Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
15-04-08 00:17 #812795
Por:bancal_del_teixà

Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Bona nit a tots i totes. Veig que demaneu mes participacio ciutadana, sobretot Boga. Ja que demanes que colaborem, el primer que se'm ocorre es felicitar-te perque el Barça ja ha guanyat la lliga..........jajaja. Ah, no, que m'havia confos amb el Madrid que està a 9 punts del Barça. Si ens fareu fins i tot el paseillo al Bernabeu........quina vergonya.....jajaja.

Canviant de tema, jo estic amb Boga i Mashi, algu pot dir quin es l'horari d'actes per al fin de setmana de Sant Marc????????? Per exemple, Curolla podria informar-nos que ell ho hauria de saber...........

Bueno, res mes a dir. Me'n vaig a treballar un ratet que estic fins dalt de treball.

PS: A vore si algu trau algun tema polemic i jo puc començar de nou a donar canya.................
Puntos:
15-04-08 01:23 #812861 -> 812795
Por:Mashinito

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Wola!! Bona nit a tots i totes!!

Seguisc sense saber què es farà a sant marc... mmmh.. ningu dels que viviu al poble ha vist cap cartell ni res? quina intriga... lo menos!

Jo ja marxo a dormir...que demà pel matí tinc que fer un treball sobre Pocoyó.. xD (és llarg d'explicar...)
Puntos:
15-04-08 06:49 #812916 -> 812861
Por:valltorta

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Bon dia!
Ahir vaig anar per la tarde al metge per a que em mirés el peu, i em va dir que ell no me volia firmar l'alta. Li vaig dir que aniria a treballar igual, aixina que no li quedava un altre remei... La va firmar....

Més tard vaig estar montant una làmpara d'ikea (res de l'altre mon) però me va costar més de 2 hores! Aixina que l'ausència al foro està justificada!

Sobre els que escriviem al foro: xertolina...missing. sant nicolau i moleta redona, missing. carajillo: idem. aquell que se va posar un mote tan raro que és amic de boga: missing.

Xa! sempre estem els mateixos.Però no passa res: POCS PERÒ BONS!!! ;)

Mashi! a mi me mola pocoyó. S'ha de dir que els dibuixos no els he vist mai, però el ninotet el trobo molt divertit! de fet, el porto al mòbil.... dis-me cutre!!!
MOLTA SORT EN LA FINAL CREATIVA!!!!!!!!!!!!!! Segur que guanyeu. quina idea teniu?!
que tingueu un molt bon dia!
Puntos:
15-04-08 08:18 #812941 -> 812916
Por:bogabante

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Bon dia foreros, estic content, no, pel barça no, perque ja me falta un dia menos pa fotre el cam. Bancal, no te puc discutir les gracietes, no tinc prou arguments esta vegada jaja, jo ja pasopalabra hasta l´any que be i si tenim que fer el paseillo pues esperem que algú los paro la cameta i al menos puguem riure una mica, es l´unic que mos queda.
Aixi que vols un tema pa fotre canya, pues proposan tu algún? mira per ejemple, jo estic en contra de les corrides de bous (no dels bous al carre), a favor de l´aborto, a favor de l´autanasia, en contra de les dones que es dixen bigot ... mes temes?
I ja pa despedime dir que te que tindre collons que casi tot el poble mira el foro i dingú se digna a di a quin hora son els bous el divendres o que farán el disabte, si hi ha orquesta, bous, dina popular etc, vaya companyeristme xiquets, perque soc mol respetuós si no vos enviaria a tots els mirons a ...... en fin, com diu l´himne: "este es xert, el nostre poble..."
Au, ja mos la vorem.
Puntos:
15-04-08 09:00 #812968 -> 812795
Por:chertolina

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Bon dia a totes y tots.
Pero vos creeu que estes son hores de ana pel mon???
A quina hora vos alseu pel mati?????
A l`hora que envieu eixos mensejes yo ya fa dos hores que dormo.
Bueno, es broma eh?? A mi no m´importa.
Dome entraba ser sorieixa una mica y a vore si m`enteraba un poc pal fin de. Pero ya esta cla que làyuntament u te con un secre d'estat.
Que acabesseu de passar bon dia.
Au revoir
Puntos:
15-04-08 11:34 #813214 -> 812968
Por:Mashinito

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Bon dia!!

