Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
11-02-08 20:34 #685252
Por:Cristiano

Festes
Me pareix que tinc que aplaudir als Jovens i L´Ajuntament per tots el actes de Festes. Les Orquestes han estat molt bé i els sopars de sobaquillo i tortilla tambe han segut com sempre un exit de gent.
Tambe ha estat molt bé l´exposició de la Banda, els pastissos, els esmorsars (exit total), els berenars del Ajuntament i la Banda a la Casa de Cultura, els jocs per al xiquets....i fins el Teatro del nostre Artiste local....Impresionant el Himne del poble interpretat per la Banda damunt del carafal.El Castell de Focs era molt bonic pero tambe penso com L´Ajuntament, que gastarse 4000 Euros en 20 minuts es una Barbaritat,podenlos gastar en altres coses. En poques "perres" se poden fer bones "festes", quasi ma eixit una rima com les de M.Serrat.




Puntos:
11-02-08 21:01 #685359 -> 685252
Por:assabentat

RE: Festes
Però segons a qui escoltes, diuen que no saben estar a missa, porten los bous més roïns (pq no van consultar a tòfol), han quedat malament amb los bars (no han fet los berenars dels bous), despilfarren amb los esmorzars populars, no fiquen la bandereta d'ejpañia, en definitiva que son uns paletos...
Puntos:
12-02-08 09:12 #686053 -> 685359
Por:No Registrado
RE: Festes
El meu punt de vista a les critiques que assabentat anomena i jo també he sentit.......

"No saben estar a missa i no prenen la comunió....", crec que els representants de l'ajuntament, tenen que fer acte de presència a tots els actes, i a la missa, sent tant important com és, l'equip de govern a assistit, a segut respetuos i han incluit l'acte dels campaners per a dignificar-la encara més. A lo millor hi ha molta gent que li haguera agradat que anaren a pendre la comunió, però jo no ho vig així, i es que, qué hi ha més hipocrita que fer una cosa, no per les teues costums o creences si no per fer vore una cosa que no és?, durant estos anys hi han hagut molts alcaldes que han anat a pndre la comunió, sense haber-se confesat, i de fet només ho han fet mentre han segut alcaldes, ni antes ni després de ser-ho, sels ha vist poc per missa i molt menys a pendre la comunió, realment volem eixa hipocresia?, o preferim que com a autoritats facen acte de presencia respectuós i que continuon sent com han segut sempre, jo em quedo en la segona opció.

"Porten los bous més roins....(no van consultar a Tòfol)....", jo personalment, no n'entenc massa de bous, però crec que més o menos han segut igual que els altres anys, de fet no crec que hi haja molts experts taurins al poble, i no crec que realment la diferència haja sigut tant gran....., no s'haura consultat amb Tòfol, cosa que desconec, però sí s'ha consultat a molta gent aficionada del poble, a través d'enquestes, i et puc assegurar que les ganaderies que s'han portat, moltes ja es portaven els altres anys, van ser les que la gent més volien que es portaren, les que més vots van optindre, per a l'any que ve, s'intentarà que hi haja més gent que hi participo a estes enquestes que comentava antes...

"Han quedat malament amb los bars....(no han fet los berenars dels bous)", la despessa que hi havia pels berenars als bars durant les festes de Sant Blai d'altres anys era molt gran, durant tot l'any l'ajuntament organitza molts actes al poble, i despres d'estos actes, normalment es fan berenars, sopars, dinars, bermuts, etc, on els beneficiats principals son els bars, aixi, durant tot l'any es fa i es farà gasto als bars. Durant les festes, per a molts bars, i això ho se de bona mà, que hi vaja l'ajuntament a berenar és mes una molèstia que res, ja que de l'altra manera el local igual sels ompli, i de diners igual ne fan,jo he anat als bars estos dies de bous i igual estaen plens...., no crec que s'haja quedat malament en los bars, però al fer els berenars a la casa de cultura, sí que s'ha quedat be en les panaderies del poble (pel pa), i en les tendes (per la mescla), i al final estos comerços tambe tenen el dret a que s'els faça gasto (els interese a ells i al poble), sent com ha segut que els bars igual han estat plens....

