Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
08-08-08 18:40 #1075421
Por:El bueno,el feo y el malo

DOCUMENTS HISTÔRICS DEL NOSTRE MUNICIPI I ELS SEUS GOVERNANTS
Mireu el que deia el vostre estimat exalcalde en referéncia al abocador.
Ah!
Can Fornaca encara no ha parlat.
Aquesta gent que parla en nom de Can Fornaca son quatre arreplegats que busquen el protagonisme que no han tingut mai.
Els veíns del nucli de Riudarenes hem d´entendre que aquest barri de Can Fornaca sempre ha estat abandonat i que tot el que s´ha fet es gràcies als DINERS que ells han pagat.
No hi ha rencunies entre veïns del poble i de l´urbanització. Aixó es una estratègia política per confondre a l´opinió pública.
Hem de ser sol.lidaris amb tots els nostres barris i entorns de Riudarenes.
BE US DEIXO AMB EL ARTICLE SEGÜENT
dilluns, 25 d'agost de 2003
>
Una empresa projecta construir un abocador a Riudarenes i l'Ajuntament no descarta acceptar-ho


La instal·lació ocuparia unes 300 hectàrees i no es descarta que fos de residus especials

ANNA PUIG . Riudarenes
L'Ajuntament de Riudarenes estudia seriosament la proposta d'una empresa privada que vol construir un abocador de residus al terme. Fa dos anys se'n va voler fer un al municipi veí de Massanes. La instal·lació, d'unes 300 hectàrees i provablement per a residus especials, es projecta fer en una zona propera al barri de l'Esparra, a tocar el terme municipal de Santa Coloma. L'alcalde, Jordi Gironès, afirma que no li preocupen els moviments opositors, que ja comencen a aparèixer.

L'alcalde, Jordi Gironès, ja s'ha reunit amb entitats del poble, ecologistes i possibles veïns afectats per explicar el projecte i escoltar la seva opinió. Tot seguit farà una trobada popular i buscarà assessorament tècnic en la matèria per conèixer i evitar possibles conseqüències ambientals. «Els abocadors són necessaris i no ens hi podem tancar en banda si suposa un benefici per a l'Ajuntament, sempre tenint en compte els habitants i el medi ambient», reconeix Gironès. Tal com va explicar, encara no s'ha determinat la categoria de la instal·lació però podria servir per abocar-hi residus especials. Fonts properes han explicat que l'empresa inversora, un grup holandès, ja ha comprat una finca d'unes 300 hectàrees situada a un quilòmetre del barri de l'Esparra, prop de la riera de Santa Coloma i a tres quilòmetres de la urbanització Can Fornaca, on també es volia fer un abocador, encara que finalment va ser descartat per la pressió dels veïns. «No es pot ser tan hipòcrita de generar residus i després voler que se'ls quedin els altres», diu l'alcalde de Riudarenes. No tem les mobilitzacions que poden sorgir i «si el consistori creu que és factible es tirarà endavant», va afirmar. De moment, ERC de Santa Coloma ha manifestat la seva oposició al projecte, ja que es faria molt a prop del seu terme.

........................................................................

AQUEST ARTICLE ESTA TRET DEL DIARI EL PUNT.

EL POBLE DE CAN FORNACA NO POT OBLIDAR AQUESTES ACCIONS.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Si somos una urbanización del municipio ..... Por: Al medio día alegría 12-06-08 08:13
jaropaca
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com