Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
04-04-08 07:53 #790468
Por:No Registrado
el mateix jutge les mateixes sentencies
Quina casualitat, els fils que ha tingut que menejar algu per a estes sentencies,injustes i amb probes evidets increible el jutge, Que no li importe la seua reputació? aixi domes pot fomentar que consevol boig que tinge ganes de amenasar ho faiga en tota la impunitat del mon, aixi que d'ara en davant ja ho saveu amenaseu que no pase res, que lamentable! per culpa de esta gent que ocupa una butaca al seu lloc de treball hi ha molta gent que despres s'agarre la justicia per les seues mans i no pase res per que le jutge esta de la meua part, aixi despres venen les lamentacions,els maltractes els asesinats etc...

No es just i es te que recurrir la sentencia este jutge no te credibilitat.

XIQUILICUATRE
Puntos:
04-04-08 11:14 #790805 -> 790468
Por:Cristiano

RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Primer que rés donarte l´enhorabona per entrar al foro i compartir xarrades amb tú....despres donarte tota la raó en lo que dius.....I per ultim dir que preferei-xo no comentar rés del tema.
Puntos:
04-04-08 15:13 #791296 -> 790805
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Gracies Cristiano, per donar-me l'enorabona,i agraexo que compartim i tambe que en alguna ocasió discrepem d'opinions, salut i perrea,perrea!
Puntos:
04-04-08 11:29 #790835 -> 790468
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Ja fa tems que no crec en la justicia i sentencies com eixa, encara me donen mes la rao,crec que a nivell nacional fa falta una restructuracio important,si continuem aixi cada vegada i haura mes inseguretat,mes delincuencia mes venjances ... al final tinrem que tindre un arma a casa igual quels americans,que trist.

SENSEPELS
Puntos:
04-04-08 12:04 #790893 -> 790835
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Pues jo crec que la sentencia està ben dictada...Crec no, ho sé a 100%, ojalà me plantejaren casos tan evidents als examens.
Només faltaria que perque se supose que algú ha fet algo s'el faja responsable i sancione x això sense probes. Entnces si que hi hauria inseguritat com diu Sensepels.

Que està clar q rebre amenaces no li agrade a ningú, i amenaçar està molt mal... però tmb vos dic que una denúncia x amences a través d'ordenador només se pot vore al notre poble...i tot x culpa de la situació q es viu a Salsadella. Q son ganes de fer fotre a l'enemic més que de protegir-se, xq tot el món sap q ací ningú cremarà a ningú.
Això són bobaes que es viuen a diari en internet, i a muntons.


Avore, és la meua opinió i la expreso, espero que ningú comence a anar-se'n per les rames, i menos desde l'anonimat.


Naxete Triste
Puntos:
04-04-08 12:27 #790940 -> 790893
Por:Cristiano

RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Lo que estas dient es molt correcte, peró te estas deixant un detall molt important....i es que la Guardia Civil a aportar probes que impliquen a un ordinador de una casa particular i crec que alguna responsabilitat te que tindre el propietari d´eixe ordinador...en aixó suposo que me donarás la raó?
Puntos:
04-04-08 12:42 #790969 -> 790940
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Quanta rao tens Cristiano. Si se sap de l'ordenador que han eixit eixes amenaçes el propietari hauria de pagar-ho!! Vaja justicia. No se que li van donar al jutge, pero no pinte massa bé.

Miron
Puntos:
04-04-08 13:33 #791065 -> 790969
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Penso com tu cristiano,se sap d´on han eixit les amenaces que s´han denunciat i la llei te que dicta sentencia,per a mi el jutge a ficat la pota. o es que a partir d´ara pots amenaçar a qui vullges?sempre que ho faixges per internet.que creus naxete?

SENSEPELS
Puntos:
04-04-08 13:49 #791105 -> 790893
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Pos la meua opinió és un poc diferent a la teu naxete, i m'agradaria poder dir-te-la....

Jo no vaig a sentenciar si està bé o no lo que ha dit el jutje, tinc el meu pròpi critèri i no vaig a entrar en valoracions, això sí, per a mi l'únic que hi ha de evident, és la prova a la que feia referència cristiano, aportada per la guàrdia civil...

A mi, com suposo que a tú i a tot el món, no m'agrade que m'amenaçon, ja siga a través d'internet, a la cara o a l'esquena, i per supost si algú ho fa i ho crec necesari, ho denunciaria, primer perque tots som persones i això d'amenaçar o agredir física o dialècticament és més propi d'animals irracionals que de persones, així que si hi ha persones que no es saben comporar dins d'esta societat respectant a tots els demés, pos que siga la pròpia societat i la seua justicia la que fico a cadascú al seu lloc....

