Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
05-03-08 23:54 #729608
Por:bancal_del_teixà

DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
No me pogut resistir quan he vist a Boga riure-se'n de les desgracies dels altres.......Si, tens tota la rao, fora de la Champions, pero una altra vegada a 5 punts a la lliga, te sona Boga?????? i el domenge, el submari groguet vos dixará enfonsats i mai millor dit. Ni Puyol ni Messi ni Ronaldiño......ai, perdoneu Barcelonistes, Ronaldiño si que esta, xo com juga tant mal, creia que encara estava lesionat....jajaja.

Canviant de tema, Manauela, veig que eres un poeta en tota regla. A veure quan ens publiques un llibre de poesia que si escrius igual que aci al foro, el teu llibre sera un "best seller" ("un exit de llibre" per si algu que llig no sap angles). Els teus escrits m'emocionen i tot, encara tinc la llagrima a l'ull a punt de caure'm. A veure si tots aprenem un poquet d'ell i no escribim tants insults, no boga?????? (bueno, tu eres una excepcio i te permitirem que escrigues com vulgues, xo sense passar-te en el pobre Curolla).

Tambe he de dir que dins tota la poesia escrita per Manauela, es poden descifrar moltes coses certes. Hi ha que implicar-se amb el foro i escriure perque no s'acabe que es un punt de reunio de tots els xertolins i xertolines i encara que no es tracten temes de vital importancia per a la humanitat, Boga es diverteix escrivint i entre ell i uns quan foreros mes, alegren a tots aquells mirons que unicament lliguen el foro. Tambe he de dir que com sempre sol passar, ho estic dient jo que precisament no he escrit en mes d'una setmana xo aixo es el que te la Madalena.

Au, bona nit a tots.
Puntos:
06-03-08 00:49 #729695 -> 729608
Por:PETXINA

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Collins, Bancal, has tornat fortet, eh???? Bueno, lo que importa es que has tornat... que ja mos pensabem que mos quedariem tots solets açí, Boga, Curolla, Mashi i jo, per que els demes nomes escriuen quan es el cumple de algú.....ehhhhh!!!!!! Riendote Riendote
No vaig dir de broma que podriem ficar la data del cumple, pero sense l´any de naiximent, que jo a partir de ara ja no podre dir-lo Llorando o muy triste Llorando o muy triste .
Ho sento molt per els madridistes que s´han pegat la palissa de anar allá i tornar el mateix dia, sense l´alegria de haber guanyat.....el futbol es así....no patiu molt que la mitat dels italians, ni s´hauran enterat de que han guanyat, perque el dilluns de nit, n´hi habien una vintena al restaurant que vam sopar natros i portaben una "merla", que no s´aclarien ni a parlar en el seu idioma.....
Lo dicho, ho sento molt familia...... Guiñar un ojo Guiñar un ojo
Bona nit i hasta demá.
AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Puntos:
06-03-08 06:45 #729740 -> 729695
Por:valltorta

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Petxina, ja te val! encara que a hores intempestives, jo també escric casi cada día (he faltat 5 díes per la mudança) i ningú se'n recorda de mi! en lo bons que són els meus xistes! Guiñar un ojo

Bueno, seguint les indicacions de petxina, el meu cumple el 24 de Maig. Si s'ha de dir l'any: 81. Si no, pues res.

Si a xert fa el mateix fred que ací, debeu estar com a cucs! anit ací fea 0,5 º a les 23:30.aaaaaaaaaaaaaa!!!!! què ha passat que ha vingut el fred sense esperar-lo?! Curolla, segur que en la rasca que pega necessitaves el gorro de llana que se t'han endut a Madriz.

Algú sap algo de mashi?! porta uns dies missing... no és normal en ell.

Bé perles, vaig a començar en la rutina matinal, que avui he d'anar més prompte a la faena, que anem en els companys del banc de calçotada i he de fer moooltes coses.

Espero que tingueu un bon dia!

