Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
17-12-08 22:02 #1549626
Por:eugeni

Un exercici per intel·ligents
Us heu preguntat alguna vegada, els qui escriviu en aquest fòrum, perquè només ho feu els que voleu desacreditar, insultar, calumniar o dir mal d’en Jordi Gironès, del seu equip i de les persones del seu entorn? Segurament aquesta pregunta la tindreu fàcil de respondre (no és el cas de les que us he anat fent fins ara, que no n’heu pogut o sabut contestar cap), però cura, aneu “al tanto”, no us equivoqueu.
Després ja em donareu les respostes que espero escoltar de vosaltres, però primer us donaré el meu parer: la gent que us llegeix, i és assenyada, se’n dóna compte de seguida del nivell cultural i intel•lectual de la majoria que hi escriviu, i arriba a la conclusió que no val la pena entrar en un debat amb personatges que no saben dir altres coses que no siguin insults, mentides, calúmnies, paraules mal sonants, etc, etc. La majoria parleu sense saber el que dieu, només us mou l’afany de fer mal i de manipular la realitat dels fets amb la penosa esperança que sereu escoltats.
A més, aquest fòrum ha arribat a un punt que és una vergonya pel poble de Riudarenes doncs només serveix perquè la majoria dels anònims que hi participen ho facin sense cap criteri ni respecte a les persones, sense ni un punt de vergonya i sentit comú. Per què no proveu de dir les coses i poseu el vostre nom autèntic? Feu, encara que només sigui per una vegada, aquest exercici: signeu els vostres comentaris i veurem si sou capaços de dir el que estiu dient ara sota pseudònims. Almenys, a la web de l’AIR-PSC hi ha persones que tenen la valentia de dir el que pensen i després s’identifiquen. És molt fàcil tirar la pedra i amagar la mà.
Puntos:
18-12-08 00:08 #1550417 -> 1549626
Por:Pilpil

RE: Un exercici per intel·ligents
hola Eugeni!

1-En aquest foro no nomes es critica en Jordi Girones, es critica a gent de tots els partits i a gent que no està a la politica.

2-No nomes hi escriuen els que volen descreditar a en jordi Giornes, per exemple, tu hi escirus i no has desecreditat mai en Girones.

3-No es cert que no t'hagin contestat cap pregunta, al reves les han respot totes i amb molts d'argumets que han fet que durant uns dies no apereixexis en aquest foro per manca d'arguments.

4-Aquest foro es obert a tothom i no te cap filtre, ni pertany a cap partit polític, cosa que no es pot dir del fòrum d'air-psc, que està totalment polititzat i mai s'hi han pogut veure opinions contraires al senyor Girones, es inpensable que s'admetin opinions com les que tu fas aquí criticant el seu fòrum. Jo mateix he enviat molt missatges que no s'han publicat mai i molta gent del poble comenta el mateix.

5-No hi ha dubte que tu ets victima de les teves expressions, recrimines la manera de parlar en aquest foro i per contra tractes d'ignorant a tothom, un estil molt propi dels d'air-psc.

6-Es molt sorprenen que recrimineu l'expressions d'un foro que poden ser de qualsevol persona i no hagis condemanat mai els actes violents dels plens de Riudarenes on van haver de baixar els mossos per protegir a l'alcalde. Hi tothom sap que eren membre d'air-psc-

7-ja que tu fas tantes preguntes per què no en respons alguna?

a)Veus bé que en Girones pagues amb diners publics rellotges al regidors i que guardes silenci fins que el van exempar?

b) veus bé els regidors d'air-psc anessin a dinar a la brassa quan ja no eren al govern amb la targeta de l'ajuntament i es fotessin el gran tiberi amb cava i tot pagant el poble?

C) veus bé que Riudarenes surti a per actes violents a les portades del diaris i el senyor Girones es dediqui a dir que això es calmor popular?

d) Veus bé que el senyor Girones s'ahgi passat anys insultant persones de Riudarenes que no estan en Govern només perquè no pensen com ell? Al senyor mompio el tracte fatxe, en Jordi Ros el va fer fora a empentes i insults de l'ajuntment, a en colome el tracta d'ignorant i burro, a en sole li dedica tot un article en un diari meyns prant-lo gratuitament, a la valls li diu cinica, penjent pancartes a casa dels regidors d'air psc i la seva web amb insult i despretigiant els regidors de ciu.

has vist alguna vegada que els de ciku facin això? t'imagines que la Noemí blaví sortis en Butlletins amb insults com va fer en Girones amb lamontse valls? o amb el crits mescliste que els d'air psc van fer al ple quan la senyora Bores prenia possessió?

