Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
15-03-09 15:43 #1941786
Por:daniel cicuta

la veritat
Es molt fàcil fer com fan els d'Air-psc de negar constanment tota veritat que posa en evidència al seu cap Jordi Gironès, perà alhora aludir contestar totes les coses que s'ahn dit aquí. Tothom sap que està demostrar i remostrat que en Gironés es va gastar els diners de tots per comprar rellotges als seus regidors, ell mateix ho va reconeixre, i tothom sap que van pagar-los un tiberi amb diner públic, perquè van haver de tornar els diners, Tothom sap que va esfaltar el camí de casa seva, tothom sap que se'n duia el mobilirari públic per festes particulars a casa de la seva amiga perquè hi ha fotos que ho demostren, Tothom sap que en Gironés insulta als ciutadans perquè només cal llegir els seus butlletins, Tothom sap que va deixar un endeutament enorme a l'ajuntment perquè així es reflexa en els pressupostos municipals, totom sap que deia que no cobrava i que per contra a l'ajuntament hi ha cobraments seus de kilometratge enormes, tothom sap que a ell mai el van escoltar els mossos quan era alcade i per contra a en colomer si perquè en Gironès i els seus matons no accepten les normes de la democràcia, i els violents d'air surten retratats al diari, Tothom sap que malgrat tot això encara hi ha cares dures que diuen que els altres s'inventen les coses, doncs no! tot això no són invencions com no ho es la fàbrica Batalle que presideix el nostre poble per culpa del senyor Gironès i tot això són evidencies que ningú pot negar i que clarament deixen l'obra de govern de'n Giornè com la pitjor de tota la història de Riudarnes.
Puntos:
15-03-09 15:50 #1941800 -> 1941786
Por:un poble a la deriva

RE: la veritat
A més es normal que la gent li tingui por a en Gironès ja que tothom sap que es una persona violenta que agradeix i crucifica a tot aquell que no pensa com ell.

Podrà guanyar totes les eleccions que vulgui, com va fer en Hitler, o com fan els violents en alguns pobles del pais basc, però mai podra vencre la ètica que regeix a les persones decents.

Podrà dir que no governa el grup més votat a Riudarenes, però aquí li ha plegat a un regidor es a ell per tant la culpa es seva i no de ningú més. Però més trist serà encara quan ell sigui president del consell comarcal sense ser el partit més votat i gracies al suport de ciu, llavors que dirà? que no cal ser la força més votada per ser president? tot al revés del que ha dit a Riudarenes.



Puntos:
15-03-09 16:05 #1941832 -> 1941800
Por:mosen simon

RE: la veritat
Es normal que la gent tingui por de'n girones, sempre desafia, insultar i amencçar a tohom que li porta la contraria, no el vau verue en els plens? qui no té por d'un home així, fuirós i rabiós com una mala cosa.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
LA VERITAT ES AQUESTA Por: angie c. 01-06-09 19:47
un poble a la deriva
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com