Xiste:

Això és un xiquet que veu que son pare s'està ventilant a la chacha. corrents se'n va a dir-li-ho a sa mare, i ella, tota rabiosa li diu:
- No digues res hasta que jo t'ho diga.
Passen els dies i van a la festa de cumpleanys de sa uela, que fee 80 anys... I sa mare diu:
- Espereu-vos, que enriquito vol contar una cosa!
- L'altre dia, estava a casa i vaig vore que el papa despullava a la chacha.Li llevava la roba, después se la va llevar ell...
El pare es volia morir...Enriquito seguía:
- Después van anar al llit i va escomençar a entrar-li una cosa que no sé com es diu!.... Mamà, com es diu allò que li xuples al veí cada divendres per la tarde?!

RoÏn, eh?! Passeu un bon dia!
Puntos:
06-03-08 09:58 #729865 -> 729740
Por:bogabante

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Bon dia a tots, a redeu bancal, t´haurás quedat a gust eh. Mira, com no se qui eres t´ho dire clar, dire el que voldré, faiga gracia o no, que te penses quan pert el barça no m´abasalle a mi, i total només vaig dir que el madrid habia perdut, el que si que me sap mal es el viatje que haurán tingut tots els que van anar, hi ho dic en serio, jo he anat a vore un barça-juve, semifinals de champions i perdre al camp nou i se lo xungo que es el viatje de tornada. Jo volia que perguera el madrid perque soc del barça pero no m´he n´he rist dels mals de ningú, aixo que te quedo clarito.
Del tema cucons som prou amics com per a saber que no li he dit cap cosa en maldat i tal com va dir ell que tenen que baixar els amics a vorem, ell sap que a casa meua sempre será benvingut, curolla, pinky t´anyora.
Au, ara prou, es que t´alses de matí i te foten un rapapolvo d´estos i a un se li ansén la sang.
Manauelaaaaaaaaaaaaaaaaa, poeta o no ens tens a tots flipats en el teu bocavulari, tio escriu un llibre, mira un titul :"En el foro con el porro" te mola?? jajajaja, va tio escriu mes que ara segur que al poble algu deu entrar a alguna tenda i deu dir: "Manauelaaa" a vore si algu se gira i te descubrixen jajaja. Qui redeu eres??
Me piro a fer un cigarret, petxina como mola tindre lo carre prop i no patir cuan entra el mono eh jajaja.
Puntos:
06-03-08 13:53 #730310 -> 729865
Por:turmelleta

RE: DIJOUS, 6 DE MARÇ DE 2008
Iep que vos he canviat l´asunto que posava DIJOUES!! Què feo eh!!??
Bueno, veig que hi ha nous escrivents, i de nivell, pel que fa al llenguatge. Això està bé!!
Jo ultimament he estat una mica despenjada perque estic de faena hasta el monyo pero intentaré col·laborar en la medida de lo posible i estar al corrent de lo que passa per ací. Encara que tinga poca cosa a dir, intentaré escriure com antaño!
Com està lo tema del soparet forero??? I lo de les excursions??? Bueno, ja fixarem algun dia i ens trobem.

Ei, veieu El Hormiguero??? Que risa de personatges, jo xalo un munt quuan està Flipi explicant algo de l´experiment que fa i una de les formigues se´n riu en plan burlón: hou, hou, hou!! (es xungo escriure-ho pero fa risa). Trobo que es un programilla que està prou bé pa lo que hi ha avui en dia per la parrilla televisiva. Bueno podeu opinar, jo xalo en Trancas i Barrancas!!

Ara men vaig a dinar a n´aquella sala que fa un fred que xula, mai més ben dit, perquè entra l´aire per les finestres i persianes i pega uns bufits que pa que!! En fin, ja vindrà la primavera i mos torrarem, que este temps està d´allò més revolt!! Cuidem el nostre planeteta i l´osono que mos u carregarem tot en dos dies!!!FEM UNA MICA DE REFLEXIÓ!!

ale, vos dixo i si puc esta tarde en acabar me torno a connectar un ratet. MUACS.
Puntos:
06-03-08 13:59 #730327 -> 730310
Por:turmelleta

RE: DIJOUS, 6 DE MARÇ DE 2008
Ei, que bona l´explicació dels mejillons per part de Rustic al diccionari!! Hi ha alguns vocablos bons eh!!! Es lo dialecto XERTOLÍ
Puntos:
06-03-08 14:33 #730394 -> 729865
Por:la curolla

