Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
16-01-08 07:20 #642224
Por:No Registrado
Dimecres,15 de gener
Bbon dia a tots.
No se com dieu k el foro esta apagat,hi ha mts mens per llegir!
Felicito a petxina per la bona exposicio dls actes.
MAshi,continua estudiant aixina,k en eixes ganes segur kk van be els exams.
Als demes bon dia.
Valltorta
Puntos:
16-01-08 09:38 #642320 -> 642224
Por:BOGABANTE

RE: Dimecres,15 de gener
Bon dia a tots, pasitos, ja estem a cuarts de final, vam patir pero ja estem ahi, dili com vullgues pero portabes una sepia que pa que, aixo va ser la novetat del cubata despues del berenar, no direu que no mos ho vam currar.
No tinc molt mes que contar, estic una mica preocupat perque la semana que be m´auperen dels quixals del coniximent, collons, ara que m´habia centrat ara me´l lleven, tampoc portaba molt en llista d´espera, desde l´agost del 2005, a que no es tant? jo no se perque la gent diu que la seguritat social no va be....
A la granera, aixi que ja eres gran eh, a vore si serás un mocho vell jajaja.
Vaig a currar un ratet, tinc que cagame en la mare que va pari a algun proveedo que no m´ha fet el desconte acordat.
Adeu siau, astropesa i cau.
Puntos:
16-01-08 10:06 #642339 -> 642320
Por:fogaseta

RE: Dimecres,15 de gener
Bon diaaaaaa!!!! UFFFFFFF!!!! quina setmaneta més llarga, tu!!!! encara estem a dimecres!!!!bueno, pero ja queda menos.... Boga, no et cal patir per lo dels queixals, a mi, me'n van treure fa poc més d'un any i la veritat es que no t'enteres de res. Al dia següent fa un poc de mal i la careta et queda aixi com una mica rara, pero bé, jejeje!!! no et preocupis. El que potser t'afecta més es que et diuen que en 24 h. no pots menjar res de res!!! jo ho vaig portar be, no soc molt menjadora i com a dieta va de lujo, ara, a tu potser et costa una miqueta més, no???
Per cert, veig que t'han agafat molt ràpid, total avui en dia dos anys i pico passen volant, no?? i més quan estàs a punt d'operarte. Santa paciencia!!!!jejeje. Vinga ens veiem en un ratet, desperteu-vos!!!! Ptnts.
Puntos:
16-01-08 13:31 #642579 -> 642339
Por:turmelleta

RE: Dimecres,15 de gener
Iep, QUE XUNGO QUE SE VEIGA LO TEXT CENTRAT!!! Los antesos que miron si ho poden posar com estava antes que trobo que es comprenia tot millor.

Ara vinc d´una reunió de sindicat per tirar avant una vaga en contra d´una llei una mica precipitada i sense plantejaments clars, COM MOLTES!! En fin, haurem de fer força; pero del dret a vaga dels treballadors, res de res, que te lleven un pico i mig de la nòmina!!! Pos si que estem pa tirar los diners!!!

Bueno, avui men vaig a dinar més prompte que un companyet mos ha portat un suquet de peix que li fa la iaia en tot lo seu carinyo, pals companys de faena. Gràcies Ramonet!! Natros hem comprat entrants, vi bo i postre i . . . A XALAR!!!

Ale, contactem en un altre moment. CORTO I CAMBIO. STOP.

PD. EI, QUE NO VAN NI LOS EMOTICONOS ESTOS, AIXO S´HA DESTORBAT (bona paraula, tamé) au
Riendote Riendote Riendote Riendote
Puntos:
16-01-08 13:32 #642580 -> 642579
Por:turmelleta

RE: Dimecres,15 de gener
ah, pos si que van, QUE SUSTO
Puntos:
16-01-08 14:20 #642647 -> 642579
Por:LaGraneraVoladora

RE: Dimecres,15 de gener
HOLA HOLA HOLA, JA ESTIC AQUI. Boga com que un mocho vell?, quan sabre qui eres et buscare i T´ARRAPARE !!!!!, jeje. De lo del quixal no patixques, com ha dit fogaseta nomes patiras un poc de fam. Fogaseta ja domes queden 2 dies i mig, tranqui que aixo pasa depresa no ho penses. Turmelleta molt be lo de apoyar les causes justes i cuidadin en el vi bo eixe, no acabes chispadeta.

