Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
02-04-08 00:25 #785505
Por:PETXINA

DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
VAAAALEEEEE!!!!!! Ja escriure jo, encara que nomes siga per a dir-vos que me´n vaig a dormir, que demá tinc que anar a fer-me un massatget....huuuuuummmmmmmm, que beeeeee( parec una cabra).
Ale, ja mos escriurem demá, Boga espero que estigues millor del costipat, va que els de TV3 han dit que ara pujent les temperatures....ojo!!!!!xiquets que ja es primavera, a vore que farem, eh????Per allo de que la sangre alteraa!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

PD: Encara no he trobat al tio eixe al Google, es mooolt raro... Confundido Confundido Confundido

BONA NIIT Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote
Puntos:
02-04-08 06:08 #785617 -> 785505
Por:valltorta

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
Ei petxina!
Si no el trobes, dis-mos el nom, que entre tots el trobarem!
A mi avui m'ha tocat matinar perquè he d'anar a barcelona. ufff!! en cotxe és una merda pel matí: un trajecte que normalment costa 20 minuts te pot costar més d'una hora! aixina que aniré en tren. Però claro, no puc arribar tard, que tinc reunió. Aixina que preferisc arribar més prompte que tard... no puc obrir els ulls! ;)

Manauela: téns una veÏna, que escriu al foro, i és la dona del potecari?! (però no de xert, eh?!)

Boga: ahi a on te'n vols anar de vacances, ojo en els cUcodrilos! el meu jefe també se'n va al mateix puesto que tu.

Als demés; molt bon dia a tots!
Puntos:
02-04-08 08:20 #785638 -> 785617
Por:Bogabante

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
Al final adelanto les vacanses, me la foto el 21 lo que vol dir que me queden 3 semaneteeeeeeeessssssssssssssss. Valltorta trankila que he vist molts programes d´aquell que agarraba els cocodrilos i he practicat en pinky per si algun se fica tonto jaja. Me preocupa mes pedrem dins d´una piramide i que despues no me trobon, i damunt tinc algo de claustrofobia, aixi que ja vorás com farem la risa, ja vos contaré.
Petxina eres una plorona !!! jajajajaja, no cambios de curro, redeu ara que he trobat a algu que realment mel talla com a mi m´agrada ....
Bueno vaig a fe faena que al dili al xerif que adelanto les vacanses ja li han entrat els tremolons.
Ja mos la vorem.
Puntos:
02-04-08 08:46 #785654 -> 785638
Por:Mashinito

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
Bon dia xiquets i xiquetes! Si, avui tamé m'ha tocat matinar.... això de "horari de vesprada" es mentira tot...sempre em toca fer matí i tarde... i nit alguns dies...

Avui he de fer el treball més obert que m'han manat ultimament: La situació actual d'Espanya: Economia, Societat, Inmigració i Desempleo....casi na...

Puntos:
02-04-08 14:18 #786228 -> 785638
Por:la curolla

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
aaaaaaiiiiiiiiii quina anveja que te tinc, a egipto, yo tame vull ana algun dia, el valle de los reyes, luxor, karnak, que guai, com me molaria ana.
amportat un bon sombrero per al dia que alli en gorra no ia prou, y per la nit, una sudadera que de calo no ne fa gens.
ya me portaras algo per lo menos un sarcofago de eixos, a tamaño real, pero que sigua per lo menos de or masis. en lo referent al cocodrilos, diuen que es una de les millos carns per a minja, si tens oportunitat, minjan y despues meu contes, y que no te faigen com a tunez, que no te confundiquen en algun de per alla, que tame ne ian mols de foscos.
bueno com a san marc no mos vorem, que te vaiga be. natres mos quedarem per asi dal per la sierra. a respira eixe aire tan pur que tenim, eh petxi, aque es aixina.
aaallllllleeeeeee, asta un atre rato!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
02-04-08 15:00 #786313 -> 786228
Por:Bogabante

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
ostia curoolla, m´has dixat bocabadat, tu coneixes noms de les ciutats i coses pa vore? tu? la curolla que jo conec? molts de documentals t´has tragat tu me paix a mi jejeje. Ja te portaré el sarcofago, miraré que siga una mida menos que la teua aixi podrás repetir allo de "No cabisco" juas juas juas, t´en recordes juas juas. Gracies pels desitjos.
Que xaleseu molt també vatros a sant marc, jo no estaré perque tinc un bateig eixe dia, si no si que estaría, pero bueno li dixaré a pinky a mamare i despues ja li diré que me conto com s´ho ha pasat. Tu no perque m´altrates als animals, pero petxina, te pots creure que per una part me sap mal marxar tants de dies per pinky? dieume exagerat, pero xiquets, cuant li agarres carinyo a un animalet d´estos, no se, segur que s´ho pasa molt be a cs en l´auela il tio fakun, aixo si, segur que me la tornen tota astorá jaja.
Bueno vaig a currar que se m´acumulen los papes.
Ja mos la vorem.
Puntos:
02-04-08 16:18 #786516 -> 786313
Por:PETXINA