Estic en tú quan dius que no està bé lo de amenaçar, ara, no ho estic tant quan intentes traure-li importància a este fet, per a donarlin més al fet de denunciar-ho, es a dir, que llegint el teu post, i això és una sensació personal, pareix que estiga mes mal fet lo de denunciar uns fets com a victima, que no el fet de amenaçar a eixa víctima,....i això és bastant curios....

Pot ser es vegen moltes coses d'estes per internet a diari, però també pot ser que es vegen moltes barbaritats tots els dies a les noticies i per això no hi ha que normalitzaro o admitiro sense fer res....

Esta també és la meua opinió personal.....

Protestante.

Puntos:
04-04-08 15:11 #791291 -> 791105
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
SENSEPELS; està clar que no pots amençar a qui vullgues, ni per internet, ni x cap puesto, jo l'únic q vull donar a entendre (esq en veritat no en sé molt xq encara estic a 2º, xo estudio dret, i vos explico el que me conten a classe) es que en este cas el jutge he dictaminat una sentència aplicant el que el dret anomene "principio de presunción de inocencia", q diu que tot acusat és inocent fins que es demostre lo contrari. En este cas no s'ha pogut demostrar xq a l'ordinador de l'acusat pot accedir; el mateix acusat, la dona, els fills, els cosins, amics que visiten casa seva, etc. Que fem? els sancionem a tots?

I estic parlant de la doctrina que ens deixa el dret penal. Éticament està clar que natros podem tindre una idea quasi clara de qui ha pogut ser i ens pot pareixer injust, però això no li done cap dret al jutge a dictar cap sentència responsabilitzant al propietari del ordenador. En resum vull dir, que el títol del post no té raó, el jutge no esta a favor de ningú.



PROTESTANTE.. En cap moment he dit que estiga pitjor la denuncia que l'amenaça, el denunciant està en el seu dret de denunciar este tipo de coductes, el amenaçant no té cap dret a amenaçar a ningú.
Lo q si que es veritat que li llevo importància a este tipo de coses, xq ocurreixen a diari, mireu això;



Això m'ho van fer a mi sense que obriguera la boca, xo no ho vaig denunciar xq em pareixia un tonteria, i evidentment, era un il·luminat de la vida.
I crec q igual que jo vaig pensar això, tmb ho deguern pensar els denunciants d'este cas, xq tots tenim clar que ningú cremarà a ningú en el poble. Com ja he dit, és una opinió. I dnunciar una amenaça es un dret.


Naxete Confundido
Puntos:
04-04-08 15:17 #791303 -> 791291
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Quan dic, mireu això;

vos volia ficar un dia al meu metroflog que hem van a amençar que vindrien a pegar-me a mi i a 2 amics a Orbita. Però no me dise ficar-ho xq diu q es una paraula ofensiva, no se xq. Però bueno, era x fiar-ho cm a exemple


Naxete Muy Feliz
Puntos:
04-04-08 15:22 #791315 -> 791291
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Lo millor l'última frase....."denunciar una amenaça és un dret"

Crec que ha fallat algo en la teua intervenció, ja que no es pot vore res, a part del que dius....

I ara fent conya...., a segon de dret encara no, però segur que quan acabos la carrera voldras que tot el món denuncie a tot el món..., jejejejj....serà treball per a tú...

Protestante.
Puntos:
04-04-08 15:36 #791339 -> 791315
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Si tio! xo la veritat que ara no m'agrade gens parlar d'això. Crec q es negatiu, la gent tindriem que deixar de tensar-mos en denuncies i política, i participar tots x a millorar el poble.

Tampooc opinaré més en este tema.

M'en vaig, fins a la nit!

Naxete Enseñando la lengua
Puntos:
04-04-08 15:42 #791353 -> 790893
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Hola Naxete, tú si que eres un bon jutje, avui estan estudiant destituir un jutje, crec que es a Sevilla no ho se segur, pero dit aixo,el motiu per no sentensiar a un personatge que ha matat a una xiqueta, TRES ANYS!!!! el cas archivat!!! el delincuen pel carrer i la xiqueta morta que et pareix Naxete? a i tambe nia casos de pederastia a INTERNET a i que fem dels pederastes com suposem que han segut ells els que fan pederastia pos no cal enrregistrar les seues cases a vore si tenen material o no, que fem en els casos d'amenaces? com resulte que nia gent i ho he dit abans que esta tranquil al seu BUTACÓ en el seu sou ben pagat pos li importe un pepino lo que puge pasar a un poblet que ni coneix em refeisc al jutge.
A percert tu que faries si estigueres al front de molta gent defenet una postura contra un avocador en una empresa en motls diners amb molts interesos per part d'un alcalde, i t'arribaren amenaces directes a la teua integritat fisica? tampoc denunciaries?

