Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
24-12-07 02:55 #614478
Por:aixumenera

Dilluns, 24 (nochebuena)
Ohhhhhhhhhhh, ho sento bogabante........ha pedut lo barça, q trist q estic.......

Pa q contar mentires, de sentirho res, HALA MADRID!!!!!!!!!!!!! 0-1, LA BESTIA BAPTISTA.........

Crisis blaugrana......Raijard al carrer, ronaldiño tambe..... Fins q no torne Oleguer, lo barça esta perdut, jajaja.

Per cert Boga, avui no te vist a ca Otilia.....ja sabies lo q pasaria i no tas atrevit a vindre. Nomes te vaig a dir q en terreno de lenemic, les victories se disfruten mes.

Bueno, no res mes. Bueno, si, una coseta mes. A 7 punts......Hala madrid.

Espero q este foro no se convestisca en un pique entre madridistes i barcelonistes, simplement aço es un foro del poble de xert pa xertolins/es i visitants.......lo meu comentari nome es l'excepcio.....jajaja

Bueno, bona nit i Bon Nadal a tots.

Puntos:
24-12-07 06:58 #614499 -> 614478
Por:valltorta

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Bon dia.
No sóc del Barça, però preferisc que guanye antes que el madrid.
Tot s'ha de dir, el barça ho va fer fatal. Quan millor estava jugant, va i marca el madrid i a partir d'ahí, com es diu a les nostres terres, "va anar el carro pel pedregal". Qué mal.

Me costa dir-ho, perquè no m'agrada el madrid, però LA VICTÒRIA VA SER MERESCUDA! S'ha de ser realista. Enhorabona a tots els que sou del madrid.

Però encara queda l'oportunitat de revenja al santiago bernabeu, que ahí encara faria més mal. NO oblideu que al vostre camp la gent es va alçar per aplaudir a Ronaldinho... encara que ara hauria d'estar a la banqueta. Qué tio! NO va fer res!!!!!

Lo dicho. Bon dia, i com crec que avui ja no me conectaré perquè me'n vaig cap a casa, BON NADAL A TOTS!!!
Puntos:
24-12-07 09:08 #614537 -> 614499
Por:fogaseta

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Bon dia!!!! Primer de tot, als merengues:ENHORABONA!!!!ara ja em podem ploure les crítiques que ara si que ja heu guanyat!!!! be, lo millor de tot es que m'ho podeu dir personalment perque en 5 minutets me'n vaig cap a casa a fer la maleta i cap a xert!!!! Oleeeeeeee!!!!! Sobretot dir-vos a tots els foreros/es: MOLT BON NADAL A TOTS I TOTES!!!!!! Au a disfrutar-ho que per aixó estan aquest dies!!!! Molts ptnts a tots, al merengues també, eeehhhhhh!!!!! Fins d'aqui uns quants dies!!!! Adeuuuu!!!. Fum, fum, fum....!!!!!!
Boga, anima´t, una altra vegada serà!!!!!
Puntos:
24-12-07 09:13 #614540 -> 614499
Por:ELS CUCONS

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
BON NADAL A TOTES I A TOTS.
BOGA, ALA ALA ALA ALAA MADRI, OHE OHE OHE OHE, CAMPEON CAMPEON CAMPEON.
HO SENTO PERO LA REALITAT SUPERA LA FICCIO.
BOGA NO VAIG ANAR AL POBLE ESTE FIN, COSETES DE ULTIMA HORA.
PERO UN PARDALET MA DIT QUE TU TAMPOC, QUE PAXA TIO, TEMO, NO?
A TOTS ELS MADRIDISTES, ESTE ANY ENS EN EIXIM.
VALLTORTA, NO SOC CADUFERA PERO NO VAS MAL ENCAMINA.
PERA TOTS ELS ALTRES, BONES FESTES, BUENO PA TOTS MENYS PA UNA.
ESTA NIT JA ESTIC PER AHI DALT, A DONAR GUERRA, SEGU QUE L´AGARRE.
BUENO A PASARLO BE.
Puntos:
24-12-07 09:15 #614542 -> 614540
Por:ELS CUCONS

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
UFF, QUE HA SONAT MOL MAL, VALLTORTA PA TU TAME BON NADAL, I AVORE SI TE PASES ALGUN DIA PEL POBLE QUE NO SET VEU EL PEL PER RES.
PODRIEM FER UN BERENAR PERA AHI PEL PRIGO, NO?
BUENO SORT I A PASARLO MOL BE.
Puntos:
24-12-07 09:30 #614550 -> 614499
Por:Bogabante

