Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
04-03-09 13:07 #1885068
Por:luzyfernen

CARNAVAL
Hola familia............es una manera de dir...........per que si natres fosim com vosaltres, els nostres pares ens haurien matat............es veritat com soms un parell de putetes......peró decents.
La Fer continua emprenyada amb mi.........bé anem per les últimes que el temps es or i segur que vindrà el mig metro de semursa a garlar..... Definitiu , en Siset està acabat, només té el support del pobre miserable repartidor de fuets i pitzes, peró que ara no el deixaran sortir amb la seva……….. Heu vist el cartell de Mercadona ¿ ay siset, siset, quins dos anys que t’esperen.........Segons diuen volen posar publicitat en els ninxols, que fort tia.
El matrimoni Drácula sembla que treballa fort per fer una llista nova, peró la gent més vàlida els hi està donant carbasa..........
Mentrestant el gendre gorila-roballenya-descerebrat i cap de colla de les bandes feixistes de Blanes , corre per les nits posant anonims per les busties on deixa anar tota la seva malallet..........diuen que aquest pobre desgraciat es com el seu sogre……..tenen un trauma infantil……..per natres el poden ben donar per allà.
Avui no parlarem d’en pitu-drogata ni de la yola-pepera drogata......que l’altra dia el seu home li va fotre les maletes al mig del carrer..........i ella plorant com una boixa.........
El que ara es fa el “tonto” es el gandul d’en bagató, paràsit per vena de pare , que està molt emprenyat per que tothom ja sap que ell vol ser alcalde peti qui peti, sembla que la dona ja està fins el monyo d’aquest penco i de treballar com una negra per mantenir-lo i li ha donat un ultimátum...........o treballes o aniràs a la p.c..............Peró la idea d’anar a treballar li provoca basques.........com el seu pare......... mes dolents tots dos que la fel......
El que es veu que es un éxit es el tránsfuga que a reunió que va.......... fa perdre doscents votants a CIU…….. un impresentable com aquest es una garantia pels contraris.........la última actuació amb els de les tortuges la gent va acabar vomitant del que ell deia..........sembla que aquesta pinta de “xoriso” que té, a la realitat es queda curta.....
Mec-mec... tenim feina..total es carnaval i tothom porta disfresa..........ay quan s’acabi la festa......
Puntos:
04-03-09 13:22 #1885165 -> 1885068
Por:en pere dela cullera

RE: CARNAVAL
Si tan dolent és en Jose Miguel Martinez, perquè el va posar a les llistes, d'AIR? Sempre feu igual, quan algú està amb vosaltres es molt bo, quan us començar a conèixre una mica i us deixen despotriqueu d'ells. De les resta de coses no us responc perquè com no diue res de nou ni de veritat, només alusions personals a la gent, no se us pot respondre. Estaria bé que algun dia escrivissiu una frase amb sentit, que es pugi entendre i saber de quina cosa esteu parlant, sense faltar a ningú i que tingu arguments, però clar per fer això us caldria anar un temps al col.legi que tu Nicolau no hi vas aprendre mai res. Només sabeu seguir l'estil Gironés, faltar a la gent, mofar-se, i insultar i amenaçar, com feieu en el plens.
Puntos:
04-03-09 15:29 #1885825 -> 1885068
Por:Superdetective

RE: CARNAVAL
De toda esta vomitada que te ha salido solo quiero decir una cosa, gran parte del exito que han tenido las fiestas en este pueblo desde que goberna CIU es gràcias al gran numero de gente que ayuda a que lleven a cabo y en especial a la dedicación del Sr. Jordi Serra, que se ha volcado para que salieran las fiestas lo mejor possible y la verdad han sido todas un exito, la gente ha sabido valorarlo con su asistencia a todos los actos que se han echo en el pueblo, cosa que en los vuestros pasabais con mas pena que gloria.

Recordad que el pueblo tiene la razon, si han dado tanto apoyo al ciu en estos actos es por que confian mas en ellos que en la gente del AIR, ya podeis iros acostumbrando a la oposición.
Puntos:
04-03-09 16:21 #1886089 -> 1885825
Por:Mai més, sempre més

RE: CARNAVAL
AMEN
Puntos:
04-03-09 16:24 #1886106 -> 1885068
Por:cruzdelgato

RE: CARNAVAL
SEMPRE EL MATEIX US REPETIU MES QUEL AIOLI lablABLABLABLABLLABLABLA . I MES BLA BLA BLA BLA .QUE NO PODEU ENTRA A LA PAGINA DEL AIR ......... Diabolico
Puntos:
04-03-09 17:04 #1886345 -> 1885068
Por:can fornaca

RE: CARNAVAL
El que es veu que es un éxit es el tránsfuga que a reunió que va.......... fa perdre doscents votants a CIU…….. un impresentable com aquest es una garantia pels contraris.........la última actuació amb els de les tortuges la gent va acabar vomitant del que ell deia..........sembla que aquesta pinta de “xoriso” que té, a la realitat es queda curta.....
Mal o muy enfadado Diabolico Preguntar Diabolico Mal o muy enfadado
Puntos:
04-03-09 21:52 #1888512 -> 1885068
Por:elguardia

RE: CARNAVAL
Mireu Lusiferm aixo de familia res de res, de putetes decentes una merda, sou putases i trugues oi que menteneu...................
en SISET no esta acabat, el que acabat ymort es el giru, que ya nomes li queden 4 vagus indecents i poca vergoñes con el nico, el pacu, el soms, i la pelo paja ja ja ja .........................