"Despilarren en los esmorzars populars.....", jo he assistit a més d'un i no he vist cap despilfarro....., cada persona tenia una ració normal (4 ó 5 sardines, o be, un trocet de cançalada, dos llanguanisses i una botifarra), despres de cada ració cadascú se la torrava i ja esta fet l'esmorzar..., però, què s'ha conseguit en los esmorzars populars?, primer de tot fomentar l'assistencia de la gent als bous de matí, també s'ha conseguit que les dos carniceries, la pescaderia, i de nou les dos panaderies del poble, tinguen uns ingresos, que realment tampoc ho son tant, però algo és. I despres, pos fer la festa per a tota aquella persona que hi vulga participar..., com a exemple, citaré la truita monumental, que be a ser lo mateix, i ningú o critica, es a dir, no se què hauran costat els esmorzar de gasto per a comerços del poble, els que sí se es que la truita monumental costa si no m'equivoco entre 1500 i 2000 Euros, i només es per a una nit i el benefici per a una empresa de fora......i açò no és una critica a la tortilla, que a mí m'agrada molt que es faça, lo mateix en la beguda dels sopars de sobaquillo, etc..., però penso que molta gent no ha assistit als esmorzars i els ha criticat simplement per haber-ho fet este ajuntament, i això és lo verdaderament trist.....

"No fiquen la bandereta d'espanya...", i jo diria, i con la bandera hemos topao....., a vore, jo recordo molts anys en los que la bandereta d'espanya tampoc s'ha penjat i no ha pasat absolutament res, aci ningu ha fet una declaració de salzadella independent ni res d'això, ni s'ha tret de l'ajuntament la bandera i ningú a dit que no som espanya ni res d'això...., s'ha penjat la bandera de la comunitat valenciana de la constitució i la històrica del regne de valencia, que coincideix no només en la catalana, sino tambe amb l'aragonesa....és una realitat històrica. suposo que si l'ajuntament haguera sabut tota esta polèmica, pos s'haguera penjat i avant....això sí, a mi lo que em pareix és que s'ha intentat traslladar la polemiques politiques que passen a nivell estatal a les festes del nostre poble, i això, sincerament em fa un poquet de risa..., això sí, espero que no hi haja cap partit que s'apropio de cap bandera (com crec que esta passant),perque això és molt perillos i molt anti patriotic, i es que la bandera és i ha de ser de tots els espanyols, i tots ens em de sentir a gust amb ella, així que espero que la gent reflecciono sobre això. I per que a les festes només se n'han penjat de valencianes, pos crec que no passa res....

En definitiva, que crec que no sels va dir paletos, si no catetos, encara que jo dono la enhorabona a l'equip de govern i als joves, per haver fet unes bones festes de Sant Blai, i dels errors que s'han fet, pos suposo que els pròxims anys s'intentaran millorar....

Protestante.

Muy Feliz
Puntos:
12-02-08 10:54 #686225 -> 686053
Por:No Registrado
RE: Festes
M.Serrat, molt bò...., fa per la festa...i pel programa, que no seria el mateix sense la seua participació...

Protestante.
Puntos:
13-02-08 10:28 #688281 -> 686225
Por:No Registrado
RE: Festes Unio de Joves
Cifre!!!!!!
I com han anat les festes pals joves, be o que???
Contamos algo home!!!!

I l'auela....., ai collons, a vore si l'agarrat lo bou a esta dona!!!!

Protestante
Puntos:
13-02-08 12:35 #688521 -> 688281
Por:auela

RE: Festes Unio de Joves

a l'auela no l'ha agarrat lo bou, no........ sols que com no m'agraden este tipo de polémiques no he dit res. Penso que cada un es molt lliure de tindre l'opinió que vulga, pero no entraré en discusions.

