Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
20-12-08 15:42 #1558814
Por:eugeni

Intolerància i mesquinesa
És curiós com us poseu nerviosos quan hi ha algú que no pensa com vosaltres. Això jo en dic limitació de la capacitat d’enteniment, res a veure amb diàleg, respecte a la llibertat d’expressió, etc. Sembla ser que quan hi ha pensaments diferents als vostres en aquest fòrum, us molesta en gran manera i reaccioneu sense tenir en compte el que dieu ni a qui feu mal.
Tu, “jordi cule”, creus de veritat que la gent de Riudarenes, persones de tota la vida del poble, respectables, pacífiques, amb seny i sentit comú se’ls hi ha passat pel cap emprendre cap acció violenta cap a l’equip de govern trànsfuga? Si penses així tens una opinió molt pobre i depravada, a més d’una falta de respecte total cap a la gent del poble que va votar a l’AIR-PSC. El fet de manifestar públicament el seu rebuig cap a una acció traïdora i barroera escridassant als seus protagonistes no significa, en cap manera, que s’hagi d’arribar a les mans. Els teus arguments em fan pensar que tu i els teus sí que haguéssiu reaccionat tal i com dius. És molt fàcil i hipòcrita anar de màrtir quan no es tenen eines per demostrar que el que s’ha fet va en contra de totes les lleis democràtiques i contra el pensament de la majoria del poble.
“bueno, feo y malo”, has dit una cosa que m’ha fet pensar. Dius que tinc estudis, cosa que no saps (tu sempre veus més enllà) però, de ser així, em pregunto de què serveixen aquests coneixements que tinc, davant de persones que són incapaces de parlar com gent civilitzada. Ah! i em pots dir com et doni la gana. Jordi ja m’agrada però t’has equivocat, com sempre.
Una cosa per “gripua”. En un comentari seu, dels molts que fa també sense sentit i ofensius, diu que no podem saber si CiU ha fet fora del Partit als seus regidors trànsfugues ja que això és un “procediment intern dins de CiU”. Sembla mentida que a aquestes alçades encara pensis que la gent no sap que no podem fer-los fora com a regidors. Això ho sap tothom! Ells s’han ficat a l’Ajuntament mitjançant un procediment legal però, això si, antidemocràtic tal i com diu el Pacte Antitransfuguisme i si els dona la gana governaran fins a les properes eleccions, que serà quan el poble tornarà a decidir i no et càpiga cap dubte que, en aquell moment, ja no tindrà importància si CiU els ha fet fora o no del Partit doncs es demostrarà, una vegada més, que el poble no els vol. Amb tot això s’està demostrant, per part de CiU, que l’únic que els interessa és aconseguir ajuntaments al preu que sigui, encara que per fer-ho hagin de saltar-se la paraula donada i els pactes que signen. Be, he marxat una mica de la resposta que volia donar a “gripua”. Mira, només has d’entrar a la web de l’Ajuntament de Riudarenes i on diu “Equip de govern” veuràs de quin partit són actualment els trànsfugues que ens governen.
Puntos:
21-12-08 13:24 #1560732 -> 1558814
Por:jordi cule

Borrado por el usuario.
Puntos:
21-12-08 23:15 #1562316 -> 1560732
Por:jordi cule

RE: Intolerància i mesquinesa
Respecta això que em preguntes de si hi a Riudarenes hi ha gent violenta? En política sí! són una minoria, però maluradament sí que n'hi ha.

En Giornes, en Roure, la Ledesma i la Blavi van abanodnar el ple quan els tocava parlar els altres polítics, quan la seva obligació era quedar-se, i segons les normes democr`tiques escoltar a tots els regidors, perquè t'agradi o no, els de ciu també han estat votats pel ciutadans de Riudarenes.


En Giorenes va donar l'ordre de marxar i d'esperar-se a baix, on es van reunir amb en Gelmà, en Rovira, el marit de la montse Ledesma, en miquel soms, en jaume costa, en frances bota, tots familiars o gent de la llista d'air-psc. Els mossos els van veure tant exal·ltats que li van dir a en Girones que marxes d'allà per no crispar més l'envient.

Veim com cridavant i insultavan aquesta gent que t'he mencionat, els mossos no van permetre sortir els regidors de ciu fins que arribessin reforços. Després, quan van arribar els 20 mossos sol·licitats els senyors d'air-psc van intentar trencar el cordo de seguratat donan cops a la gent. Pots veure les imatges del que dic en el video de televisó de Girona per internet. Es veu el senyor Gelma com ataca i en joaquim Rovira (membre de la llista d'air-psc) intentatn agradir a la gent.
En francesc Bota tmabé surt en el ple, que es un acte ofical on el públic ha d'estar callat, cridant com un ximple. També es veuen els redidors d'air al carrer furiosos. Sí no arribar a ser pel mossos no sé que hagues passat.


Eugeni sento dir-te que això es violència, que estava organitzada, que en cap poble que hi hagut moció de censura ha passat això. I

Com et dic no són ciutadans ànonims de Riudarenes, son tots d'air-psc. Pots recuperar el video a internet a Tvgi i veuras com van actuar. Relament és molt trist i fa molta pena veure això, però per sempre més queda que una minoria que no accepta les normes democàtiques de la democracia ha escrit la pàgina més trista de la història de Riudarenes.
Puntos:
21-12-08 22:51 #1562240 -> 1558814
Por:en pere dela cullera

RE: Intolerància i mesquinesa
Com pots dir que la gent d'aquest foro es posa nerviosa i no es tolarant i no hi ha llibertat d'expressió quan aques foro i la gent que hi participa es un exemple de dialeg, no veus que aquí es pot dir de tot?