A Fago un poblet de 25 habitans ningú anaba a matar al alcalde!!!!

i mira quin exemple,no seu pensaba ningú,
es la meua opinio i no estic ecsagerant son alguns dels casos mes extrems pero mai se sap, si algu pot pasar o no pero si s'atura a tems segur que no pase, i baix el meu punt de vista el jutje no ho ha fet i no es per venjança,ni ganes de fotre a ningún enemic perque al poble no tindria que niaure enemics si no veins que discrepen opinions i estes bobaes com tu dius s'acabarien

XIQULIQUATRE SALUT NAXETE
Puntos:
04-04-08 15:47 #791364 -> 791353
Por:Cristiano

RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Enhorabona per la seva intervenció Sr. RODOLFO.
Puntos:
04-04-08 16:06 #791390 -> 791364
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
PERREA, PERREA,ESTIC UNA MICA FART DE QUE LA GENT LI LLEBO IMPORTANCIA A CERTES COSES, SI TOTA LA GENT INTENTARA RESPETAR ALS DEMES NO HI HAURIEN JUTJATS NI JUTJES NI POLICIA NI LLADRES NI MALTRACTADORS NI MALTRCTATS HUIII! AÇO SERIA EL CEL!!! FORA BROMES LA REALITAT ES MOLT INJUSTA PERO CONFIEM QUE TOT CAMBIO I HAJA PAU QUE FA MOLTA FALTA.

SALUT CRISTIANO

I EL XIKI XIKI SE BAILA ASÍ UNO...........

FDO.XIQUILIQUATRE
Puntos:
04-04-08 16:27 #791425 -> 791364
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Ja sabia jo que això s'acabaria mal.

Q fàcil es burlar-se d'algú, sobretot si eres el nostre candidat a Eurovisión. Tat q si?


Jo ni sóc bon jutge ni vull ser-ho, però crec q estic més informat que tu en este tema, tot i que pot ser no, però després de q has dit, crec q si.

Si t'informes correctament el cas de jutge de Sevilla, no es ni de bon troç com tu ho dius. El Consell General del Poder Judicial, esta investigant el cas, i segons ens ha arribat a natros la info; el jutge va sancionar a l'acusat i li va declarar una pena privativa de llibertat, lo que pase que este jutge es va ficar mal i va demanar la baixa (53 dies de baixa), i el seu substitut en funcions no va executar la sentència, per lo que l'acusat va continuar en llibertat, això és un error judicial en la EXECUCIÓ DE LA SENTÈNCIA (no es el mateix q dictar sentència).
I s'estan plantejant destituir a qui siga x l'error judicial, igual que estarien demanant responsabilitats al jutge q ha absolt al acusat del nostre poble, si l'hagues decretat culpable al acusat, xq es un error tan greu, acusar sense proves (veritab les proves, no suposicions), q es pensarien que hi ha un soborno xl mig o alguna malifeta.


Sobre la teua pregunta, si jo fora el Alcalde d'un poble de 800 habitants, l'últim q faria es cabrejar més al meu enemic. Xq per una amença, el poder judicial, no hem lliuraria del tio q m'ha amenaçat, simplement li faria pagar-me una quantia de diners, i jugar-me més el coll.




Jo no estic dient q estiga mal denunciar això,simplement he donat una opinió, i he dit q no me pareix tant greu, i crec q es respectable, no sé com explicar-ho.
El q estic dient es com funcione la justicia a Espanya. Si no t'agrada no m'ho digues a mi, t'en vas al Tribunal Constitucional i els ho contes a ells, a vore que te diuen, senyor CHIKI CHIKI.



Naxete Confundido

PD.: x contestar-te a tu, faré tard i avan, ME-CA
Puntos:
04-04-08 17:46 #791617 -> 791425
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Definitivament naxete crec que avui no estas molt fi...., llàstima la falta de temps....., ja en parlarem un altre rato...

Temps fugit!!!