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
eeeeeeeeeiiiiiiiiiii, astop.
boga,que dius que me faras la pell?
per que, no ai dit res fora de lo normal, no te ai insultat....encara
lo que no vullges per a tu no u demanos per als demes.
lo del hotmail es una cosa "priva"... aixina que no u penso di pel foro.
bueno un saludo per als del madrid, no va pode ser, per lo menos vau anar una mica de ascursio.
que mes, avore, bancal benvingut de nou, mol de temps sense saber de tu que te pareix lo del dina forero, cuan se auria de fer? vinga va opinions.
manauelllaaaaa a on estas, muestrateeeee
osti bancal estas perden facultats, alla al prinsipi molaves mes. foties mes canya,
bueno al resto aspabiiiiiiiiiillllllllll a vore si depreneu de bancal, ehhhh una atra cosa bancal tu as estat mai al bancal del teixa, o sas alli que esta?
boga 1 cosa "bocavulari" va en v, y que dius que pinki me añora, romansos
Puntos:
06-03-08 17:22 #730768 -> 730394
Por:bancal_del_teixà

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
La veritat es que no se si he estat mai al bancal del teixa, se mes o menys on esta i crec q he passat alguna vegada, xo no ho se segur. Als caçadors del foro, vosaltres que segur que haureu anat a caçar alguna vegada, la segona exida forera pel terme de Xert, ens porteu al bancal del teixa.

Boga, no te enfados, si em clave un poc en tu es perque eres del Barça, se qui eres i se que entraras al meu joc. Aixi animem un poc mes el foro sino esta molt mort. Ja saps que la gent necessita "morbo" sino recorda-te'n com va començar aquest foro cap alla al mes de octubre o novembre. Som tots un "marujos i marujes" que fem les coses per "morbo". Si es parla del sopar del foro, la cosa no te eixit i esta tot mort, pero quan ens posem a criticar-nos constructiva o destructivament (preferiblement aço ultim), acudim tots al foro a llegir i si es necessari a escriure i ho se per propia experiencia. Aixi que tranquil que seguire donant-te caña Boga....jajaja, igual que a tots els altres del foro, aixo si, tu ves a la teua i escriu com vulgues que en la varietat de llenguatge esta la riquesa d'una llengua.
Per cert, Curolla, jo tambe tinc mono perque fa temps que no done caña a ningu en serio, pero si no es presenta una oportunitat o no apareix el tema adequat, jo no puc fer-hi res. Pero tu tranquil, com bon caçador que eres, ja saps que els tords es maten esperant de peu a que passen, i jo faig el mateix pero sentat a una cadira.

De Manauela, no comentare res. Segueix sent tant poeta com ahi pero menys que dema. Com me donat conte que no te copyright, començare a plagiar-li el que escriu al foro i ho publicare dins d'un temps jo.

Au, fins dema.
Puntos:
06-03-08 13:46 #730293 -> 729740
Por:Mashinito

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Ja torno a estar per aci!!

Ahir vaig estar ocupat tot lo dia...

El xiste eixe és molt vell tb...

Rústic, m'has d'explicar això millor


Puntos:
06-03-08 14:31 #730391 -> 730293
Por:manauela

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Hola a tots de nou. He aconseguit un moment un ordinadó i he decidit dedicarvos unes línees. Moltes gracies una vegada mes pels comentaris que eu referent al que vaig escriure, em feu sentir molt be, de veritat.
Este mati he lleguit que el dia s´ha alçat calentet entre bancal i boga pero bueno supose que tot aço forma part d´este joc que s´anomena foro.
Per cert Boga, gracies per la idea del titul del llibre o tindre en conte si em decidic a fer´lo algun dia.
El primer dia que vaig escriure vaig proposar lo de fer el sopar i en un principi pareixia que la cosa s´animaba pero s´esta refredant un altre cop, com tantes i tantes idees que s´han proposat açi. Jo crec (i es una opinio personal, res mes) que los mas viejos del lugar com va dir aquell, tindrien que ficar una fecha, crec que es mereixen eixe privilegi, pero com ja he dit, es una opinio personal.
No tinc gran cosa mes que dir-vos avui, desitje que els que van viatjar ahir a madrid haiguen tingut un bon viatje de tornada, deixant a part resultats de futbol i altres increpancies, tots podem tindre gustos, preferencies i discrepar en els dels demes pero som un gran poble, un poble que cuan vol sap estar unit, organitzar, disfrutar i si es dona el cas, plorar, este poble val molt foreros, no u oblideu, i per aixo us demano que el foro no s´acabe, encara que siguen dos frases, dos pareules, un xiste un simple bon dia, als que estan alluny segur que els arranquem un somriure o aixi desitjo que siga.
Una abraçada a tots i fins la proxima.
Puntos:
06-03-08 14:41 #730402 -> 730391
Por:turmelleta