Puntos:
13-02-08 13:08 #688595 -> 688521
Por:No Registrado
RE: Festes Unio de Joves
Em pareix una postura molt inteligent, però a les festes han passat moltes més coses de les que podem parlar sense entrar en cap polemica, o es que això al nostre poble ja no podra passar mai més??

Protestante.
Puntos:
13-02-08 12:42 #688538 -> 685252
Por:No Registrado
RE: Festes
Qui ta dit que els berenars de la banda han sigut un exit?No tens ni idea
Puntos:
13-02-08 13:05 #688588 -> 688538
Por:No Registrado
RE: Festes
No se amb qui estas parlant, no he vist a ningu al foro que haja dit que els berenars de la banda hagen segut un èxit.

I, ens pots expicar com han segut els berenars de la banda, ja que pel vist tú sí has assistit??

Protestante.
Puntos:
13-02-08 13:09 #688597 -> 688588
Por:Aarhus

RE: Festes
Ja està bé de lo dels berenars de la banda. A molts pobles de alrededor ho fan així, s'ahorren molts diners i la gent està en contra perque ho ha fet este Ajuntament.
Puntos:
13-02-08 13:44 #688681 -> 688538
Por:Cristiano

RE: Festes
El que ha dit que els brenars han estat molt bé he seu jo, per que he parlat en jovens de la Banda i m´han dit que el servei es més rapit que als Bars, per que estan nomes per ells i que ademes han fet molta festa.I despres tambe he parlat en membres del Ajuntament i m´han dit el mateix....jo no he estat.....comento lo que m´han dit.
Puntos:
14-02-08 10:41 #690359 -> 688681
Por:No Registrado
RE: Festes
jo no e estat als brenars de la banda, pero crec que es millor aixo, sino, al bar tardes molt mes, hi ha molta gent i es un agobio..
A mes, jo crec que es breno on es breno teu pases be igual, no??
Jo els dinars o sopars que e fet amb la meua colla m´era indiferent el lloc, com si hagerem anat al mix del jardi, la cuestió es pasateu bé i disfruta, que pase tot mol rápid!!
Les festes la vritat es que no les e disfrutat molt per motius de feina, pero reconec que tenim les millors festes de la província!!
Vull felicitar a la banda, als joves, a les assosiacions,a lajuntamen i a tot el mon que a colaborat per fer que un any mes les festes de salsadella hagen sigut inolvidables!!
Ja podem estar orgullosos del poble que vivim..
arreveure.. Riendote

Alfondeguilla
Puntos:
14-02-08 11:26 #690432 -> 690359
Por:No Registrado
RE: Festes
Hola Alfondeguilla, encantat de que escriga aci al foro, anem creixent!!!!

Crec que eixe esperit és l'unic que ens pot portar coses bones i construcctives per a fer del nostre poble, un poble cada dia millor. Tot i que les critiques o polemiques, ben expresades i fonamentades, també son molt bones per a millorar en tot allo que es puga o es tinga que millorar....

Protestante.

ahhh!!!!, i que passereu tots bon dia de san valentin Avergonzado

Riendote
Puntos:
14-02-08 16:35 #690978 -> 690432
Por:No Registrado
RE: Festes
-lo dels brenars no opine, si es te que queixar algú que siguen els de la banda, parlant cantant.
-els bous la veritat que Faet ha sigut Fallaet però bé, l'any que ve un altre, per provar no passe res.
-en general crec que les festes molt bé, ens ho hem passat tots bé (espere)de veritat.
GATELL
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Festes de la joventud Por: pepet2008 08-06-11 19:30
pepet2008
0
Programació Festes de la Joventut Por: Cifre 24-06-08 15:31
Cifre
0
festes de la joventut Por: assabentat 11-06-08 23:24
assabentat
0
Festes de Sant Blai 2007 Por: cifre 29-01-07 20:43
cifre
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com