Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
04-03-09 10:13 #1884086
Por:el servent traïdor

ciu a força de sempre
El senyor Gironés, que com tots sabem escriu en el foro de can Fornaca, amb el nick de informativos dos, a banda de ser una persona que no té cap coherència en el que diu, que posa paraules en boca de l'latre gent i que l'únic que fa quan parla es insultar i faltar, diu que AIR és lúnic partit que ha guanyat 4 eleccions a Riudarenes. Doncs hauria de saber que això és mentida.

CiU es l'unic partit que s'ha presentat a totes les eleccions democràtiques del nostre poble des que es va morir en Franco, i va guanyar durant les primeres 4 legislatures seguides. Mai ha deixat de presentar-se, es un partit amb molta història, amb moments alts i moments baixos i que ara torna a estar a dalt de tot. A diferència del sectarisme d'air, ciu es un parit que ha tingut molts caps de llista,i de diferent perfil, cosa que no ha passat a l'air on el dictador ho acapara tot.

A més l'epoca de daltabaix de ciu va ser per culpa de'n Gelma que ara esta enfonsant AIR. Guanyar contra en Gelma i amb la campanya porca, d'insults que feia en Girones i amanaces era molt fàcil.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Socialistes contra direccio, com sempre, i esquerra empenyent-hi Por: pet de monja 23-07-09 22:48
pet de monja
0
Que no ens vinguin amb el rollo de sempre Por: la guineu 12-06-09 13:45
la guineu
0
En Gironès, pareix un lloro sempre repetint el mateix. Aviat tornarà a dir allò de: vostès es pensen que això es com dur la colla gegantera. Por: luzifrenan 10-05-09 14:12
luzifrenan
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com