Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
28-08-08 14:40 #1118575
Por:mohicano42

ATENCION Debate publico
Esta noticia aparece hoy en el Punt.
"Una altra de les decisions que es van prendre a la reunió d'ahir va ser convidar el portaveu de l'AIR-PSC, Jordi Gironès, a l'oposició, a un debat públic amb un portaveu de CiU. De fet, Gironès i el seu grup tenien previst fer una xerrada informativa per als veïns demà al vespre. Segons va explicar Colomé, es vol proposar que aquesta xerrada es converteixi en una cara a cara perquè el poble pugui escoltar les diferents posicions en un mateix acte. CiU farà arribar aquesta proposta avui al matí a l'AIR-PSC."
Seria verdaderamente sorprendente si se llevara a cabo, pero alerto a todo el mundo. Si se hiciera, seria el Viernes.
Puntos:
28-08-08 15:15 #1118649 -> 1118575
Por:El bueno,el feo y el malo

RE: ATENCION Debate publico
Jo no ho faria.
Aquest debat ha d´estar convocat per el ajuntament i no aprofitar la convocatoria d´un Partit que només fa que dir mentides en els seus pamflets.
Avui he rebut una informació de Can Fornaca. Diuen que la Sra. que reparteix els papers del AIR va fent comentaris com aquests " A SABER CUANTO HAN CHUPADO ESTOS EN TRES MESES QUE LLEVAN EN EL AYUNTAMIENTO".
Sra.no sap en quin enbolic s´està ficant.
Quan cobra per repartir per tota l´urbanització aquest pamflets. Jo tinc papers per repartir m´ho faria gratis.es del meu negoci (Diari la veritat)
Si no cobra.... que collons li va prometre aquest Sr. que voste ja sap.
Jo ho se pero crec que et donaré l´oportunitat de que t´ho repensis i obris el ulls. Ets un veï de Can Fornaca i ets tu la que has de conviure amb ells.No val la pena els enfrontaments entre veïns per temes politics i mes sabent que despres aquest politics se n´enfoten del que ens pasa a nosaltres.
Puntos:
28-08-08 19:16 #1119424 -> 1118649
Por:la xufla

RE: ATENCION Debate publico
Per que no? el debat es la millor manera que te el poble de sentir les dues veu alhora i poder contrestar. Si jo fos de ciu no eem faria cap por, tenen totes les cartes per desemmescarar les intoxicacions den girones, de fet ells, segons el punt el volen fer, ara falta que altre grup accepti, em sembla que es una exemple de democraci i una prova de que no tenen res a amagar, i qui va amb la veritat per davant no ha de teni por de res. Ara be si en girones es nega, uf... kin tuf!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
GESTIÓN DE DINERO PÚBLICO Por: EL DE LA CAMPANA 24-02-08 09:49
EL DE LA CAMPANA
0
Transporte público en Can Fornaca Por: asociacion de vecinos 19-02-08 12:09
EL DE LA CAMPANA
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com