parlant de impresentables que os sembla el Pacu bomitan les borraxeras i llepan barres, el gelma engañat a tot el poble principalment cuan pagaba el sou al jubilats, i sino que espliqui perque el varen jubila en el BBV. i la montse ledesma que va venir aquet poble amb una ma redera i un altra debant i 13 añys al ayuntament i sa fet una casa amb quins cales

Mec - mec ting feina un altre dia us en diren uns cuants mes Pasmado Pasmado Chulillo Chulillo Exclamar Exclamar Exclamar
Puntos:
05-03-09 08:50 #1890001 -> 1885068
Por:ringomariano

RE: CARNAVAL
hola ignarantes,

No sabeis ni como está formado el ayuntamiento de vuestro pueblo. El señor Martinez no es de ciu, Martinez era de AIR y paso a la zona mixta. Niñas mirad que no sabeis ni eso, al final resultara que soys más cortas que el mismo Nicolau, que ya es dificil.
Puntos:
06-03-09 13:12 #1897834 -> 1885068
Por:mipipa

a les meves amigues
Què pasaaa....? Però, què pasaaaa...?
Quina caca d’escrit és aquest. Us esteu tornant monyes o què?
Sembla que estigueu tan enfeinades amb el tríptic de la Paloma Blanca que ja no teniu temps pels amics. Aquest escrit de pixarrí sembla més de l’estil d’en superbirra llepabarres, del deixeble del “Mein Kaf”, d’en Casanova, o d’en boca grossa macaguntot. Bé, aquest no, perquè no sap escriure.

Lucy, si la Fer continua emprenyada amb tu és pel pentinat, i també perquè ara que els col•legues ja no toquen pasta, els estàs deixant de banda i et passes el dia remenant les teves carns lletoses i flonges pel davant dels que manen. La dansa del ventre no consisteix en remenar el cabàs, la perruca i el bocado. Deixa-ho, fas pena i, a més, no et foten ni cas. Dedica’t als de sempre, que almenys així faràs alguna pela per anar fent bullir l’olla. En llepabarres està que trina.

Tornem a l’escrit. Qui és en siset i el tal mercadona?. Sou només vosaltres, i ja us heu constituït en un mercat on es venen dues dones? Esteu parlant del mercat a qui no pot venir ningú a vendre, perquè els marits de dues dones ho van prohibir?

No fumis que volen posar publicitat als nínxols? Al nínxol d’en Giru diria: Regnaré després de mort. Aquest tio està pillat.

No m’estranya, aquest és un poble de tarats. Hi ha gent que fa publicitat d’ella mateixa penjant llençols immensos i il•legibles al balcons de casa seva. No us ho creureu, però com que tothom passa d’ells, surten al balcó dient que son coionuts, que son de puter mare, i que ningú pot estar sense ells. La “penya”, finalment i després de tanta tonteria, els té per sonats. Sembla que la història no recorda una estratègia de marketing més lamentable. Ja se sap, l’efecte boomerang.

Ties, que pebrots són tantes reunions al xiringu?. Quina penya més rara. Ho arreplegueu tot. Sembla que esteu fent una cerimònia iniciàtica. Un vudú a la competència. Foteu alguna cosa més original, jo també vull dir la meva. Em pelo de fred esperant que tots marxin per poder cardar un clau.

Au.
Puntos:
06-03-09 13:39 #1897996 -> 1885068
Por:jubilat

qüestions d'educació
Senyoretes Lucy i Fernanda, no faré comentaris al seu estil ni a les seves grolleries. No ho faré per dos motius. En primer lloc, perquè considero que hi ha opinions que no mereixen ésser contestades. En segon lloc, perquè l’educació personal és cosa de cadascú i, a més, intueixo que vostès pateixen d’una profunda incapacitat per a poder copsar el seu significat.

Crec fermament, per la meva condició, no tant sols de pare, sinó també d’avi, que els seus pares mai les haguessin matat ni a vostè ni a la seva amiga. Però, penso que si encara tenen la sort de gaudir de la seva companyia, el que fan els està matant de mica en mica. Per això, m’han de permetre que dubti de la decència de la qual pregonen i es mofen.

Mirin senyoretes, jo no conec a les persones que vostès esmenten. Intueixo que han posat mots a la gent de Riudarenes, però probablement són tan subtils que no he pogut, ni tan sols entreveure mínimament de qui es tracta. Però, el que sí he vist és que a tots els atribueixen els mateixos defectes, i això em fa pensar en una dita que dèiem a la meva època: “Piensa el ladrón que todos son de su condición”. Així doncs, realment creuen que el que escriuen els fa algun bé??

Per acabar, ja sé que els vells sempre ens allarguem massa, mentre que els joves com vostès són ocurrents amb el que exposen. Tot i així, els diré que el seu darrer comentari resulta un xic contradictori: si aquest senyor trànsfuga del que parlen té els defectes que esmenten, això hauria de ser motiu d’alegria per a vostès, en canvi, el judici que en fan traspua por pels quatre costats. Vostès sabran!!!

Puntos:
06-03-09 14:37 #1898296 -> 1897996
Por:cruzdelgato

RE: qüestions d
paraules de sabiesa sr.jubilat.
tinc una pregunta per vos.

com puc demana hora amb el sr giru.
traballa dos dias i a tope.

i els altras .................... Pasmado
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
fotos carnaval Por: angie c. 17-03-09 13:42
mipipa
3
fotos carnaval Por: julivert 14-03-09 18:57
angie c.
4
el mejor disfraz de carnaval 2009 Por: el vengado 666 28-02-09 14:13
ringomariano
1
carnaval Por: eduardo de la cruz 16-02-09 09:34
EL MENTIROSO
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com