Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
16-12-08 22:08 #1545815
Por:El bueno,el feo y el malo

Dia internacional dels comentaris xorras
Avui no faig la meva entrada. Crec que mes d´un la vol copiar.

Sabeu que degut a la meva feina tinc molt de temps per fer investgacions de tot el que es diu en els foros.

Be aquest es el resultat de l´investigació:

-Hi ha un Sr, que diu que es de ciu que fa un comentari en la página del AIR.
Comentari:
Per a mi, és un alt cost llegir. És la primera vegada i potser l'última que escric un comentari. Em fa vergonya mirar el fòrum de Riudarenes, els escrits són impresentables. Suposo que aquesta gent que escriu no tenen res a veure amb el govern del poble, per altra banda els diré que la plana www.air-psc.org almenys és raonable i mi sento a gust llegint els comentaris.


Primera conclusió:
Aquest Sr. no llegeix els comentaris d´aquesta pàgina.

Cátala emprenyat ( xenofobia)
Contestat ras i curt: uns quants de can fornaca.
Avui no he anat al concert per què entre divendres dissabte i diumenge ja n'he tringut prou. Veure tota una tropa de gent de can fornaca a darrera la barra del bar, dirigint la festa major, amb una xuleria i prepotència que espanta, és superior a mi.
Gent que no sap ni parlar el català, gent que no s'ha integrat al país, gent que només procura per aquella urbanització com si fos un poble apart i gent que només pensen en ells i la seva parcel·la.
I ara, a més, amb tots els privilegis per què dels 5 regidors que manen, 2 són de can fornaca, i especialment si no es fa tot allò que diu el trànsfuga, doncs ja la tindran liada perque els deixarà plantats.
A can fornaca hi ha gent que val molt la pena i són excel·lents persones, però avui en dia ens trobem amb la desgràcia que els que hi ha a l'Ajuntament són "de lo milloret" de la urbanitzaió, i aquesta gent és la que avui dirigeix el nostre poble.
Crec que els que som d'aquí de tota la vida, hem d'intentar fer el possible per què siguem els d'aquí els que regim el nostre poble i no uns de fora, que tant podrien viure aquí com a la perifèria de Barcelona.
S'hauria de fer alguna cosa o em sembla que tots plegats en pagarem les conseqüències. I segurament amb aquest comentari que jo faig, estareu d'acord tots aquells que sou del poble, independentment del partit al que voteu!




Riudarenenca ( Insults)

Fem fora a aquests lladres!!


titi ( mes insults I xenofobia)

...Per tant, aquests personatges són els dictadors de Can Fornaca.
A mi aquest fet, personalment, m'emprenya, perquè és el colmo que aquests nouvinguts, que en saben tant de Riudarenes com jo de Chiclana, governin el poble.
O sigui que pren nota i estigues alerta no fos cas que en passi alguna de grossa per allà dalt i no te n'enteris.
_ Aquests seguidors del AIR deixen els insults per els plens.


-Com pot veure en la Página també hi han insults i es mes, se de sobres que vosté no es de CIU ja que si realment ho fos no l´haurien deixat sortir. ( censurat)


Ara un missatge per el VIGILANT del air.
-Veig que sempre estás de broma amb el camp de golf de Can Fornaca. Mira Neng: mai faria critiques a un projecte de futur a Riufdarenes pero avui les faré.
Tot el complexe comercial i social que el AIR tenia programat fer a Can Fornaca era mes car que el centre comercial de la Maquinista ( Sant Andreu-Barcelona). Amb aquest projecte ,inviable pel seu cost, estava mareijant la perdiu perque els veïns de La Fornaca pensesin que els hi faria quelcom a L´urbanització.Mentres tant continuava amb la venda de parceles i destinan els diners en d´altres llocs, i no precisament en reinversió en el barri de la Fornaca.( Aixó es vergonyos per un polític)

Aixi que VIGILANT quan facis referència al camp de golf agrairia que diguesis ( LA MAQUINISTA DE RIUDARENES)
Veus com els projectes del AIR eren encara mes esboixarrats.

Sabies que una empresa de parcs temátics es va interesar per una zona de Riudarenes?

Ostres, ostres quanta roba per rentar i tant poc sabó......

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Un dels imputats i empresonats en l'operació Pretòria per corrupció urbanística va fer campanya per l'alcalde Nogué a Sils i per Gironés a Riudarenes. Por: Superdetective 02-11-09 18:42
Superdetective
0
Sense comentaris? Por: riudadubtes 16-10-09 20:24
EL MENTIROSO
2
JA N'HIHA PROU DELS ARGUMENTS DEL AIR-PSC PER ENFONSAR EL POBLE Por: manel garcia 18-09-09 12:08
el vengado 666
2
comentaris Por: daniel cicuta 10-03-09 15:32
riudadubtes
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com