Foro- Ciudad.com

Villafranca del Cid/Vilafranca - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Villafranca del Cid/Vilafranca
17-12-11 18:02 #9312968
Por:miluvila

OPINIÓ
1er: No sóc ni familia, ni amic/amiga, ni del partit que represente, ni res de la persona que parlaré.

2on: Un FORO és un lloc per a expressar lliurement opinions sense ofendre, per tant, és la meua opinió.

3er: Crec que des de fa uns dies s'està atacant de manera terrible a una persona del poble desde distints punts d'informació, xarxes socials, etc. Per exemple:

https://ww.3x4.info/novaweb/index.php/opinio/137-ultimes-opinions/2650-un-regidor-que-menteix-i-actua-de-mala-fe

Ahí se critiquen una serie de coses baix el títol de "un regidor que menteix i actúa de mala fe". Al cap i a la fi es una opinió, respetable com qualsevol altra.

Però crec que amb el següent article s'han passat un poquet:
https://ww.3x4.info/novaweb/index.php/elsports/98-ultimes-noticies-els-ports-ultimes-noticies-els-ports/2772-un-concejal-de-vilafranca-pide-en-una-mocion-que-arreglen-la-calle-en-la-que-reside

Aquest no és l'apartat d'opinió. És informació i jo, des de la meua humil formació, crec que deuria ser objectiva i menys posicionada.
Aquest diu que s'ha demanat que s'arregle el carrer Santa Teresa, que es facen voreres i es senyalitze. Està clar que coincideix amb el seu carrer, però, ¿acàs el carrer no està fet un ... panorama? ¿acàs sempre que plou no se forme davant del poli una bassa exagerada? ¿acàs no necessite una bona senyalització? ¿acàs és mentira que ahí està el poli, la piscina, el frontenis, una de les entrades del col·legi? ¿Si no haguera coincidit amb el seu carrer no creurieu que és una bona proposta i que se necessita urgentment una bona modificació? ¿O per ahí no passe ta mare, ton pare, ta güela, o qui sigue a paseo i té que tindre mil ulls pa que no la xafen?

Realment la proposta és una millora per al poble, gran i necessària. ¿Per què se critique de forma tan descarada des d'un mitjà de comunicació que se suposa que és objectiu? Crec que totes les propostes que siguen millores per al poble no deurien de provocar unes crítiques tan fortes segons de la boca que ix.
Puntos:
17-12-11 18:19 #9313037 -> 9312968
Por:miluvila

RE: OPINIÓ
I això de dir quan cobra cada persona per assistir a un ple està molt bé, estic d'acord, però estarie bé que se diguere de tots els ... que cobren X cantitat que no sabem i fan molt menys. Això no se publique no... i crec que tots estem pensant en les mateixes persones, no cal dir ni noms ni llocs.

Ja està bé de tan d'actac personal i en ocasions rallant el límit de faltar. Que tot siga pel bé del poble que és el que importa. Al cap i a la fi tots som persones i ens creuem sovint pels carrers del poble. Per què s'està passant de l'atac professional al personal, i eixe, crec que no és el camí.

Per una altra part, l'article diu una gran veritat, que les propostes que es fan des del partit al que pertany la persona, ninguna té a vore amb medi ambient. Encara que ara, per a la majoria, hi han coses més importants, això és un aspecte que no se deuria descuidar.

Amb aquesta opinió no estic atacant a ninguna persona en concret, de fet, el segon article no sé ni qui l'escriu. Però estem fent lo que sempre critiquem del poble: que no hi ha unió, que a Vilafranca ens critiquem, faltem i envejem entre nosaltres, etc. Crec que ens hauriem de recolzar i respectar per a començar.
Puntos:
18-12-11 21:59 #9317883 -> 9313037
Por:carcason

RE: OPINIÓ
Tens tota la rao del mon, solo sabem criticamos de uns als altres
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
SENYALS A L' AVINGUDA DEL LLOSAR Por: No Registrado 05-05-12 15:04
No Registrado
26
Navidad Por: No Registrado 24-12-10 21:23
No Registrado
3
QUERIDOS AMIGOS DE VILLATRANKA Por: No Registrado 24-09-08 00:45
No Registrado
2
Fiesta en Mosqueruela 18/11 Por: uppsss 13-11-06 23:36
uppsss
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com