Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
12-03-09 08:09 #1927017
Por:jubilat

L'herència
M’hauran de disculpar, però discrepo d’algunes de les opinions que he llegit en aquestes pàgines. No cal dir que desaprovo absolutament totes les expressions grolleres.
Una de les opinions amb les que no coincideixo és la que alguns de vostès anomenen “l’herència Gironès”. Permetin que els digui que la conveniència d’una empresa dins el municipi és una qüestió opinable, i per tant, tots els criteris són respectables. Personalment, penso que aquest fet reportarà més beneficis que molèsties.

Dit això, els voldria cridar l’atenció sobre el vertader llegat que ens ha deixat el Sr. Gironès, que no és altra cosa que un enfrontament terrible, injustificat i dolorós entre la gent del poble. Veïns de tota la vida que ara ja no es parlen, amics d’infantesa que no es saluden, escrits corrosius que només busquen fer mal, menyspreu per l’adversari, manca de respecte, i sobretot, una rancúnia inesborrable. Potser, aquest senyor pensa que la manera en què s’ha aconseguit donar un tomb al cartipàs municipal és reprobable, però això no el justifica. Abans de la seva arribada en aquest poble, desterrat vés a saber d’on, teníem les picabaralles normals: una paret mitgera, un gual, els pollancres o la fressa del veí, però érem un poble tranquil, pacífic, i acollidor. Especialment acollidor, això aquest senyor ho sap molt bé. Fins i tot, durant el seu govern la gent es comportava amb més civisme. Després de la seva caiguda, aquest home ha sembrat profundes enemistats, odis, i lluites cainistes. Aquesta actitud no és opinable, ni té excusa. La situació actual obrirà ferides que aniran supurant durant molts anys. Però el que és més greu, el que realment treu la son és que rés d’això és un atzar, o la conseqüència inevitable d’una situació política, sinó que forma part d’una estratègia del tot reprovable, d’una malícia insospitada fins ara en aquestes contrades. Tot plegat és molt, molt perillós. El senyor Gironès, o potser no tan senyor, ho sap, però sembla que l’importa ben poc; al cap i a la fi, podrà marxar quan vulgui per anar a emmetzinar un altre poble. Per la meva edat, potser jo no arribaré a veure les veritables conseqüències de tot plegat, però els menuts de ben segur que ho pagaran. Per tant, faria bé de deixar de banda la seva supèrbia, i intentar ésser més prudent i cautelós.

Cal que tothom se n’adoni que aquesta és la vertadera herència del Sr. Gironès. Ni jo, ni altres com jo, li perdonarem mai.
Puntos:
12-03-09 08:43 #1927080 -> 1927017
Por:el servent traïdor

RE: L
senyors haveu d'entendre que el problema de veritat que hi ha hagut en aquest poble no és altre que la manca de raonamnet democràtic per part de'n Jordi Girones que ha sigut i serà sempre un dictador. La prova la tenim en els fets recents que quan ha perdut a la mateixa gent del seu partit i aquest li han cantat les quaranta fins aaribar a treure-li de les mans el poder, el dictador s'ha encés i ha recorregut a la agressivitat que tant el caracteritzar.
Puntos:
12-03-09 12:26 #1928068 -> 1927017
Por:jsbandoler

això és parlar bé
fa dies que ja no entro ni en aquest foro ni a la pàgina d'AIR, em comença a molestar la manera de fer i de dir de tots plegats, però crec que teniu tota la raó, costarà molt cicatritzar les ferides que aquest senyor ha obert en un poble que mai de la vida s'ha estimat i que només n'ha intentat treure un profit personal fent-se la víctima i el xaiet quan realment estem parlant d'un llop, sortosament un llop que ja està de cap a caiguda i que etziba les ultimes urpades i mossegades per tornar a dirigir el poble de manera dictatorial. Siguem forts i respectuosos i de ben segur que el temps ens donarà la raó i per fi ens podrem desfer d'aquest personatge i de les seves enveges i provocacions.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Sin Asunto Por: 22-05-09 22:49
abdelkarim el ahmed
3
la manera de fer d'air-psc Por: el servent traïdor 20-04-09 12:59
el servent traïdor
0
jordi o George Por: som i serem 24-02-09 13:31
welch
9
INFORMACIÓ CIUTADANA SOBRE UN NOU LLIBRE Por: casola 08-05-08 15:51
El bueno,el feo y el malo
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com