Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
23-12-08 09:27 #1566004
Por:Daniel cicuta

molt bé el govern de'n colomé
Realmeent crec que ha estat una iniciativa fantàstica la de dur un detall
a tots els avis. Com han canviat les coses en aquest poble, hi ha aire nou, que convenia molt, i el resultat es que tenim un govern que atén bé a la gent, que ha engrescat el poble amb festes i actes culturals, que ha millorat moltes coses com vallar els parcs i fer un casal cultural, però el que he vist aquest dies de dur un regal als avis del nostre municipi i felicitar-los el nadal en persona es una iniciativa que diu molt a favor del nou alcalde i el seu govern.


Tenir en compte a la gent gran i dedicar-los temps i esforços es mereix un 10.
Puntos:
23-12-08 09:46 #1566053 -> 1566004
Por:riudadubtes

RE: molt bé el govern de
Tothom ja sabia que els de CIU ho farien molt bé, per aixó critiquen tant els de l'AIR, estan currant molt i mica en mica es van veien els resultats, però s'ha de tenir en compte que porten poc temps, si s'els deixa fer aviat tothom veurá que no son tant dolents i males persones com ens volen fer creure. De fet amb el tema dels avis, ja m'he trovat a varies persones de la Junta dels Jubilats que eren molt afins a l'AIR que m'han dit que els hi esta agradant molt el tracte rebut fins ara per part de l'equip de govern de CIU i que l'AIR els havia matxacat molt dient que els de CIU els hi treurien moltes coses i ara veuen que no tan sols no es cert, si no que tenen molts més detalls amb ells.
Puntos:
23-12-08 15:30 #1566899 -> 1566053
Por:un poble a la deriva

RE: molt bé el govern de
Els d'air queden ven retratats, no solament maxaquen als avís, ho fan a tothom, recordeu l'escrit que va fer en Giornes titulat com el meu nick, "un poble a la deriva" son tan ilusos que es pensaven que sino gorvernaven ells no ho podia fer ningu més.

Deien que la guardaria no funcionaria, que no es faria festa major, que retallarien als avis, que no es faria l'escola, que tot seria un desastre i resulta que tot hi esta en época de crisis el govern de ciu fa moltes més coses que l'anterior. I el que es més important molt més ben fetes. Avui en dia el tracta a l'ajuntment es molt correcta, l'altre dia hi vaig anar per fer una gestió d'urbanisme i la regidora, la senyoreta mònica em va soluconar una cosa que en girones no em va saber respondre mai, sempre sembalva que li motestes que hi anes a preguntar. En colomer ens va trucar a casa per donar-nos més informació. En canvi en el Govern d'en gironès no sabiem ni qui era el regidor d'urbanisme. tot ho feia en Giroens sol, i així anava
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Molta gent. Por: EL MENTIROSO 10-06-09 18:18
NEED
1
noticia del ple d'investidura de'n colomer, per si algú no ho recorda, també hi ha imatges a tvgi Por: en pere dela cullera 15-04-09 10:20
en pere dela cullera
1
la decapitació política de'n Gironès Por: daniel cicuta 29-03-09 23:27
en pere dela cullera
2
un govern demòcrata Por: amoretes 01-12-08 19:16
amoretes
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com