Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
28-11-08 14:31 #1464770
Por:Gripua

vots air psc
Enseñando la lengua Flecha En Nicolau es un il·luminat de primera, com diu algú en aquest forum tos sabem que quan anavem a escola era d'allò mes dur i tancat que hi ha.
He llegit l'escrit que feio mencio. diu: els 511 votants d'air hem de fer pinya.

Pero que no veu que tothom els abandona, o es que es pensa que el regidor que els hi va plegar encara els tornara a votar, i la seva dona, i els veins de can fornaca... tots aquest ja no els tornaran a votar mai més.
I la gent del poble que ha fet public, comn en paradeda o d'altres, que estan disconformes amb la seva actitud. I els que han plegat de l'ateneu per la vergonya que passaven quan veien les pancartes allà. I la gent que no admet les bronques que han montat al poble els d'air-psc, es pensa en NIcolau que farem pinya amb aquesta colla d'exaltats. NO! ni crec que ningu vol que torni a governar el vell Girones, que per cert, entre mal afeitat, i la cara d'amargat que te, potser que s'envagi al metge, i tu Nicolau l'acompanyes amb la carmeta.
Apa comença a descompat vots i veuras el que et queda, si en fans 200 ja sera molt. Clar que tu resta no ens saps pas!
Puntos:
28-11-08 14:41 #1464817 -> 1464770
Por:riudadubtes

RE: vots air psc
El que pasa es que no volen veure la realitat de Riudarenes, el poble ja s'en ha cansat d'ells, volen gent nova, fresca i amb noves idees i ganes de pencar com son els de CIU. Ja els hi va quedar prou clar a les ultimes eleccions, si, varen guanyar, pero de quina manera? varen pasar d'un 8 a 1 a un 5 a 4, aquesta es la lectura que val, la voluntat del poble ha canviat i molt, que es pensen que amb la moció i el canvi de govern la gent estara en contra de CIU? van molt equivocats, aquesta serà la manera que la gent veura durant 2 anys i mig quin taraná, quines ganes de pencar, quina manera de fer, etc.. tenen la gent de CIU i amb aquests temps es guanyaran l'estima de la gent, per que, pencant i escoltant a la gent del carrer es la forma de guanyar-se al poble i tal i com deia el Sr. Nuñez, el poble no s'el pot enganyar.
Puntos:
17-01-09 20:55 #1648781 -> 1464817
Por:la xufla

vots air psc
Cada dia estan més nerviosos aquests d'air-psc
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
comprar vots amb la baixa Por: luzifrenan 10-02-09 21:17
daniel cicuta
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com