Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
03-01-09 11:09 #1593261
Por:eugeni

Actuacions d’un alcalde trànsfuga
La ignorància veig que continua estant present en els comentaris que feu arribar a aquest fòrum els que voleu defensar la gestió i els comportaments dels trànsfugues de CiU que ara ens governen. L’actuació antidemocràtica, que per cert ja forma part de la seva manera d’actuar, de l’alcalde Sr. Colomé posa en evidència, una vegada més, la seva ignorància i la de tota la resta dels seus regidors, i demostra el desconeixença que té del lloc que ocupa. Davant d’aquestes mancances, ell es deixa aconsellar per persones que l’únic que aconsegueixen és fer-lo quedar en el ridícul més espantós.
Voleu dir-me que ha aconseguit amb aquesta actuació el dia del Ple extraordinari demanat per l’AIR-PSC, apart de quedar en evidencia la seva irresponsabilitat? Per si ell no ho sap i vosaltres tampoc, vull dir-vos que aquest Ple acabarà celebrant-se i si no el vol tornar a convocar, es auto- convocarà per sí sol.
Tu creus “Superdetective” que als de l’AIR-PSC se’ls va quedar “cara de tontos” amb aquesta vergonyosa actuació del Sr. Colomé? Apa vinga, rumieu una mica tots plegats i digueu-me a qui beneficia més aquest tipus de manifestacions prepotents i antidemocràtiques.
Puntos:
03-01-09 14:22 #1593699 -> 1593261
Por:un poble a la deriva

RE: Actuacions d’un alcalde trànsfuga
Des de que va començar la campanya per les eleccions del 2007 que sempre sento el mateix. Primer que els de ciu eren un ignorants, tal com tu dius ara, després que Air, guanyaria les eleccions per 8 a1 1 o com a molt per 7 a 2. quant els de ciu van treure 4, en Gironès deia que a aquest 4 socs ja els amargaria la vida i plegarien tots.

Les coses van anar al reves i resulta que el regidor que li va plegar va ser a ell. Durant els dies previs al ple de la moció de censura Air ens va dir que aquests no tenien cap futur i que no estaven preparats per governar el poble. Després se'ns volia fer creure que tot era il·legal i que en Gironès d'una manera o altre recuperaria l'alcaldia, fins i tot ho va provar amb la violència. Després van venir totes aquelles bestieses de dir que el poble anava a la deriva i que tot s'enfonsaria, pròpies d'un visionari, entremig de tot això vam sentir un munt de vegades que els plens era il·legals, que l'administrador de Semursa no era legal, fins i tot en un ple en Gironès va desafiar al secretari dient que les coses s'havien de fer d'una altre manera. Ara un cop més surts tu dient que s'ha fet un acte antidemocràtic i que no sé pas que caraia passarà. Però saps una cosa Eugeni, els dies van corrent i tot les amenaces de'n Gironès queden en paper mullat, al poble ja no té crèdit, el govern nou va endavant i ho fa bé, i això cada dia us posa més nerviosos. Ara l'únic que us queda per dir es que guanyareu les eleccions del 2011, però jo et diré una cosa, saps el conte del la llebre i la tortuga? al final guanya la tortuga. No subestimeu tant al vostre enemic polític perquè de moment us va guanyant per golejada, i el que hagi de passar el 2011 està molt lluny i es molt incert. Clar que els que no teniu una altra cosa on agafar-vos heu confiar en que el futur serà millor, però no te'n refiïs Eugeni, de vegades passa que es pitjor.

En Colomé va demostrar el precari estat econòmic en que Air va deixar l'ajuntament i el abús que en van fer, anant a dinar fins i tot a la brasa.
Puntos:
03-01-09 22:00 #1594926 -> 1593261
Por:riudadubtes

RE: Actuacions d
eugeni si no ho tinc mal entès, no s'havia d'aprovar cap punt, si no respondre a les pregutnes que va portar l'AIR en ple extraordinari, el senyor colomer va llegir les preguntes i les va respondre, molt correcte, ademés per 4 xorrades no val la pena convocar un ple extraordinari.
Puntos:
03-01-09 22:14 #1594975 -> 1594926
Por:eugeni

RE: Actuacions d'un alcalde trànsfuga
Doncs ho tens mal entés "riudadubtes". Només has d'entrar a la web de l'AIR-PSC i llegir el document d'impugnació del Ple que s'ha presentat per part de l'Agrupació Independent de Riudarenes. T'adonaràs de com funciona la política municipal. Pel que es veu teniu, tu i altres, moltes coses mal enteses. No serà que us esteu creient totes les mentides que estan dient tots aquests trànsfugues que governen el nostre poble? El teu pseudònim ja ho diu tot: ets un riudedubtes i ja començaria a ser hora que obrissis els ulls.
Puntos:
03-01-09 22:46 #1595078 -> 1594975
Por:jordi cule

Senyor Eugeni
Es una mica estrany el teu posicionament dius: "només has de llegir el document a la web d'air-psc... t'adonaràs de com funciona la política municipal" com si aquella web fos la veu del jutge. Més burrades que les que es llegeixen allà es impossible, allò no té cap credibilitat.