Valltorta, la final, si no la tornen a canviar de fetxa, el dia 9.... Buscant per youtube m'he trobat un dels anuncis que tenen pensat fer un dels grups que també participa al concurs:

https://outube.com/watch?v=IKcoWcRTt0U

M'encanta! xD Pero el nostre mola més, que hem tornat a posar a Bertín Osborne...Remolon

Bueno...ja he acabat de fer el treball de Pocoyo.... xD
Puntos:
15-04-08 11:49 #813243 -> 813214
Por:xertolina

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
holaaa, ja estic aci una altra vegada.
he estat uns dies de vacances (com diuen alguns)a itàlia, superbé.
pel que veig, algú m'ha plagiat lo nom, buenooo, no passa res.
jo tampoc sé quins actes se fan a sant marc, a vore si ho averigüem
ale, me'n torno a la faena
Puntos:
15-04-08 12:07 #813274 -> 813214
Por:tercera edad

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008



Bon dia a tots els foreros i foreres.És la primera vegada que escric i segurament també serà l´última. Ho faig per a recordar-li a CUCONS (amistosament) que vivim en un país democràtic i això implica llibertat, sí, llibertat per a escriure, però també per a llegir i mirar. A ningú se li obliga e escriure, però tampoc es pot prohibir a ningú el llegir i menys encara quan és una página a la que qualsevol persona te accés, per tant pense que s´haria de respetar més a les persones que entren a llegir, ja que és una manera diferent de participar en el foro. Ningú dels que entrem fem crítiques del que s´escriu, simplement és per estar un poc al dia del que passa al nostre poble i no hi ha cap mala intenció.
Ánim als que doneu vida al foro, ho feu molt be i encara que utilitzeu un pseudònim tots sabem qui sou.
Aprén d´ells CUCONS, tú critiques als soriers, escrius el que et dona la gana, peró no dones pistes per a que no sapiem qui eres. Sincerament pense que per fer aixó es millor opció només llegir.
Puntos:
15-04-08 12:50 #813364 -> 813274
Por:bogabante

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
A redeu!! aço s´anima jaja. Xertolina ja era hora, no sabia que estaves a la bel.la italia, ja me contarás que també me fa molta ilusió anar allí, he estat a venecia pero res mes. Ja xarrarem.
Tercera edat m´he quedat una mica flipat, per una part te dono la raó i t´agraic la defensa de que tots sabeu qui soc i tal, pero també t´he de dir que tant cucons, com bancal, com jo el primer, moltes vegades si fem algun comentari critic de cara els mirons (en el bon sentit sempre de la paraula) es pa que la gent se cabrejo una mica i de rebot escriga i entre tots donem vidilla al foro. També et dire que igual que defens que cada u es lliure d´escriure o llegir al foro i seguir en l´anonimat, el mateix fa cucons pero escribint, tampoc crec que siga criticable, pero una vega mes repetiré que es una opinió personal.
Si hi ha algu que li reventa no saber qui es cucons soc jo, ja u sabeu pero no per aixo el critico, l´apreto a vore si solta prenda, pero este mamón no diu res jaja.
Tercera edat, espero que tornos a escriure, açi fa falta gent aixi, que defenga el que pensa i sense cap mal rollo que ho comentem i discutim entre tots.
Bueno ara toca anar a dinar. Mos veem a la tarde.
Puntos:
15-04-08 14:16 #813628 -> 813364
Por:manauela