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Bon dia a tots, avui en resignació he de dir que estic trist, que he pasat molt mala nit, no no va ser el sopar que no estaba bo, no, no ha segut un virus intestinal d´eixo, ha segut ............ els malparits dels merengons que mos han guanyat, aixi els entro un mal de ventre que estiguen 15 dies caganse damunt.
Ara que ja m´he desfogat diré que el barça no va jugar be, el madrid tampoc, pero com te una sort que no se l´acaba pues va guanyar, en fi, me costa dir lo que vaig a dir pero, fe fe fe feli felici ta ta ta, felicitats als merengons.
Aixumenera, crec que se qui eres, pero al registrarse anrogí ara tinc dubtes en lo comentari que va fer de comprar loteria del niño del futbol, ja m´enteraré segur ja.
Fontdelespiques, no me fotras, vaig vore a la dona del susodicho "a recogeeeeeer" i li vaig preguntar si tenien internet i me va dir que no, jeje, vaig investigant, aixi que tens que ser el que jo me penso, del madrid arrematat i la teua dona va ser dels dotze, tat que cuan vivia a xert i marxaba a treballar ens veiem a les 7.15 del matí.
Aixumenera, no no vaig anar a la Oti perque estaba a vinaros i al final el vaig vore en un amic açi, també te diré que m´el va tocar aguantar tot el sopar perque ell es del madrid, pa que veigues quins amics tinc jeje. Contestam tu també a una pregunta, tu tens algo que vore en un local molt gran que hi ha entrant al poble? si eres qui me penso, ja m´entendrás.
Anrogí, donam algua pista de qui eres?
I jo que me pensaba que açi només entrarien crios i resulta que está ple "d´aguelos" jajaja, aixo pels comentaris del madrid.
Antes algu ha dit que ja feia un mes que estabem açi, podriem ficar una fecha i fer un soparillo no? per ej. als tres mesos.
Bueno, benvinguts als nous, ja vos anireu enterant qui es qui, jo si soc realista, me coneix tot el mon pero ja hi ha tanta gent que moltes vegades no recordo qui es qui, aixi mola mes.
La cucons no ha escrit en tot el finde, algu que m´ajudo a saber qui es, que se m´ha enfadat che, vaaaaaaaaa dona no te morrunflos.
Au, jo a currar, i molt de malpartit de vacanses, ja vos val.
No podre pujar avui, demá igual paso un ratet antes de dinar, me´n vaig a calaceit, pase´ho be i ojo els cubalibres.
Puntos:
24-12-07 11:11 #614626 -> 614550
Por:ELS CUCONS

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Bom dia boga, no es que m´enfadara pero a una no li senta mol be que discutiguen la seua sexualitat i menys una que es de fora, que no se sap qui es i que no li tinc confiansa.
Estic mol crema en L´aubello.Pero ja entrara, ja,.Per que te agra eixa font, que has fet ahi, marraneta???
Puntos:
24-12-07 11:16 #614631 -> 614626
Por:Bogabante

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Ei, vale, disculpa si me vaig pasar en algun comentari. Segur que eres mes gran que jo? li has dit a valltorta que no anaba mal encaminada en lo de cadufera. Te seré sincer, li he preguntat a varies persones contant tot el que saps de mi i algu que me coneix molt molt be, desde fa molts molts anys tampoc pot compendre qui eres, per aixo penso que en algo me mentixes.
Puntos:
24-12-07 13:00 #614705 -> 614631
Por:EL GEGANT I LA GEGANTA

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Bon dia i Bon Nadal a tots/es!!!

Ja teniu els soparots preparats? A mi em toca sopa a castello amb la familia, pero despres de sopa suposo que pujare, que ja fa any que no estic pa noche buena a la discoteca (quina festa tots borrachos pel ball).
Menos mal que ja no plou i el cel esta ras, que sino quina festa mos haguera esperat.
Be xaleu molt al sopa que avui es dia de festa i dema a vore qui s'alsa per a anar a misa.
Un bessot a tots/es.
Puntos:
24-12-07 13:23 #614726 -> 614550
Por:aixumenera

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Buenas bogabante......No tinc cap local a lentrada del poble. Sigue buscando!!!!!!! Veig que vas un poquet perdut sobre qui soc jo, pero suposo q al final sabras qui soc.

Bueno, Bon nadal a tots i esta nit ja mos vorem a las discoteca movil.
Puntos:
24-12-07 13:37 #614736 -> 614726
Por:Mashinito

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Wola!! Bon dia a tots!!! (dios quina dormida m'he pegat avui....12 horetes... xD)

Bueno, del partit de futbol jo no diré res, xk estic orgullós de ser la unica persona en tota la península que no ha vist el partit... Chulillo

Avui tornem a fer una quedada a la barra del ball a les 3:30? K hi haurà mes gent que l'atra vegada segur... Guiñar un ojo
Puntos:
24-12-07 14:02 #614769 -> 614736
Por:valltorta

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Mashi, si feu quedada, fes fotos i posa el nom baix! és broma. però fes fotos en flash, eh?! K tu per a això eres un artista.

Cucons, vas dir que tenies 29 anys?!esque penso que el teu nom comença o en M o en L. Ens trobavem al repàs de sebas a vinaròs?! Guiñar un ojo
A mi també me tens torbà, perquè me coneixes i no sé qui eres... ;)


Recolzo la proposta de cucons i bogabante de fer una quedada per a sopar al prigó. D'aci 2 mesos.... a finals de febrer podriem quedar! o fer una paella!