Jo no tinc moltes coses que contar, com esta setmana no treballo faig vida de maruja, ja se sap, comprar, cuinar, llimpiar, etc ...... les faenes mes desagraides i aburrides del mon.

Mira, ara que m´enrecordo entrare en el foro de anroig a donar alguna idea. En serio, m´agradaria que algu m´explicara perque esta el foro de anroig per a una cosa i este per a un atra, em pareix un poc tonto.

Ala pues, m´en vaig volan al foro de anroig i despres a fe una SIESTETA, tranquils els que treballeu, ja dormire jo per tots, jejej.



Puntos:
16-01-08 14:34 #642668 -> 642647
Por:SAN MICOLAU

RE: Dimecres,15 de gener
Lo del foro de anroig, esta pensat pa que alli nomes hi hagen idees, propostes etc. pa festes, pa millora lo poble.. .
Si les fiquem al foro de Xert, i algu vullga consultales totes, com ho fara, com les trobarem ¿?. Va que ja queda poc pa Sant Antoni.
Ahir Petxina va ficar tot el programa d actes. A vore si la gent s anima i tots participem de la major part d actes posibles, i fem que siga un San Antoni redo.
Felicitats als Antonis, que dema es el seu San.
Puntos:
16-01-08 14:54 #642696 -> 642668
Por:PETXINA

RE: Dimecres,15 de gener
Hola, xicuelos/es. Nomes escric, per donar-vos el "parte".
METEOROLOGIA: Arabogues, vent i fred, algo de aigua neu, che quin fred fa Confundido Confundido Confundido
Ahir no se si ho sabeu, va haber un altre accident laboral a Xert, a les casetes estes de davant del local, no se com va quedar, pero se que un xic va caure del segon pis, si algu ho sap, podria informar-mos. Aixi este foro, tambe servix de telediari Xertoli.
Bueno, vos dixo, me´n vaig a treballar un ratet, no molt, que en esta horeta no abellix gens.
Turmelleta, no begues molt que despues has de conduir hasta Xert i te parara la fofia i voras.
Boga, has rebut les fotos???? Me falta un HURRA d´ahir, i crec que me´l merixc Llorando o muy triste Llorando o muy triste
AAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Riendote Riendote
Puntos:
16-01-08 15:29 #642756 -> 642696
Por:xertolina

RE: Dimecres,15 de gener
hola foreros, si que fa fred i molt de vent, mare meua, com no s'apanyo l'hora, a sant antoni i els dimonis se'ls emportara el vent
bueno, lo de l'accident d'ahir va ser un xic de traiguera, que si que va caure del segon pis. M'han dit avui uns xiquets de traiguera que esta ingressat a l'hospital en observacio, pero que no es va trencar res.
bueno,hasta luego
Puntos:
16-01-08 16:30 #642856 -> 642696
Por:Bogabante

RE: Dimecres,15 de gener
Bona tarde,
HIP HIP URRAAAAAAAAAAAAA !!!!
Ja he vist les fotos petxina, mare cuant de recuerdos, bufff, tens raó, sempre acompanyat de dones, ara, me reservo el comentari sobre les acompanyants ... tu xito eh. Si n´escanejes mes enviameles eh. Ah, i si per açi hi ha algu que te algun retrato meu on aparega en lo moño llarg, que me l´envio please, no se on collons tinc fotos d´antonces (al vocabulari) i no puc demostra que portaba el pel llarg, no me creuen.
Granera, menos dormi i mes escriure i dona pistes de qui eres, ara si fas garrames com cucons, ja saps que et pasará ... abofetejada.
Als demés que tingueu bona tarde.
Turmelletaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa guarda vi bo pals demés que a tu t´agrá massa i tel acabarás.
aleeeeeeee
Puntos:
16-01-08 16:33 #642858 -> 642696
Por:Bogabante