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Bona tarde a tot@s. No he pogut evitar escriure al llegir el que ha escrit tercera edat i en la resposta de bogabante. Jo personalment dono la raó a bogabante cuan defen a cucons (extranya defensa despres de tot el que li esta fent pasar no?). Jo soc el primer que no he dit res al respecte de la meva identitat i no per aixo crec i espero que s´em critique. Desde el meu punt de vista l´unic objectiu dels que fan o fem algun comentari a la gent que només llig es animar-los a participar, a escriure unes línees, a fer, en definitiva, una zona comú a tots els xertolins. Que poden utilitzar alguna frase o paraula un tant ofensiva, si, es cert, pero no crec, i coneixent a mes d´un prou be, que ho façen en cap mala intenció, pensa que per ejemple si petxina o bogabante faltaren molt a algú ells serien els primers perjudicats perque tot el mon els coneixem e igualment amb cucons, ara no se sap qui es (encara que no es del tot cert) pero el dia que es sabia si ha ofés a algú es crearia una forta disputa o enemistat, si ho penses be, no te cap sentit.
Deixant a part este tema, jo també et voldria animar a que continuares escribint açi, si et dones compte, has conseguit que mes gent escriga, aço es el que li fa falta al foro, gent que opine amb sentiment, no que escriga el que la gent vol llegir (i no ho dic perque ningú ho faça, no me malinterpreteu), per ex. el que va comentar valltorta o petxina referent a les millores del poble, es una critica sí, pero una critica constructiva, i hi haurá gent que no opinará igual i crec que eixa gent tindria que exposar les seves idees, els seus pensaments o simplement els seus sentiments cap al nostre poble.
Ara ja no us dono mes la bara, donar la benvinguda també a chertolina i salutar novament a l´altra xertolina que també feia dies que no ens saludaba,i per acabar destijar, encara que no ho lligen, que petxina i l´home s´ho estiguen pasant d´allo mes be.
Fins un altra companys.
Puntos:
15-04-08 20:09 #814498 -> 813274
Por:Mashinito

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Si bueno.... recordo a la senyora tercera edat que també vivim en un país on les persones són lliures de posar canyissos a les portes... xD

Valltorta, el meu anunci no es pot rodar per motius tècnics (necessitem una grua per a la càmara...i a la uji no n'hi ha)

Bueno...saludos a la gent nova!!! Ara només cal tornar les ovelles descarriades al puesto i igual el foro reviscola..
Puntos:
15-04-08 14:17 #813629 -> 812795
Por:gotellera

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Bon dia a tots.
Yo no m'habia enterat del foro este......
Ya l'anire sirieixan de cuan en cual..... Bueno y tame saludan al personal
Ara me la foto que fin feina
Que paseu bon dia
Adeuuuuuuuuuuuuu
Puntos:
15-04-08 15:00 #813712 -> 813629
Por:valltorta

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Ey! he vingut a casa a dinar i he quedat gratament sorpresa de les noves incorporacions!!!!!

BENVINGUTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A este foro no se vol ofendre a ningú i cada ú escriu el que vol. Aixina que espero que les incorporacions s'animen a escriure! Aci avui fa un fred que pela. Com petxina no està, no tenim el parte xertolí.

Manauela, al teu carrer, estan fent una casa nova que la valla ocupa tota la vorera?! esque jo penso que eres veí del c. Sant Mateu, però no ho tinc del tot clar. De fet, jo encara me considero "veina" del carrer sant mateu... encara que la meua casa no estigue allí...

A vore si algú s'anima i diu que fan a St. Marcus!

Ah! mashi. Ara miraré l'anunci.a vore si ens ensenyes el teu!

