Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
23-03-09 16:02 #1977185
Por:El bueno,el feo y el malo

Article d´opinió
Ostres, ostres.
Crec que aquest foro està marxant dels objectius inicials.
No s´ha de caure en insultar a les persones, siguin del bandol que siguin.
NO FA FALTA!
La formula per desacreditar a una persona :
- fer servir les seves declaracions en contra seva o dels seu seguidors.

Per exemple:
El Sr. Nicolau fa un article d´opinió ( segons la seva respectable opinió):
Riudarenes ha de tornar a lluitar i lluitarem. Això sí, ara ho farem amb les armes que ens dóna la democràcia: la veritat, la feina ben feta, el diàleg, la dignitat, la llibertat d'expressió i els drets humans

Ara posaré un article de premsa amb unes declaracions del seu lider.
( Diari de Girona 28/05/0Chulillo

L´alcalde: ´A l´oposició puc ser perillós´

E.P.R., Riudarenes.
Jordi Gironès, que segons totes les previsions haurà de cedir la vara d'alcalde aquest migdia a Jordi Ros, està desanimat però pensa marxar "traient pit". Avui s'acomiadarà de manera abrupta d'una alcaldia que ha ocupat, avalat per majoria absoluta, durant 13 anys, que havien de ser 16 però que s'han estroncat pel canvi de bàndol d'un dels seus regidors.
Gironès és conegut per portar barret, guants de cuiro negres i per no tenir pèls a la llengua. "Com a cap de l'oposició puc ser molt perillós", alerta. El seu mateix partit sap prou bé com són d'expeditives les seves decisions. Quan el PSC no el va recompensar com ell es creia merèixer concedint-li un càrrec a la Diputació de Girona va abandonar la militància i va deixar-se estimar per CiU. Finalment, el pas no es va fer i va repetir com a cap de llista d'AIR, llista vinculada als socialistes. Ara, pensa marxar "defensant el que he fet i tots els qui m'han acompanyat. Espero que no se m'escalfi la boca, però tampoc penso anar de víctima".
Gironès és metge i va arribar a Riudarenes per motius professionals. S'hi va establir i al cap de pocs anys ja n'ocupava l'alcaldia. Tot i que en un moment de rauxa va considerar repetir com a cap de llista i tornar-se a presentar com a rival de Ros, ara veu llunyana la fita de 2011 i considera que no es tornarà a presentar. Es concentrarà en ser, de cara l'any que ve, president del Consell Comarcal en coalició amb, precisament, la formació que l'ha foragitat del poder: CiU.
L'alcalde de Riudarenes fins aquest migdia diu que no hi ha moviments per fer fora CiU de la presidència de l'ens comarcal, que el mandat acabarà tal com està previst i que des de la cúpula del PSC no hi ha cap ?intenció de cobrar-se la venjança. Per tant, l'ara president comarcal Robert Fauria (CiU) cedirà el testimoni a Gironès el proper 2009 amb normalitat. A més, Gironès assegura que la cosa no està per bromes i que si el PSC busca fer fora CiU, "que se'n busquin un altre i no comptin amb mi".


Com podeu veure aquestes declaracions estan fetes en un to desafiant.Tal i com s´ha demostrat, va tindre contactes amb l´oposicio ," CIU", perque els del PSC no li donaven el que ell volia ( Un seient a la diputació)
Que faria aquest Sr. per un seient a la Diputació?

Es per aixó que tot el que pugui dir el Sr. Nicolau es una estratègia de rentar la cara del AIR-PSC.

Com heu pugut veure no cal insultar a ningú.
El Sr. Nicolau pot dir el que pensa i jo també.
Pero el que esta clar es que a Riudarenes hi ha una lluita i tots tenim clar com es pot acabar.
El benestar d´una comuniat no es pot hipotecar per el benestar d´un sol membre d´aquesta comunitat.
Penseu seriosament sobre aquest tema.

Visca el Barça i Riudarenes.
Puntos:
23-03-09 16:21 #1977284 -> 1977185
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: Es bo recordar .....
Ostres, ostres.

Ara veurem quina reacció provoca els meus escrits sense insults.

Mes articles referents al lider de l´opisició.


diaridegirona.cat » Comarques L´alcalde de Riudarenes, Jordi Gironés, encapçalarà la llista de CiU a les municipals




jordi gironés. L´alcalde de Riudarenes concorrerà per CiU com a independent.


