Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
16-09-08 20:14 #1185184
Por:riudadubtes

Anulada la pintada familiar de pancatres contra la mat
M'en acabo d'assabentar que han anul·lat la Pintada Familiar de pancartes contra la MAT per els nens del poble. Es que l'Ateneu te alguna cosa a veure amb tot aquest afer? si es així l'Ateneu=AIR osigui que ja tenim aquí el primer boicot a la festa major per part d'en Gironés, espero que no sigui així ja que es lamentable que els nens i nenes de riudarenes es quedin sense un acte infantil de la festa major per culpa de la política.
Puntos:
16-09-08 22:32 #1185781 -> 1185184
Por:maurici

RE: Anulada la pintada familiar de pancatres contra la mat
Doncs si!, es trist pero es aixi. La plataforma contra la mat sempre ha siguit un moviment a favor dels partits d'esquerres i que mai els hi ha importat l'ecologisme. Treballen per donar el poder als partits que formen al tripartit. Es va demostrar amb el moviment en contra el tunel de bracons, en el tranvessament de l'ebre i ara en la plataforma contra la mat. En el primer cas, aquests mal anomenats ecologistes, van callar quan els seus partits van arribar al poder i no van aturar les obres del tunel de bracons, tambe van ser complices de l'obre que pretenia fer el tripartit per treure l'aigua de l'Ebre, segons ells amb una tuberia, pero la questio es que ens fotien l'aigua, i ara els antimat, que son el mateixos de sempre, tornen a amagar la veritat. L'unic que pot aturar el pas de la mat pel nostre territori es el partit socialista que te el govern de l'Estat i de la Generalitat amb el suport dels altres grups mal anomenats d'esquerra, i per tant, com a partits de Govern els unics que tenen potestat per denegar les obres d'aquesta infrastructura. No han fet, ni ho faran, pero per contra si que van a manifestacions en contra de la linea, manifestant-se contra no se sap ben be qui... per ells l-enemic sempre es un altre. Amb la seva actuacio a Riudarenes ha quedat un cop mes palesa la seva hipocrasia, retiren els actes de la festa per odre dels seus dirigents socilistes, quan una cosa no te res a veure amb l'altre, la festa major era uns dies bons per fer actes civics de protesta, i fer-se sentir, pero un cop mes queda clar que el que a ells els importa es la politica i no l'ecologisme, aquest, es per ells, nomes un instrument de manipulacio politica i per fer creure que el llop son els altres.
Puntos:
17-09-08 14:03 #1188091 -> 1185781
Por:riudadubtes

RE: Anulada la pintada familiar de pancatres contra la mat
Donç es una llastima que amb tot el que ha fet el poble de riudarenes en contra de la mat, els seus dirigents ens girin l'esquena als nostres fills per la festa major, pero tranquils que el poble d'això s'en recorda.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Una altra contradicció d'AIR-PSC Por: UN RETIRAT 24-03-09 11:30
UN RETIRAT
0
contra la mat Por: la xufla 10-02-09 21:11
la xufla
0
Comentaris xenofobs contra un sector de veïns de Riudarenes Por: canfornaqui 26-09-08 19:07
Day of Scaramouche
3
MIRAD QUE QUIERE HACER EL PSC CONTRA INTERNET Por: EL DE LA CAMPANA 11-04-08 19:26
EL DE LA CAMPANA
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com