Ciao cacaus!
Puntos:
15-04-08 15:52 #813831 -> 813712
Por:bogabante

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
oy la ooooooooossssstia, cuanta gent, como mola no? ja voreu cuan s´entero petxina que cuan no está escriu mes gent jjajaja, pobretaaa.
Xe manauela moltes gracies pel apoyo moral, i a vore si li contestes a valltorta que es l´unica que intenta seguirte la pista. Jo pa mi que mos prens lo pel, igual ne fotes una en catalá, l´atra en castelló i cuan no en valenciano, pero com tu ve dius, ja en tinc prou en cucons.
Cucoooooooooons, estarás lo divendres? t´en recordes de lo que me vas di no? aixi que si me veus, vens disimuladament, me proposes d´anar a fer una birra i xarrem, i despues ja te foto una palisa per les hores de son que m´has llevat jajaja, segurament si que pujare, a vore si mos veem els foreros. I si fan alguna vaca i despues bou embolat, perque no quedem al pub entre la ultima vaca il bou embolat? i fem una birra forera? vaaaaaaaaaaaaa por fiiiiiiiiiiiiii
Puntos:
15-04-08 19:20 #814349 -> 813831
Por:bogabante

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Ke pasa, ja no escriu ningú? arranca de caball pará de macho.
Vaaaaaaaaaaaa que ja es dimecreeeeeeeeesssssssssss (casi) i ja esta sant marc ahiiiiiii i les meues "vagasions" tameeeeeeeeeee
Puntos:
15-04-08 22:30 #814998 -> 814349
Por:la curolla

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
HHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
ya estic per asi, benvinguts als nous foreros, que ya no son mirons.....
tercera edat, tinc una ligera idea de qui eres, pero ejemmmm, no cal di res de momen. gotellera a tu tame benvingut/da.
bueno, al tema: San Marc- divendres a les 12 dos vaques y despues un bou embolat, lo disapte encara no u se, suposo que lo de tots los anys, dema ya me acabare de informa y vos u dire.
osti tu, quin mun de mensatjes nous al foro avui, xe fea tems que no ascribia tanta gent, a eixa "chertolina" que faiga lo favor y avore si se pot canvia lo nom que de xertolina ya ne tenim una y mos fotrem una mica de ambolic. yo ai parlat esta tarde en xertolina y no li a fet molta grasia, no se a anfadat, pero crec que en una ya i a prou.
mes coses, boga yo no te vaig dixa cap nota al coxe, aixina que so se de que anava eixe rollo.
bueno algu sap cuan torna petxi, no se pero a pesa de viure al poble diras que me fa falta lo parte.
boga, fes lo favor y si lo divendres cuan pugos si ten vas a fe una birra en cucons meu dius que yo tame vull ana. bueno pos per avui, ya esta be,dema mes rollo patatero, hasta demaaaaaa.......
Puntos:
15-04-08 22:38 #815014 -> 814998
Por:Mashinito

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Pero fan alguna orquesteta o algo?? (esque els bous m'avorreixen... Remolon )

Gotellera, no tinc ni idea de lo que és un trestelladó...
Puntos:
15-04-08 22:54 #815062 -> 815014
Por:bogabante

RE: Dimarts, 15 d´Abril de 2008
Gracies curolla per la informació. De lo de la noteta al cotxe, no digues tonteries que conec la teua lletra a un km de llun. I quina casualitat que habies aparcat al meu costat, que te penses que estic tonto o ke? i de la cervesa ni hablar, si cucons se digna a dime algo me va demanar callar i en les ganes que tinc de ... coneixel com per anar tentant a la sort jajaja.
A les 12 dos vaques, bufff, no se, molt tart, a sopar a ca la family si que pujo, ademés li tinc que dixa a la fiera (pinky) a mamare, pero ja vorem si me quedo als bous, tinc bateig lo disabte i tots els preparatius del viatje, ja vorem, sobre la marxa i si no una toma al pub per aball. Ja te cridaré despues de sopar i mos veem.
Au, vaig a fe un rato lo dropo al sofá i cuan fotre la primerá cabotá a dormí. Ja mos la vorem demá.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Domenge, 24 d´Agost de 2008 Por: Mashinito 24-08-08 21:40
Mashinito
1
Dijous, 1 de Maig de 2008 Por: Mashinito 01-05-08 18:14
PETXINA
2
Dijous, 24 d´Abril de 2008 Por: Mashinito 24-04-08 23:11
PETXINA
9
Divendres, 22 de Febrer de 2008 Por: valltorta 22-02-08 22:49
moletaredona
22
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com