Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
07-08-08 15:09 #1072541
Por:John Locke

Dubtes i preguntes
Hola, bones a tots els Salzadellins.

La nostra pregunta va dirigida a l'equip de govern de l'ajuntament, m'agradaria una resposta clara, sense indirectes ni intents de evasió, doncs es tracte de informació pública accesible a tots els veïns del nostre poble.
I ja dic ara, (doncs conto amb la certessa de que algú ens respondrà això), que no aniré a preguntar-ho a l'ajuntament!
Ningú de nosaltres té la obligació de anar a donar la cara per obtindre aquesta informació, es obligació de l'ajuntament informar als veïns de la seva gestió.


1ª. Quin ha sigut el balanç, econòmicament parlant de la fira de la cirera? Tenim hui, algun problema econòmic per a fer front a les despeses de la fira?


2ª. Algú pot respondre i justificar els següents interrogants. Per qué se'ls denegue a certs treballadors de l'ajuntament, la llibertat d'ecollir el seu periode de vacacions? Es tracta d'un mètode de disciplina per a ficar rectes als treballadors? Al meu arbitratje es tracta realment es una represió total al benestar dels treballadors. Hi ha molta gent dins del Pais Valencià que s'haja vist alguna vegada en aquesta situació? Algú hem pot dir si li han denegat agafar algunes semanetes a l'estiu per anar a la platja, i disfrutar amb la familia d'unes bones i necessàries vacacions.

Tots cometem errors, aprenem a rectificar-los i a tractar a les persones amb respecte i com es mereixen.


3ª. Algú pot explicar-nos, perque s'ha de fer públic el sou dels treballadors del ajuntament? No seria millor i més just per a la intimitat dels treballadors indicar el total del presupost destinat als "Gastos de personal" sense fer referència a quan cobre "Fulanito" i "Menganito".

Del contrari, esperem, com a petició de molts interesats, que també es faja públic al dichòs butlletí el sou dels componets de l'ajuntament (qui gaudeixi de sou, esta clar). I s'especifique a quins díes, a quantes hores i a quin preu/hora, perteneix aquesta despesa pública.




Es tracta d'uns dubtes seriosos, dins dels quals no existeix motiu algun per a la mofa o descalificació, per tant demanaria un respecte, i qui tinga que fer d'aquest missatge motiu de polèmica o burla, s'ho pot estalviar.



Moltes gràcies!

John Locke i més interessats
Puntos:
07-08-08 16:04 #1072641 -> 1072541
Por:Migueli

RE: Dubtes i preguntes
Lo de les vacances passa a molts llocs, que te fan agafar els díes que ells volen.Mira les empreses que hi ha a prop del poble quan es agost tanquen i si vols fe´-les i si no també.

Es lógic que un treballador de un local d'oci a la platja faja festa tot el mes d'agost???

Es com tot, hi ha avantges i desventatges, igual que ha molts llocs.

Estas en contra de que es sapiga el sou de uns treballadors del poble pero per un altre costat vols saber quan cobre algú. Crec que et contradixes.




Puntos:
07-08-08 16:27 #1072686 -> 1072641
Por:John Locke

RE: Dubtes i preguntes
Gràcies per la teua participació "Migueli", molt correcta i moderada.


Primer vull dir que això no es un escrit d'una persona, son uns dubtes que uns quants veïns del poble tenen, i jo soc simplement sóc la veu que els represente.


Crec que no es comparable un local d'oci a la platja, amb un ajuntament.


Referent al tema dels sous, opinem que el correcte seria atribuir una quantitat global (tots els sous sumats) a "Gastos de personal", d'aquesta manera es respectaria la intimitat de cadascú.
Si això per algún motiu no es fa així, es demane que es detalle d'on procedeix cada sóu. Es a dir, "Menganito" cobre 2000€, per ficar un exemple, d'on ixen? quins dies i quantes hores ha treballat aquesta persona per a cobrar aquesta quantitat.

Aquesta petició ve arrel de que certa gent demanava que es fés una pregunta, que a mi personalment hem pareix inmoral, i hem nego a fer. Per a donar solució a aquest interrogant, he decidit enfocar-ho d'aquesta manera, i així ningú s'ha de sentir ofès.



John Locke
Puntos:
07-08-08 18:36 #1073022 -> 1072686
Por:Migueli

RE: Dubtes i preguntes
Per aixó ara que hi ha faena de muntar i desmontar l'escenari del jardi, els de l'ajuntament tenen que fer festa. Per posar un exemple, entre altres coses.

Si sou molta gent la que ho demeu perque ho escriviu aqui, podrieu anar al ajuntament i pregunta-ho igual que puc anar jo a preguntar-ho.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Presupuesto detallado del Ayuntamiento de la Salzadella - 2015 Por: Foro-ciudad.com 22-09-16 11:42
Foro-ciudad.com
0
que vos pareix el silensio de los corderos Por: torilladefairi 12-10-11 01:24
perpal
2
Homenatge als Presidents Por: Cristiano 03-07-08 08:14
Cristiano
2
Santa Barbara Por: Cristiano 29-02-08 14:34
No Registrado
25
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com