RE: Dimecres,15 de gener
Xeic, jo no se a vatros pero a mi este foro me fa coses rares, ara m´apareix el dia (hoy, ayer ..) i tot centrat. Algú que li diga al administrado exie que no se drogo tant que mos está cagan lo foro, ara que a lo millo u ha fet perque als altres pobles (canet, sant mateu ..) no se´ls a ocurrit fica la fecha al "asunto" i no s´aclarixen jeje, que listos som a xert ostia tu.
jajaja, vaig d´estes linees tinc un anunci de dos caps, un calvo i latre en moño, veus, m´ha recordat a uns cuant de la colla jajajajaja.
Puntos:
16-01-08 16:55 #642895 -> 642696
Por:fogaseta

RE: Dimecres,15 de gener
Bona tarda a tots i a totes!!! Mareeee!!! quin mareig amb aquesta configuració nova!!!! Turmelleta no veguis molt de vinet xq el foro ja mareja prou com per a "mezclarlo con otras sustancias"!!!!Be,ja tornem a estar aquí, veig que hi han poques novetats, lo del noi aquest accidentat esperem que no sigui res. Granera pegat una bona siesta tu que pots!!!! i aquesta nit de marxeta ja!!!! Petxina, fas be en informar-nos del temps, si no es molt demanar, de cara al finde ens vas passant el parte (per agafar més roba o menos, ara, que sempre acabem amb la maleta com si marxessim per a tota una setmana), gràcies!!! vinga hasta d'aquí un ratet!!!
Puntos:
16-01-08 17:02 #642906 -> 642696
Por:PETXINA

RE: Dimecres,15 de gener
Hola, pos si que mareja si este del foro, a vore si poc a poc, ho van arreglant.
"PARTE Metereologico" de les 17h. :
VENT,NUVOLS I CLARS.
Fogaseta, mira tu el Temps a TV3, perque jo sempre el miro pel TDT, i estos dies no me va molt bé.Jo anire informant al MOMENTO.
Pero ja te dic que te portos roba, que estem a Gener, i a l´hemisferi nord, es hivern.
AAAAAAAAAAUUUUUUUUU!!!!!!!! Me´n torno a treballar un altre ratet.
Puntos:
16-01-08 17:20 #642960 -> 642696
Por:turmelleta

RE: Dimecres,15 de gener
Hola a tots, ja he acabat la jornada oficial, pero avui, dimecres em queda una extra a Xert. Un ratet i avant. Ara me´n vaig cap allà.
En veritat, quin dia més raro, a ratos plou, fa vent i ara resolet i tot! Muy Feliz

El Sr. Administrador deu estar actualitzant la configuració del foro pero i li hem de fer saber, QQUE AIXÍ NO MOS AGRADA!!, NO MOS VA BE I MOS MAREJA UN POC. .

Bueno, lo dinarot MÈÈÈÈLLL! Uns entrantets de super: fuet, xoriçet, papes, olives i mejillons. De plat fort, TRES CASSOLETES DE PEIX EN SUQUET, escrita, palometa i galeres, cuinades per la iaia de Ramòn lo rapitenc. I de postre, tiramisú d´un altre rapitenc. Ei, tot bonissim, vi Blanc Pescador i El Coto (jo mai begut la coca-cola asbrafada de la nevera). . . i a les 3 . . . XIQUETS!!!

Ale, ara vos dixo que men vaig pal pueblo o si no faré tard. un besot i bona tarde pa tots. Guiñar un ojo
Puntos:
16-01-08 18:01 #643066 -> 642696
Por:fogaseta

RE: Dimecres,15 de gener
Petxina, gràcies per la informació, la tv3 ultimament no està molt acertadeta en el tema del temps!!! ara que si a l'agost ja vaig amb manega llarga ara el forro polar mínim, jeje!!! Com aquests últims dies que vam estar tampoc feia molt de fred (per ser hivern) esperava que continues igual.
Turmelleta, tu de tant en tant fas un paronet???? no pares!!! que guay!!!m'has de recordar la recepta per a les llàgrimetes que l'altre dia la vaig voler passar a una amiga i no m'enrecordo!!! aquest finde m'ho apuntaré.
Granera, encara fas la siesta???quina sort!!!Fins ara!!!
Puntos:
16-01-08 18:17 #643085 -> 642696
Por:LaGraneraVoladora

RE: Dimecres,15 de gener
EEEEEEEEEEoooooooooooooooo fogaseta, ja estic asi, he dormit per tots. No, es broma, nomes he dormit 1/2 horeta per a recobra forses.

