Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
18-02-09 09:31 #1796038
Por:mipipa

afalacs a Lucifer
Ties sou de piuta mare, dos bolleres foten canya. Així m’agrada, mala llet, ens ho hem de carregar tot. I qui no li agradi que el donguin.....
Ja va dir-ho en Giru...: després de mi, el caos!!
Abans que vinguéssiu vosaltres això era un poble de pena.
Parlant de donar..., Luz, colega, l’altre dia vaig passar per la deixalleria, no la de SEMURSA, sinó la que hi ha a l’entrada de can Campà, des de la plaça de l’església, i vaig veure una cua de collons de mico. Hi eren tots els col•legues: el deixeble del “mein Kaf”, en superbirra llepabarres, el polígam radiant, en boca grossa macaguntot, i allà fora, un avi atemorit que ja no té casa. esperant que algú el portés a la llar Tots amb la pilila fora esperant cobrar favors d’una autèntica professional com tu...

Mentre, la Fern, ben emprenyada, consolava àpits i cols, i alguna altra poncella, davant per davant, veia a l’amiga amb una mà a l’ordinador i l’altra agafant la pilila d’algun col•lega que no en té mai prou.

Jo no tinc cap curro i vosaltres sempre xupeu d’aqui o d’allà

Tant li fot. Us espero al nostre xiringu. Ens fotarem uns sigalots del mono, i omplirem l’ampolla amb la merda d’aigua d’aquest poble. Total, la penya no s’entera, només ve per veure si pot mullar amb vosaltres. Pel que dieu, la majoria de les vegades ho aconsegueixen.
Espavileu que ja sabeu que me pone veure les vostres pelleringues i acollonants paneres, que es xarboten mentre li netegeu els baixos a n’en Giru.

Luz tia, portes un pentinat collonut, però diga-li a la Fern que el rotllo Planeta dels Simis està més passat que el teu parrús.

Agur
Puntos:
04-03-09 10:51 #1884265 -> 1796038
Por:el servent traïdor

RE: afalacs a Lucifer
El surperbirra llepabarres no va poder fer de les seves pel carnaval perquè el seu novio, el que treballava a SEMURSA, el va enmanillar.
Ara diu que està molt preocupat perquè no ha pogut participar d'una festa tan maca com aquesta. La veritat es que el carnaval de Riudarenes ha estat l'ostia, ha superat totes les previsions, s'ha demostrat que en el nostre poble la gent no vol la bronca que ens proposava en Gironés, sinó que vol festa alegria i bon rotllo, com el que hi ha ara.

En Gironés era un tap pel poble, un sectari que formava guetos i que atacava a tothom que els duia la contraria, però per sort això s'ah acabat, Riudarenes ha dit NO a la dictadura d'aquest home, i ho ha fet sortint al carrer a divertir-se, passan-t'ho bé, i ignorant al despota chavista.
Puntos:
04-03-09 22:30 #1888797 -> 1884265
Por:jove riuderanenc

RE: afalacs a Lucifer
MARE DE DEUU MARE DE DEUUU!!!

AKI TENTERAS DE TOT!!!
AIXI K "LUCIFER" ES IWAL A PELO PAYASO I LA XAXA DE LA FREGONA?¿

AIIXX DEU MEUU!!!!

jajajajajjajajajajajajajajjajajajajajaj
jajajjaajajjaajajajajajajajajajajajajaj

UN VARNAVALA DE KOLLONS POBLEE!!!

XK TOTS FEM RIUDARENES DAKI O DALLA TOTS!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
per a les intel·lectuals Lucifer Por: mipipa 25-03-09 10:11
EL MENTIROSO
1
resposta a Lucifer Por: mipipa 18-02-09 09:28
mipipa
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com