hi ha 180 minuts–, treballar les virtuts pròpies, burxar els defectes del rival i atenció als detalls (estratègia). Si els ajuntes tots, pot ser que desmuntis el Bayern, o que simplement l’eliminis. Si no ho fas...
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Avui es un gran dia Por: pet de monja 14-04-09 22:58
mosen simon
3
Avui cafe gratis a l'ateneu Por: som i serem 07-02-09 08:43
som i serem
0
avui Por: jordi cule 29-01-09 11:52
jordi cule
3
Efecte Jordi Ros: Fracas CIU Por: No Registrado 13-03-08 22:00
No Registrado
22
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com