Rodolfo, no se com t'ho fas però dones molt bon rotllo!!!!!!

PERREA, PERREA!!!!

Protestante. Riendote
Puntos:
04-04-08 19:52 #791993 -> 791617
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Fills meus...jo sempre stic igual de fi...

Només vos dic les coses com són (les poques q sé)...xq ademés tmb vos dic q quan no sapiga algo, seré el primer que se callarà.
Jo comprenc q ha xdut qui ha xdut i vos done ràbia i pareix injust! pues q recurrisquen la sentència, voreu com el resultat sempre serà el mateix...

Jo quan perd el Madrid tmb estic tot el dia q no se me pot dir res Mal o muy enfadado

Ànims i tranquilitat q ja voreu com ningú agredeix a ningú. Sonriente
I a vore si tanquem el tema, x lo menos x la meua part, xq me voldria callar, xo si vos dirigiu a mi, lo m´s lògic és que vos done resposta.


dEwwwWWww!!

Naxete Remolon
Puntos:
07-04-08 11:20 #796173 -> 791617
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Nomes una aclaració: l'absolució al juí ha estat no per falta de proves ja que ha estat provat que les amenaçes ixien de casa l'ex alcalde, sino perque no esta clar a quin Abelardo ni a quin Jacobo van dirigides. (com n hi han tants al poble....)

Miron
Puntos:
07-04-08 18:19 #797037 -> 791617
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
"una clara indeterminación del sujeto activo y pasivo ocasionadores del presente procedimiento"


X les dos coses


Naxete Sonriente
Puntos:
07-04-08 22:22 #797882 -> 791617
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Estéril conversa,no es defendible lo indefendible, evident-men es un sujeto insultan activo, que dins de un curt tems se li acabará la activitat, al pasivo del tems del activo x2 covardillos del presente i del pasat i futur, al caure en tentativa de delinquir amagat en una pantalla pasiva i activa, en definitiva no hi ha serietat.

bailo xikixiki cuando me da la gana
Puntos:
09-04-08 02:14 #800889 -> 790468
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
jo cree que tot aquest tema és cercar-li tres cames al gat i voler traure una d'on no ho hi ha, si totes les barbaritats que es diuen per internet si s'hagueren de jutjar no niaurien prou sales en espanya, ni bastant guàrdia civil per a cercar els telefonos d'on ixen , (cree que tenen faenes mes importants que fer) aqui tampoc s'ha parlat del tema de tenir una conexion via wifi que qualsevol es pot connectar a una linia que no siga la seva sabent un poc de informatica jo puc assegurar que aqui en el poble m'he connectat amb un portatil en mes d'una linea (amb un simple programeta trobes el codic de qualsevol mòdem wifi) i qualsevol pot fer-se passar tu.
Puntos:
09-04-08 11:50 #801260 -> 800889
Por:No Registrado
RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
aixo es lo q dic jo...pero la gent no opine igual es veu


pos no estaria mal q me digueses el nom del programeta i aixi pa l'any q ve li pillo internet al vei del pis i m'ahorro la factureta..


naxete Avergonzado
Puntos:
09-04-08 19:10 #802249 -> 800889
Por:assabentat

RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
Lo que faltava, que ara ha sigut un altre que s'ha connectat des de fora pel Wi-Fi...
Això si que és cercar-li tres potes (que no cames; les cames son de les persones i les potes dels animals) al gat i voler traure d0on no n'hi ha. Enseñando la lengua
Puntos:
10-04-08 14:38 #803836 -> 802249
Por:Mashinito

RE: el mateix jutge les mateixes sentencies
En realitat sí que se es pot saber des de quin ordenador s'ha fet, encara que siga wifi...

Tots els ordenadors tenen un codi (anomenat direcció MAC), una direcció IP (uns números únics en tot Internet) i un nom de red que pot ser lo que siga... és per això que és relativament fàcil saber des d'on ha sortit. Per tant, si s'haguera fet des d'un ordenador diferent als que normalment es conecten a eixa línea, es sabria.

Ara, lo que ja és més difícil és detectar qui ho ha fet realment, ja que l'escriptura a ordenador és més "estèril" que la que s'ha fet a mà.



Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
la mateixa estrategia que al poble Por: Toro sentado 20-07-10 18:00
Toro sentado
0
els mateixos gamberros de sempre Por: Toro sentado 28-02-10 11:24
Toro sentado
0
setze jutges d'un jutjat Por: No Registrado 02-04-08 13:41
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com