Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
15-04-09 23:55 #2087815
Por:EL MENTIROSO

Mas insultos xenofogos en la pàgina del AIR
#30 Català emprenyat 22/09/2008 19:06:46
¿QUI MANA A RIUDARENES?
Contestat ras i curt: uns quants de can fornaca.
Avui no he anat al concert per què entre divendres dissabte i diumenge ja n'he tringut prou. Veure tota una tropa de gent de can fornaca a darrera la barra del bar, dirigint la festa major, amb una xuleria i prepotència que espanta, és superior a mi.
Gent que no sap ni parlar el català, gent que no s'ha integrat al país, gent que només procura per aquella urbanització com si fos un poble apart i gent que només pensen en ells i la seva parcel·la.
I ara, a més, amb tots els privilegis per què dels 5 regidors que manen, 2 són de can fornaca, i especialment si no es fa tot allò que diu el trànsfuga, doncs ja la tindran liada perque els deixarà plantats.
A can fornaca hi ha gent que val molt la pena i són excel·lents persones, però avui en dia ens trobem amb la desgràcia que els que hi ha a l'Ajuntament són "de lo milloret" de la urbanitzaió, i aquesta gent és la que avui dirigeix el nostre poble.
Crec que els que som d'aquí de tota la vida, hem d'intentar fer el possible per què siguem els d'aquí els que regim el nostre poble i no uns de fora, que tant podrien viure aquí com a la perifèria de Barcelona.
S'hauria de fer alguna cosa o em sembla que tots plegats en pagarem les conseqüències. I segurament amb aquest comentari que jo faig, estareu d'acord tots aquells que sou del poble, independentment del partit al que voteu
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Conferència: “Les veritats sobre la MAT”, a càrrec del Dr. Josep C. Vergés, el divendres 19 a Riudarenes Por: epuig 14-06-09 20:53
epuig
0
Gironés diu que Can Fornaca li deu calers al consistori Por: riudadubtes 02-06-08 10:18
Al medio día alegría
1
welch Te fuí a ver..Te toca a tí. Por: EL MENTIROSO 06-05-08 13:38
welch
5
varias preguntas Por: No Registrado 13-05-07 16:21
Asociación de Vecinos
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com