Per asi el tems tame esta mareixat, fa vent i plou a ratos pero no fa molt de fret.

Turmelleta segur que no has vegut vi bo? no me ho crec.

Bogabante de mentira non dic cap, es veritat que no dono moltes pistes pero tot el que he dit es veritat. Tranquil que algun dia sabras qui soc, encara que a lo millo ni me coneixes.

Que ha pasat en mashi? s´el ha tragat la tarra?
Petxina ja te ho vaig dir pero te ho repetire MUY BIEN, lo dels actes a segut un puntaso.

Nicolau: Gracies per la aclaracio del foro de Anroig pero encara no em convens.

Au, m´en vaig de compres. Arreveure
Puntos:
16-01-08 18:44 #643137 -> 642696
Por:PETXINA

RE: Dimecres,15 de gener
IIIEEEEE!!!! Cada vegá que entro este foro está configurat d´una manera. A vore siS´ACLARIX SENYOR ADMINISTRADOR, que mos te a tots torbats(una bona paraula).
Boga, ja miraré pero me penso que en el monyo llarg no ne tinc cap, en aquell temps me penso que no tenia ni camara de fer "afotos".Pero ne tinc unes de un dia al tentadero de cabanes, una Pascua, que no se si estas, ara ho mirare. Pero a que mola, recordar tiempos............. uy, uy, prou que me fico melancolica Llorando o muy triste Llorando o muy triste
AAAAAAAAAAUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Fins despres.
Puntos:
16-01-08 19:42 #643239 -> 642696
Por:Bogabante

RE: Dimecres,15 de gener
Bueno "andividuos" ja son les 7 i 30, ja me falta menos pa anamen cap a casa, que ganes, açi fot un ben terrible, ara, res comparable al carreró on jo visc en pleno apojeo, allí si fotegueren un ventiladó d´eixos grans farien electricitat pa tota la comarca en "un rapén".
"Agranera" dius que igual no te conec?, home si tens la edat de mamare pos igual no, a on vius que dius que ahi plou, a vore si es la de dalt que te roba estesa ....
Petxina les fotos una canya, vaaaaaaaaa a la capea aquella mareeeeee, encara recordo cuan pons volia saltar la vaqueta i no va calcular be i se fa fotre de morros contra ella, jajajaja. I les del "almasen" del ruso, si eixes parets parlaren....
Bueno penya, en un ratet me la foto cap a l´ordenado de casa que estic fent un vidrio de les vacanses. demá mos la veem.
Puntos:
16-01-08 20:38 #643365 -> 642696
Por:xertolina

RE: Dimecres,15 de gener
ieeee, bogavante, vatros pugeu o no a sant antoni?
haurem de fer soparillo,no?
bueno, ja direu algo i si algu de la colla esta per aci que diga algo tamé
au, me'n vaig a fer lo sopà
Puntos:
16-01-08 21:32 #643441 -> 642696
Por:No Registrado
RE: Dimecres,15 de gener
Bona vesprada!!! Sóc Mashi!!

Demà a les 16:00 tinc exàmen de Empreses de Comunicació (Economia i Dret pur i dur enmascarats en un nom interessant, com se nota que faig publicitat)...i n'estic fins als collons!!!...sort que en un 4 ja fa mitjana la professora...(n'hi ha de molt cabrons, que si no traem un 6'5 ara, mos fan fer tot lo curs pa juny igualment)

Veig que lo que me passava a mi de vore el foro centrat ahir no era perque estava conectat des de Linux(tinc el Apple apartat estos dies), que avui vos passa a més gent (tot i que jo avui ja ho torno a vore bé...:rollSonriente

Passeu-ho bé!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Generales 2015 - Resultados electorales en Chert/Xert Por: Foro-Ciudad.com 20-12-15 22:14
Foro-Ciudad.com
0
Dijous, 31 de Gener (fin de mes) Por: valltorta 01-02-08 00:03
PETXINA
26
Dimarts, 29 de Gener de 2008 Por: valltorta 29-01-08 23:16
fontdelespiques
20
Divendres, 4 de Gener de 2008 Por: valltorta 04-01-08 21:25
ya xalem!
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com