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
Hola, bona tarde....Pos si que me crec, Boga, que te sapiga mal anarte´n tants de dies sense la gosseta, pero aprofita tu que pots, que jo els meus, no li´ls puc dixar a ningú, ma mare no vol saber-ne res, així que tenen que vindre en natros...pero bueno, aixó es igual que els xiquets, si els tens, apexugá!!!!!
Natros, segurament, mon anirem a partir del 13 fins dimecres, encara no ho tenim molt clar, com veeu unes SUPERVACANCES, pero mes val aixó que res..
Vos dixo que tinc una dona al secador i des-d´açí dalt, no sento si se li ha parat o no.
Per cert, avui fa un dia de collons de mico, fa calor... S´agraix que ja no bufe el vent.AL ESTIU FARÁ CALOR,CALOOR,CALOOOOOOOOORRRRRR!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
02-04-08 18:35 #786902 -> 786516
Por:valltorta

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
HOla perles!
JO ja estic a casa. dia duuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
Boga, trankil. A egipte tot està en àrab. una amiga me va portar una lateta de coca-cola i fa un efecte......... Però per un dels costats està escrit normal!

Petxi, en res t'obriran la PEscina.

Curolla, veig que domines la cultura egipcea! Jo no conec res més que el nilo! ;) tinc un company de faena que ha fet el viatge i diu que és espectacular. Que no el vol repetir per si no xala tant! k tonto! jo no m'ho pensaria 2 vegades!!!

Vaig a vore si instal"lo l'Ares, que no m'aclarisc...

Sobre el tema dels gossets... el meu novio en vol un, però donen molta faena i si estàs tot el dia fora de casa i vius a un pis... és molt complicat.

Au cacaus!!!!!!!!!!!!
Puntos:
02-04-08 18:45 #786930 -> 786902
Por:Bogabante

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
Iep, valltorta jo en pinky estic molt content, aixo si, a un pis ni de conya, jo m´alço a l´hora que me toca a mi, no a ella, li obric el jardí i ella ix i fa el que te que fer, ja vorem el dia que l´arreglaré com li explico que no ho te que fer allí, pero bueno aixo es un altre tema jaja. Cuan no estem ella está a la cuina en la seua manteta i joguets i be de tot i cuan estem a casa en tindre lo jardí obert s´ho pasa pipa, pero a un pis, no se, jo no el trauria, la veritat, sobre tot pels matins i que deu vos pillo confesats si l´agarreu catxorro, no te cal invertir molt en mobles. A xert, cuan pinky era xicoteta li va rosegar un butacó, les potes d´una taula y un marc d´una porta a ma mare, sort que es tot vell, si no me desereden. Pero a part d´aixo, fan una companyia terrible, i a mi m´ajuda molt a desconectar del curro i del mon en general, no se, es pensar una mica en els pros i contres, aixo sí, si al final el teniu, penseu que es un ser vui eh, no ho dubto gens de tu pero no se, m´he fet molt sensible en eixe tema, no com estos "acasados" del poble que els tenen dins del remolque del cotxe allí tancats i si no "acasen" res pues ... curolla t´hen recordes de la cansó de tom bombadil "cazadores, cazadores, iros a tomar por .... cazadores...""", ja voras com escriurá curolla de rebotat esta nit jajajajaa. Agur.
Puntos:
02-04-08 21:29 #787366 -> 786313
Por:la curolla

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
pos si si que ascric rebotat, prime pun lo del sarcofago,era pa que me portares algo mas que siga una miqueta de arena de aquell desert. que se que per a tu si que ne portaras, com cuan vas ana a tenerife.
segon pun los cazadores no som tots igual o que te penses tu, que pasa que tu no ne fas cap de delit contra los animals o la naturalesa. pos si home. sobretot aquella vega dels coloms al fronton, que ara que com se te a quedat la cara,
yo lo de egipto u se per que es un dels viatjes que me agradaria fe, y si, me nai pasat algunes de hores davan de internet, miran les pagines sobre egipte. Triste Triste Triste Triste Triste
ara de bon rollo, te que se un viatje de p. mare, ojala teu pasos ven be. ale asta dasi un rato.
Puntos:
02-04-08 22:45 #787569 -> 787366
Por:bogabante

RE: DIMECRES 2 D´ABRIL DE 2008
Bona nit, curolla, no m´en recordo de lo dels coloms, ja parlarem. Tens raó en lo del viatje, ens fa molta ilusió perque tot el mon diu que está molt guapo, ja t´enseñare les fotos si te mola. L´unic mal de cap es alló que te vaig contar dels puestos tancats, si entro a les piramides i no me lio a osties es dingú jeje, ja estaré preparat pa ana a la cova bonica no?
Vaig a mirá informació ara tamé per internet.
Bona nit a tots.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimecres, 23 de Juliol de 2008 Por: Mashinito 23-07-08 19:55
bogabante
6
Dilluns, 14 de Juliol de 2008 Por: Mashinito 14-07-08 20:46
PETXINA
6
Dissabte, 10 de Maig de 2008 Por: Mashinito 10-05-08 21:04
PETXINA
1
DIMECRES 28 NOVEMBRE. GENT DE NIT Por: turmelleta 28-11-07 15:16
ya xalem!
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com