A tots: BON NADAL.
Puntos:
24-12-07 15:12 #614834 -> 614769
Por:Mashinito

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Uis...jo no crec que agafe la càmara de fotos... això depén dels altres..Enseñando la lengua

El soparet k dieu... despues de examens i de carnavals i festes de salzadella, vale..Enseñando la lengua (pero antes de magdalena..)
Puntos:
24-12-07 15:38 #614868 -> 614834
Por:Bogabante

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Caguen tot, he tingut un lapsus de noms, l´anrogí crec que se qui es, també es merengón me pareix i un dia mentres ell buscaba robellons lo germá de fontdelaserra, monpare i jo el buscavem com a desesperats (los implicats ja m´entendran, aixumenera, per el que he llegit de altres converses, eres mes jove que turmelleta, lo que vol dir que bastant mes jove que jo, lo que vol dir que eres un "mocós" i damunt merengón, pobre crio. Encara deus ser de la colla del meu germá.
Pos lo del soparillo si que se podria fer si, aixi mos podriem fotre galtades uns als altres despues de tot el que es diu açi.
Ale, que esta niu ho paseu molt be, com sempre feu un cubata a la salut dels ausents eh.
A mi ja m´han embolicat per aixi per açi baix, ja vorem, total pa no recordamen de res demá no me mola jajjaa.
Fontdelespiques, (suposo que eres qui me penso, si no merda de conversa)dili a la parenta que a vore fem eixa festeta que encara tenim pendent i que si no va dingú, me la fotre jo a la caseta d´odet, vatros ja m´enteneu.
Ale pues, hasta demá bon nadal i tot aixo, encara que recordeu que el nadal es una "angañifa", domés servix pa gasta.
Prou, hasta despues.
Cucons, a tu també te desitjo bon nadal eh jejeje.
Puntos:
24-12-07 17:53 #614996 -> 614834
Por:Bogabante

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Ke be k´esteu tocan-vos els ous a casa eh? pos escribiu que el sopar no crec que esteseu fent-lo ja, açi me teniu marginat collons.
Bueno si no vos dona la gana de dir res, que paseu bones festes i hasta el dijous.
Puntos:
24-12-07 18:06 #615002 -> 614834
Por:anroigí

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Bona tarde desde Anroig, lo del sopar per als foreros em pareix una bona idea, lo difícil serà trobar el día adecuat per a tots, però mashito no va molt mal encaminat.
Tots els que llegeisen lo que escribim alguns que es registron que es mes bonic i quans mes siguesem dien tonteries mes xalarem deprès de comentar-ho.
Per cert buscar robellons m´agrada molt, buscar vaquetes tambè i anar a caçar al filat encara mes.
Bon Nadal a tots i sobretot als dels Barça que estan una mica tristos. Però tranquils que ja canvaiarà el cicle............... oh noooooooo...
Puntos:
24-12-07 18:18 #615007 -> 614834
Por:Bogabante

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Gracies per la dedicatoria jaja, pero eres o no eres el que he dit jo?
Puntos:
24-12-07 18:20 #615008 -> 614834
Por:Bogabante

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Açi lo que te que entrar es un bon empresari que me dono faena i no siga tan cabró de tindrem açi hasta les tantes de la tarde un dia com avui, que ni sona el telefono, ni ve gent a la tenda i com ell compendrá jo paso ara d´embolicarme a fer calculs de planos, m´abellis una birra i açi només tinc una misera botella d´aigua i un ordenado en un foro que no escriu ni cristo, traeume d´este "infierno".
Bon nadal a tots (crec que ja ho he dit 7 o 8 vegades).
Puntos:
24-12-07 20:58 #615146 -> 614834
Por:Mashinito

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Weno weno...natros tenim la foguerà a mitan, que farem una torraeta bona de carn...Enseñando la lengua

Au, passeu-ho bé o en familia!!!

dew!
Puntos:
24-12-07 22:18 #615170 -> 614478
Por:borboletas

RE: Dilluns, 24 (nochebuena)
Hola a todos,a ver si mañana pasais a hacer la pasta de los quintos ,que os esperamos a todos eh!! Hoy he estado casi todo el dia en cama malita con fiebre y griposa,espero que con la medicina y el reposo esta noche se me cure y mañana me despierte como una rosa,pues el dia promete y es largo,y no pienso perderme ni un solo baile de la orquesta!! espero tambien que acudais todos al baile y lo pasemos muy bien entre todos,que al pista se llene de alegria y risas y bailemos hasta las tantas! Bueno amigos,me voy a descansar el sofa para mañana estar mas contenta que unas castañuelas.Feliz noche buena a todos!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dilluns, 22 de Setembre de 2008 Por: Mashinito 22-09-08 23:21
bogabante
9
Dilluns 11 d´Agost de 2008 dilluns, dilluns..dilluns...... Por: PETXINA 11-08-08 23:34
PETXINA
11
Dilluns, 9 de Juny de 2008 Por: Mashinito 09-06-08 23:20
PETXINA
9
Dilluns, 14 d´Abril de 2008 Por: Mashinito 14-04-08 20:59
Mashinito
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com