Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
06-10-08 09:12 #1259579
Por:bogabante

Dilluns 6 d´octubre
Bon dia. He estat tot el finde plegan ameles a Calaceit i no he pogut di res. Petxina, supose que ja estás de camí pero bueno, que tingues bon viatje, se t´anyorará per açi.
Manauela, ja mos has torná a falla este divendres ...
Valltorta, ja t´estas pasant.....
Mashi, com tu veigues, al sopa ja matiçarem....
Jjmarc, trankil el foro continuará pero se traslada a un atre puesto, ja direm on per a que los que esteu per açi i vulgueseu continuá, pos aixo, continueseu. Pero ja está be d´escriure açi i que no escriga ningú mes i part del poble mos llig (que a lo milló ja ni aixo). Pues no cal doná de parlá i lo que mos tinguesem que dí o comentá u fem sense doná peu a critiques per part del public.
Bueno, vaig a vore si localiso a la meua companyera de curro que está de vacanses i no se si torna este dimecres o lo dilluns que be i jo vull fé pon, a vore si la puc convense.
Mos la veem.
Puntos:
06-10-08 09:50 #1259698 -> 1259579
Por:Bogabante

RE: Dilluns 6 d´octubre
Collons, casi que m´olvida, vau vore el Barça? me vaig tindre que ficá un babero perque me caia la baba de vore com jugaben. A reostia, prepare-vos que este equipo s´ha ficat en marcha. I no calen tantes estrelles astrellades, com los de casa no ña res, al menos eixos si que suen defenen la camiseta que porten.
Au res mes, ara que , no se pa que dic res, total u llegirá mashi i no li agrá lo futbol. bufffffffffff
Puntos:
06-10-08 11:26 #1259931 -> 1259698
Por:Bernardina Felip

RE: Dilluns 6 d´octubre
Buenos dias Boga, ya veo que nadie te ha contestado.
ya vuelve a ser lunes, pero la semanita se hará corta como hay ese dia libre por el medio.yo creo que lo notaremos.
la cena definitivamente es el 11?.
Una tia mia me comunicó ayer que en Xert el Viernes 10 hay baile que lo llevan los quintos.
Lástima no podré estar, cuanto tiempo sin subir a una orquesta al pueblo.
Puntos:
06-10-08 12:43 #1260164 -> 1259931
Por:Mashinito

RE: Dilluns 6 d´octubre
Buenas!!

Dios, com odie fer els treballs d'Opinió Pública... ens els fa fer a mà! ni que estarem al segle XIX! (molts dels treballs que entrego, ni els imprimim, xk s'entreguen per internet) Bueno, quan veiga la caligrafia que fem la majoria igual s'ho repensa...Remolon

Vaig cap a classe de foto... la primera de 7 hores...U_U
Puntos:
06-10-08 15:38 #1260774 -> 1260164
Por:Bogabante

RE: Dilluns 6 d´octubre
Roca mijdia, masa tart, ja es va comentar que si no participaba mes gent, natros pasabem i no se lo que farán los demés, pero el dia 11 será la meua ultima participació. Al final s´ha refet lo del sopà, pero n´anirem los 4 o 5 que participem, ni tansiquiera la gent s´ha apuntat al sopar, ja veus tu, un simple sopar, conque jo sentinu molt (que osties, no sento res), jo el dia 11 plego i no penso entrá ni a llegí.
Llastima, no podré aná a la orquesta, lo disabte de matí tinc faena.
Puntos:
06-10-08 16:04 #1260879 -> 1260774
Por:manauela

RE: Dilluns 6 d´octubre
Bona vesprada a tot@s. Se que petxina em matará per no haber´hi entrat el divendres, pero com esta setamana tinc vacanses aprofitant el pont del divendres proxim, el pasat vaig acabar molt trart de treballar i cuan vaig arribar a casa no estaba gens inspirat per participar´hi.
Roca migdia no puc dirte res que no haja dit boga, han segut molts els itnents i motivacions per a que la gent participés en les converses i ja veus el exit que vam tenir i del tema del sopar, no se els demés, pero em feia moltisima ilusió que ens ajuntarem un grup numeròs de xertolins i xertolines per comentar i riure de tot el que s´ha dit durant tot este temps. Jo no he pogut ser mes participatiu per motius de feina i ja els ho explicaré mes detalladament el dia del sopar als demés i segur que ho entendrán pero sempre que he pogut he participat, que es l´unic que demanavem tots, pero bé, ara ja, petxina i boga (principals activistes foreros), no vull dir que es rendeixen o abandonen, sinó han donat com a imposible (i permeteume que parle en el vostre nom) el intentar fer d´aço un lloc d´unió entre veins u organitzar un mero sopar per reunir a tots els que fem foro dia a dia, i la resposta no ha sigut atra que la del dia a dia, mashi, valltorta, ells dos i jo, jo em solidartitzo amb bogabante i el disabte també faré el "apagón forero".
També he de dir que pot ser jjmarc (que es troba lluny), curolla (que te una celebració) i posiblement bernardina hagueren participat, no ho se, pero ja es igual..........................
Que tingueu tots molt bona setmana.
Estic trist, avui no hi ha frase de despedida. Una vegada mes, la gent del poble m´ha decepcionat. Visca Xert.
Puntos:
06-10-08 16:51 #1261034 -> 1260879
Por:BOGABANTE