Puntos:
21-12-08 23:32 #1562397 -> 1558814
Por:jordi cule

RE: Intolerància i mesquinesa
Repecta al fet que dius que el procediment que han fet servir els de ciu per posar-se a l'ajunatment és legal però antidemocràtic, no demostres pas tenir cap coneixem jurídic, doncs en una democracia com la nostra no hi pot haver cap acte antidemocràtic en una institució oficial, sino ja no seria una democaracia.

Sento dir-te que aquest argument que també ha sorit en els butlletins d'Air-psc, demostra que no tenen cap coneixament de les expressions que usen. Com pot un partit polític acusar una institució d'antidemocràtica? Per sort totes els mecanismes de formació de governs estan dintre un marc jurídic constitucional i democràtic.

M'agradaria que m'expliquessis on rau el fet de ser antidemocràtic, en quina llei t'empares per dir semblant bestiessa?

Que s'aha vulnerat per dir que això no es democràtic?

El vot d'un regidor es un acte individual recollit en l'ordenament juridic, no de col·lectiu. La moció de censura també està contemplada en totes la lleis que qeu regulen els organs de govern d'una democràcia. Crec que relament la persona que va escriure això no sap ni com funciona un estat democràtic.
Puntos:
21-12-08 23:40 #1562421 -> 1558814
Por:jordi cule

RE: Intolerància i mesquinesa
Pel qeu respecta als expedientats e ciu, encara l'has fotut més grossa. Dius que només cal mirar la pàgina de l'ajuntament on al canto dels regidors posa ciu. Ni me molestat en mirar-ho, però l'ajuntament no té res a veure amb ciu, ells poden expulsar els seus regidors i a la pagina de l'ajuntament dir misa, son dos coses diferent´.

l'unic que demana el pacte antitransfuguisme es l'expulsió del partit. Però com diuen els de Calonge, el que diguin en una comissió de pacotilla de madrid que la meitat d'ells no saben ni on es Riudarenes en l'ha de dur molt fluixa a tots, m'entens, oi?
Puntos:
21-12-08 23:50 #1562449 -> 1558814
Por:jordi cule

RE: Intolerància i mesquinesa
Bé Eugeni, tot el que dius se't pot repsondre i no has donat mai cap opinió de pes.Però se't respecta i pots seguir opininant, encara que considereis que tenim poc enteniment, jo crec que als de ciu els va molt bé que escriguis aquí perquè iaxí els permets explicar tots els dubtes que els d'air-psc volen crear, ara també estaria molt bé que tu donessis reposta a la cantitat de coses que s'han preguntat en aquest foro. Els rellotges, el dinar de l'entreda, el permís d'obres de can girones, el gran endeutament que han deixat a l'ajuntament, tot això son qüestions de pes que bé meereixien una moció de censura i no pas les teves inquietuts, coma la del pany de l'ajuntament.
Puntos:
21-12-08 23:59 #1562484 -> 1558814
Por:jordi cule

RE: Intolerància i mesquinesa
Saps quin es el fons de la qüestió? que els han fotut fora, amb els

vots dels ciutadnas de Riudarenes, perquè el Jose Miguel Matinez té els

mateixos vots que en Jordi Girones, exactament els mateixos, ni un més ni

un menys, que els de ciu tenen la mateixa porció de vots que qualsevol

altre regidor, que no es pot ser regidor d'un municipi si no et vota la

gent del poble, i que fent totes les coses amb la llei a la mà els han

fotut fora, i això es legal, democràtic, licit, just, i des del punt de

vista de molts ciutadans de riudarenes també necessari, i això es el que

alguns no poden pair.
Puntos:
22-12-08 00:07 #1562515 -> 1558814
Por:jordi cule

RE: Intolerància i mesquinesa
Je je je qeu bé que m'ho passo amb el teu correu, mai no havi rest més fàcil de rebatre! També et vull dir que com a pitoniso ets molt bo, ja has pronosticat que en les properes eleccions el poble demostrara que no vol els de ciu.

1- Ningu sap si es presentaran ni qui es presentara, potser en Girones tornar a intentar que el deixin entra a ciu, je je

2-de moment ells ha pujat en vots i air ha baixat quedant molt igualats, la qual cosa indica que si no es canvia la tendencia ciu els pot superar.

3-He sentit molta gent de riudarenes que es repenteix d'haver votat a air, però cap que digui que es repenteix d'haver votat ciu.

4-Em sembla que tu Eugeni ets de ciu i que a les properes els votaras...
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Club de Futbol Riudarenes Por: riudadubtes 13-07-09 15:53
riudadubtes
0
patrimoni Por: luzifrenan 24-03-09 10:36
EL MENTIROSO
1
Per vosté Sr. Joan Nicolau Por: El bueno,el feo y el malo 20-03-09 00:20
jordi cule
5
No me canvieis el alias..motes encima de alias.. Por: EL MENTIROSO 26-04-08 07:20
EL MENTIROSO
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com