D'entrada, algun dia m'agradaria veure com en el seu fòrum s'hi permet opinar a tothom, tal i com tu fas aquí. En aquella web això es impensable.

Referent a les coses mal enteses amb remeto al que t'ha dit un poble a la deriva, fa molt de temps que diuen mentiders als de ciu i que ho tenen tot molt mal entés, però ells són al govern i vosaltres no.

Tampoc passaria res si tenguessiu raó, tothom es pot equivocar, però en aquest poble qui més s'ha equivocat, i de vegades voluntariament són els d'air-psc, només cal veure la resposta que van donar referent al dinar que es van fotre a l'entrada. si tu ho vas veure suposo que no et calen comentaris.

Potser que comencis tu a obrir el ulls.
Puntos:
03-01-09 22:48 #1595083 -> 1595078
Por:jordi cule

RE: Senyor Eugeni
perdó! no era a l'entrada, sinó a la brasa.
Puntos:
03-01-09 23:01 #1595139 -> 1594975
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: per tu Eugeni
Ostres, ostres.
Porto dies sense mirar aquest foro i veig que continues com sempre.
Mira Eugeni, per que ho entenguis, amb la llei a la ma tens tota la raó. Pots impugnar el ple.Pero el mes sorprenent es que aquesta impugnació la faci el Sr, Roura.Veig que dins del propi escrit es fa referéncia a la grabació del ple , per part del Sr, Marià.
Senyor meu,tinc notificació que en aquesta grabació surt el Sr, Roura afirmant que el dia de la moció de censura van anar de "comilona", pagant amb la tarja del ajuntament, per tal de treure el disgust que duia a sobre.
Ara com ho justificareu? ( PROTOCOL)????
Vinga, crec que el millor que podeu fer es plegar.Esteu fent el ridícul!!!

Ah, per cert!
Ès veritat aixo que diuen, que li vas preguntar, al ple, a un senyor del públic si era ell el Jordi Culé?
Jordi,Jordi, t´estàs obsesionant. Tu t´imagines que en un ple , un algú pugui preguntar si tu ets el Paloma Blanca i el Eugeni?.

També volia saber si es veritat que els únics que insultaven varen ser les dones dels AIRS. ( Gitanos!!!.Gitanos!!!)

En referéncia al bulleti del AIR.Heu corregut molt per fer aquest bulleti per tal de no perdre punts amb l´adjudicació del local social de Can Fornaca o la guarderia.Pero la vida es així, els qui faran el local seran ells i no vosaltres.
Per cert,avui m´ha explicat un home de Can Fornaca que aixó de la guarderia que s´havia de fer allá d´alt, va ser gracies a les persones grans de l´associació de veïns i no gracies a vosaltres.
Sabies que en els tallers de participació ciutadana de l´agenda 21 el "YAYUS" es varen posar d´acord, avans d´entrar,en que tots votarien l´opció de fer una guarderia,local social,transport públic. Es per aixó que la diputació de Girona va entregar les conclusions amb les propostes de guarderia , transport, etc, per la Fornaca.
El 70% dels participants varen ser de Can Fornaca.
Be Eugeni!!
La vida es molt dura i unes vegades es guanya i d´altres es perd.
Jo no soc qui per dir la linea a seguir pel que fa referència al que s´ha de fer amb tot el que sortirá.Pero si que tinc clar que la veritat sempre guanya, encara que trigui a arribar.

Visca el Barça i Riudarenes!!!

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Un dels imputats i empresonats en l'operació Pretòria per corrupció urbanística va fer campanya per l'alcalde Nogué a Sils i per Gironés a Riudarenes. Por: Superdetective 02-11-09 18:42
Superdetective
0
L’ALCALDESSA ESTÀ QUE TRINA Por: luzyfernen 18-02-09 22:22
elguardia
7
entrevista al alcalde Por: welch 02-04-08 14:17
welch
0
ALCALDE SI US PLAU SENYOR Por: No Registrado 30-03-08 19:20
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com