DAVID QUINTANA, RIUDARENES. La federació nacionalista porta setmanes submergida en la batalla per la formació de les llistes municipals a la Selva i els contactes que fa mesos van iniciar amb l´alcalde de Riudarenes i exmilitant socialista, Jordi Gironés, sembla que han arribat a bon port i aquest esdevindrà alcaldable convergent per Riudarenes a les properes municipals de maig de 2007.Gironés va concórrer per primer cop a unes eleccions l´any 1995 i ho va fer sota sigles independents. Quatre anys més tard el PSC va aconseguir que el ja alcalde representés les seves sigles a la vila selvatana cosa que va fer fins al juliol passat quan un desacord amb la direcció del partit a Girona el van fer donar-se de baixa de militància. Sembla ser, però, que els contactes per fitxar el batlle de Riudarenes neixen molt abans que aquest es desvinculés del PSC i que la bona relació que manté amb el regidor de Manteniment d´Infraestructues, Salvador Gelmà (CiU), haurien tingut molt de pes en una decisió que segons van confirmar fonts properes «està feta però no signada» i és que l´anunci oficial es reserva pel primer trimestre de 2007.
Tot i que tot indica que Gironés representarà les sigles de la federació nacionalista ho faria com a independent, fórmula que també hauria considerat de manera unilateral per concórrer a les municipals després de donar-se de baixa definitivament del PSC. Gironés va mostrar la seva disconformitat amb el partit a principis d´estiu, quan el regidor gironí, Joan Pluma, va ser nomenat portaveu socialista a la Diputació en substitució de l´ara exconseller socialista, Joan Manuel del Pozo. L´alcalde de Riudarenes creia que hauria hagut de ser ell, com a portaveu adjunt, qui hauria d´haver assumit aquesta nova responsabilitat. Però malgrat tot, Gironés assegurava que aquest no ha estat el seu únic motiu per presentar la renúncia al càrrec. «Hi ha molts motius, i en aquests moments no em veig en cor de continuar a la institució», va assegurar. «No m´agrada com funciona l´equip de govern, i tampoc l´oposició que fem des del PSC, i ja que sóc l´únic que penso així, no puc estar fent el paperot i continuar cobrant de la Diputació», va indicar l´alcalde de Riudarenes en declaracions a Diari de Girona. Com que no vol «cobrar un sou que no em mereixo», Gironés va deixar «via lliure» al PSC perquè el substituís per l´alcaldessa de Tossa, Pilar Mundet.
El portaveu socialista a la Diputació, Joan Pluma, va agrair en el seu moment al batlle selvatà aquesta decisió. «Gironés va iniciar un procés de reflexió i ara valorem molt positivament que s´hagi tancat aquest període de provisionalitat», va afirmar. «Agraïm que hagi utilitzat aquesta fórmula tan nítida, que no hi hagi mitges tintes», va afegir.
La dimissió definitiva de Gironés va tenir lloc un parell de mesos després que esclatés la polèmica, i quan semblava que les aigües tornaven al seu lloc. De fet, la primera secretària dels socialistes gironins, Marina Geli, va assegurar que l´alcalde continuaria treballant «amb tota normalitat». Geli va explicar que el partit havia demanat a Gironés que «segueixi la línia política del PSC».
Malgrat tot, tant el secretari de política municipal, Esteve Pujol, com Pluma van coincidir en lloar la tasca de Gironés a l´ens provincial. «La seva decisió ha estat fruit de la reflexió personal, i és del tot respectable», va assegurar Pujol. El secretari de política municipal va valorar «molt positivament» la tasca portada a terme per Gironés, i es va mostrar segur que des de la seva alcaldia de Riudarenes continuarà treballant «a favor del món municipal».
L´escollida per suplir Gironés va deixar a la Diputació va ser l´alcaldessa de Tossa, Pilar Mundet, que representa el grup a la Comissió de Cooperació Municipal, que actua en Cooperació i Plans d´Obres, Cooperació Esportiva, Assistència Tècnica d´Enginyeria i Assistència Tècnica d´Arquitectura.


Ara si, ara no. Com quedem?

Visca el barça i Riudarenes
Puntos:
23-03-09 20:51 #1979050 -> 1977284
Por:pet de monja

RE: Es bo recordar .....
Sí senyor! aquesta ha sigut sempre l'essència d'aquest fòrum, un espai de debat polític on els ciutadns de Riudarenes han pogut expressar les seves opinions. Els que tenim la costyumn d'escriure-hi i llegir-hi volem que així continui sent. És clar que hi ha gent que té interès en "rebantar-lo" perquè aquí s'hi ha dit moltes veritats, i reconec que s'hi desenmescarat moltes de nefastes polítiques de'n Gironès i el seu equip. Però ells enlloc de defensar-s com a persones, amb arguments polítics, han entrat al fòrum amb el mateix estil que els caracteritzar a fora; l'insult i la desqualificació perosnal. Altre cosa no saben fer. És just reconèixer que alguns mebres del Air també han petit desqualificacions en aquest fòrum i entre tots hauriem d'evitar-ho.
Jo condemeno tan els d'uan banda com l'altra que en ocasions, emperats per l'anonimat, han aprofitat per dir isnsults, desqulificaions, i difama contra persones, però tot això no pot embrutar la gran informació que aquí ehm pogut tenir els ciutadans anonims que no ens dediquem a la política. Crec que el senyor Gironès ha aprofitat qualsevol ocasió en que l'han exempat amb irregularitats per dir que es difamava contra ell, i això tampoc està bé, ja que fer-se el màrtir amb coses com l'abús que va fer amb els rellotges es d'un hipocrasia inmnesa.

Espero que entre tots sàpiguem prescindir d'aquest quatre benïts que no saben on es el límit i seguim opinant sobre política municipal.

La infgoramció que dona el bueno el feo i el malo és un exemple per aquest fòrum, són noticies contrastades i molta gent no sabia com les gasta en Gironès, tot això no ho pot negar són paraules seves.

A més mostren la contradicció d'aquest home que un dia critíca ciu, i un altre vol ser el seu candidat.

També hauria d'explicar perquè aquí diu que ha de governar la llista més votada i per contra al consell comarcal vol ser el president sense ser el candidat de la llista més votada.
En fi són les contraddicons d'un home que ha dut el poble a llocs inpensables. És una llàstima que la gent de Riudarenes ens hagim de veure als diaris per les coses que aquest home enfurismat provoca.
Puntos:
23-03-09 23:15 #1980162 -> 1979050
Por:abdelkarim el ahmed

RE: Es bo recordar .....
quin articles més bons
Puntos:
24-03-09 10:27 #1981398 -> 1980162
Por:EL MENTIROSO

RE: Es bo recordar .....
Muy Feliz
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Article d´opinió Por: canfornaqui 26-11-08 16:20
riudadubtes
1
ARTICLE DE UNA VECINA DE RIUDARENES Por: EL DE LA CAMPANA 25-03-08 11:23
EL DE LA CAMPANA
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com