Mira Eugeni tot això es molt senzill, air-psc i el senyor Giroens s'ahn rigut de molta gent a riudarenes, han tract d'ignorant a tothom per que no tenien oposició per al final se'ls hi acabat les democracies estan pensades perquè la gent com en Girones no es pugui perpetuar en el poder i això es el que us costa de pair. Us pensavo que ereu deus i ara veia que esteu quedant amb evidència, aquí la majoria de gent que us critic ho fa amb raò, al poble hi molta gent que esta farta de la vostra prepotencia i us ha dit prou!
Puntos:
18-12-08 00:20 #1550479 -> 1549626
Por:mosen simon

RE: Un exercici per intel·ligents
vas d'estrella per la vida, però t'hauries d'analitzar més a tu, al cap i a la fi fas el mateix que recrimines els altres. Ets un carca que no entens res aquest foros son així hi val tot, els temps canvien constanment i tu esta enganxat al passat, a més va s de wuait escrivint sense fer faltes i parlen com un lletrefarit, desentones en aquest espai es com si anessis amb frac a menjar calçots, t'has de saber adaptar al nous temps, i no vagis tant de superior que potser l'ignorant ets tu!

Aquí tothom s'expressa com li dona la gana o com pot,però a tu, com a tots els d'air-psc el que us molesta es que a la gent se la deixi parlar, llavors dieu que es transisversen les coses,a ixí ho vas tan sabarut i us han cardat fora com res!

Com ja t'han dit espero els diguis els teus amics d'air-psc que esperen a condemnar la violencia dels plens, això si va se gros i no les quetre tonteries que es puguin dir aquí!
Puntos:
18-12-08 00:29 #1550511 -> 1549626
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: Un exercici per MES intel·ligents
Ostres, Eugeni,bona nit.
Sembla mentida que una persona amb estudis com tu pugui fer aquest tipus de propostes.( Dir el nom al foro).
Saps perque serveix dir el nom?
Jo t´ho diré:
Serveix perque després algú pugui enviar als seus peons en contra d´aquesta persona.També tinc entés que es podria fer servir per fer anónims. etc.etc.etc.
Et feia mes espavilat. A no ser que les teves intencions siguin unes altres.
Parles de identificar-se pero jo no veig les identificacions en el foro del AIR_PSC.( Que s´identifiqui el CATALA EMPRENYAT)el seu comentari es digne de la vostra pàgina WWW)
Pel que fa referéncia a ser escoltats crec que tu no n´has de fer res. Tothom te dret a expresar el que pensa indistintament del seu nivell intelectual.No som qui per jutjar a ningú per el seu mivell intelectual. Si fos així tindria que jutjar als que insulten en els plens per l´incultura que demostren. ( Ells expresan el que senten o els manen).
Has de tindre en conte que les entrades d´aquest foro superen les 18000 per mes.Hi ha gent de Santa Coloma,Sils,Girona,Barcelona.etc. que el segueixen.
Veig que continues obsesionat amb el desprestigi d´en Gironés.Ja ho vaig dir en una ocasió que la guerra es en contra del polìtic i no contra les persones.Aixó ho te clar el AIR?
Crec que tindries de donar exemple i posar el teu nom el primer.Tinc coneixement de persones que s´ha identificat i vosaltres els heu catalogat com persona amb ganes de protagonisme.
Eugeni crec que el que vol el protagonisme ets tu.JA ENS CONEIXEM.
Es molt bo: Quan surt el informativos2 en el foro de la Fornaca apareixes tu en el de Riudarenes. Ostres. Ostres. es curios.
Be Eugeni com que no se el teu nom et dire Jordi ja que es que mes encaixa amb els teus comentaris.
Ara m´agradaria fer una pregunta:
Perque el foro del AIR ha estat sense que ningú fes un comentari en mes de 3 setmanes? ostres, ostres, es estrany, no?

Fins aviat
Puntos:
18-12-08 00:36 #1550536 -> 1549626
Por:en pere dela cullera

RE: Un exercici per intel·ligents
jeje eugeni ets un paio que no n'encertes cap però excites al foro i fa pujar l'audiència, surt més sovint, plis si en Giro et deixa, clar! Exclamar Exclamar Exclamar Remolon Idea Enseñando la lengua Enseñando la lengua Enseñando la lengua Flecha Preguntar Idea Guiñar un ojo Llorando o muy triste Riendote Sorprendido Triste
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Yo no tengo miedo al Real Madrid de Florentino! Por: la guineu 07-07-09 04:10
la guineu
0
forum Por: daniel cicuta 30-11-08 16:52
EL MENTIROSO
1
Valoración fiesta mayor de Can Fornaca Por: Asociación de Vecinos 19-08-08 20:07
la xufla
1
Ona Fornaca PARA PALOMA BLANCA ANTES DEL PLENO DE MI PRIMO "EL MENTIROSO". Por: Al medio día alegría 25-05-08 17:38
Al medio día alegría
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com