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
OOOOOLEEEEEE!!!! Es que eres un poeta i avant!!!
Espero que los madrileños pugueseu descansar avui, ja que vos devieu gitar tardet!!!
au
Puntos:
06-03-08 17:19 #730760 -> 730402
Por:bogabante

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Sere breve que tinc molta faena.
*Turmelleta a mi me mola també el hormiguero, que me dius de boliche, una canya, jajaja.
*Curolla no te diré res perque t´has format un ejercit contra mi, deuen ser tots "acasados". Ja me farás memoria de lo que dius del mail que no m´en recordo i donam la teua direccio.
*I pa acabá dili a manauela que mas ficat la gallina de carn, xeic lo tuyo es muy fuerte, hi ha que saber qui eres, va, ajudamos.
Vos dixo que tinc proveedos en qui discutir, i avui ha vingut hasta el capo, mos la veem.
Puntos:
06-03-08 17:59 #730856 -> 730760
Por:PETXINA

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Hola, bona tarde a tots, veig que avui ja esteu tots una mica mes animadets, menos mal que ha tornat el Bancal i de broma, de broma a ficat una mica de canya a Boga i ha ences una mica la flameta del foro....plas,plas,plas, Riendote Riendote Riendote
Manauela, coincidisc en els demes foreros, si no eres poeta ho hauries de intentar, quan te llegisc, me tranquilitzes, eres el moderador del foro.... Riendote Riendote , jo casi que preferisc no saber qui eres, així no es trenca l´encant.
Del temps, no se que ficar, ja que fá vent igual que ahir i fred, xeee!!!!!menos mal que dins de casa s´está bé, i a més m´entra un solet per la finestreta de l´habitació on tinc l´ordenador, que dona gust.....
Bueno, vos dixo un ratet i vaig a fer algo, si me dixen, que aixó de anarten uns dies, ara no para de sonar el timbre i el telefon....
Fins despres.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Puntos:
06-03-08 19:20 #731097 -> 730760
Por:valltorta

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
hola!
Ara arribo de la calçotada! al cul del mon estava el restaurant, però en unes vistes de barcelona IM-PREZIONANTES! hasta l'aeroport es veia. Com avui fee un dia clar.... mare meua!

Veig que això està animat. Com diu manauela, s'ha de fomentar el tema del sopar.

Vaig a mirar què fa el paleta, que tinc el pis fet un cristo!

ciao cacaus!
Puntos:
06-03-08 22:09 #731599 -> 730760
Por:bogabante

RE: DIJOUES, 6 DE MARÇ DE 2008
Hola penya. He vingut al ordenadó a descarregame unes cansonetes, chichos i los calis pa recordá viejos tiempos i he entrat a saludar. Curolla ja t´els pasaré si vols, bueno i si algu mes li molen pos tamé.
Que tiempos en el R6 i la cinta dels calis, uff, me fico melancolic che. Turmelletaaaaaaaaa, que estas mirant a les formigues? avui esta el david meca eixe.
Bueno vaig a juga un rato en pinky a vore si se cansa i me dixa mira la tele un rato en pau.
Au nois hasta demá.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Diumenge, 12 de Juliol de 2008 Por: Mashinito 12-07-08 21:12
Mashinito
6
Dimarts, 1 d'Abril de 2008 Por: Mashinito 02-04-08 00:10
PETXINA
8
Diumenge, 20 de Gener,2008 Por: PETXINA 21-01-08 00:01
Mashinito
8
Dimarts, 8 de Gener de 2008 Por: Karajiller@ 08-01-08 21:07
Mashinito
14
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com