RE: Dilluns 6 d´octubre
Xeic manauela, si despues fem un atre foro espero que entros encá que sabiesem qui eres perque eres la repanocha que diuen per açi baix jeje. Gracies per unite a la meua causa i solidarizate en l´apagon forero.
Cagon la p* ja mai ficat de mal ostia perque ara resulta que la meua companyera vindrá lo dilluns, lo que vol di que jo a curra lo divendres, a vore si ve lo xerif i lo divendres de tarde me dona festa i que se quedo ell açi hasta les 8 (que no vindrá ni cristo a compra res) que pa naixó es lo jefe.
Manauela ja concretarem l´hora del sopa i tot aixo, ves resvisant els mensajes.
Mashi pel coche trankil, si me quedo a dormí a xert, crec que te podré dixa prop de casa Remolon
Puntos:
06-10-08 17:35 #1261172 -> 1261034
Por:Jjmarc

RE: Dilluns 6 d´octubre
Bones tardes a tots:
Acabo d'entrar ara mateix i acabo de llegir els missatges que heu possat i de veres que me sap greu que no hagueu calat a ningu o que els que llegeixen aixo i no son capaços de dir ni mitja,segueixin igual.
De la mateixa forma me sap greu que plegueu veles d'un foro en el que no n'hi ha participacio de nomes tres o quatre gats (contats en els dit d'una ma) vull pensar que hi ha gent que no sapiga que dir,que no s'atrevisca a dir la seua opinio per possibles,comentaris,ja se sap que Xert es un poble petit en el que mes o menos se coneixen tots,pero aixo no es excusable per no donar opinio o participar d'una xerrada amena açi al foro,crec jo.Espero que ningu me diga que estan d'acord en les coses que pasen,que ja els va be com esta tot,perque per poc que siga algu sempre li agradaria poder cambiar algo.
Mireu abans de coneixer este mon el d'Internet i els foros i els xats,jo era (soc)radioaficcionat tinc contactes confirmats amb gent de tot arreu del mon,pero a on vivia voliem fer una especie de radio-club a on poder reunirnos i comentar les nostres cosses,l'ajuntament mos va oferir en un espai a on hi havien altres associacions i dos dies a la setmana mos reuniem alli,el primer any tot funcionava de pu.. mare feiem quedades,sopars,caçeries del zorro, (consisteix en que tres o quatre persones s'amaguen en un area i per l'emissora segons el nivell de senyal tenies de trobar-los) pero l'any seguent la gent deixava de venir,possaven excuses,i poc se va perdre l'associacio de la qual nomes quedem 1/2 dotzena de persones que encara cotinuem parlan,encara que jo utilitzo l'Internet,aqui no tinc emissora,pero tirem endevant poder algun dia recuperarem el que vam fer.Amb tot aixo volia dir que no vos habeu de donar per vençuts el que no vullga ser participe d'este foro i nomes entra per vore que se diu,pa despues anar contant-lo per ahi,que ho faiga a vosatros ni cas,que vos junteu quatre pa fer un sopar,mes val quatre que una vintena i mal avinguts,que despues cada un vol fer la seva i acaba tot en unes discussions per tonteries (ho se per experiencia),a mes eixos quatre ja us coneixeu no?.
Jo m'apuntaria pero com han dit per ahi no estic precissament al costat i en estos moments no estic pa masses festes.
Bogabante si de veritat penseu en obrir algun foro a un altre puesto espero que de veritat m'avises o aviseu,m'ha costat molt trobar gent del poble de a on tinc els records mes importants de la meus vida i no m'agradaria perdre eixe contacte i qui sap si al final no parare alli,perque es el que vull instalarme a viure a Xert.
Espero que algu es mire este text i prenga nota i si voleu fer les cosses be,tots eixos que miren i no diuen res animeu-vos a dir,a exposar les vostres opinions que ningu s'ha mort per dir lo que opinaba,tal volta poder quan vivia "Francisquito" si que hi hauria algu que per parlar massa,li tallaven la llengua,pero eixos temps ja han passat.
Esppero que no tanqueu i que algu arreplege el guant i que aixo continue endevant.
Ale ara nomes me queda esperar replica.
Puntos:
06-10-08 18:13 #1261350 -> 1261034
Por:Bogabante

RE: Dilluns 6 d´octubre
Ja s´ha dit masa vegades. Si realment el que se tanca, per part nostra (despues segur que hi ha gent que continuará) es este foro, per a parlar natros podem estar a un on siga obligat registrase pa llegí i que un de natros u controlo (mashi t´ha tocat tio). Claro que te direm a on está. Inclus jo, per part meua ficaria açi la nova direcció, sempre i cuan se puga controlar qui se registra i si no escriu fotelo fora, es aixina de simple. A mi me la porta moooolt fluixa lo que diguen de mi a xert, pero si no volen que se sabia qui son, pos que escriguen i que no revelon la identitat, mira cucons, si porta temps i no tenim ni pu* idea de qui es, pos perfecte, pero com ella ni han pocs i a mi ja se m´han unflat les castanyes. L´atre dia vaig troba una foto de cuan era menut i anaba a ascola a xert i la volia penjá açi pero no me dona la gana, cuan tinguesem lo nou foro antoncés sí, i m´agradaria que puguerem compartí fotos, videos ... pero als mirons no els u cal vore, u sento pero es lo que penso i me mantengo.
Puntos:
06-10-08 19:39 #1261694 -> 1261034
Por:Jjmarc

RE: Dilluns 6 d´octubre
Bones tardes de nou :
Si tens tota la rao del mon,tenir unes conversacions pa que les mire tot el mon i que tots opinen,pero ningu se mulla en dir la seua no val la pena escriure i malgastar un temps açi,de totes maneres tampoc,al menos desde el temps que estic jo,he vist que algu escriguera alguna proposta pa fer algo,pero suposo que ja ho habieu fet abans i ningu us ha fet cas no?.
Bogabante una pregunta tu vius a Vinaros pero eres de Xert no? No tindras res que vore en els Segarra els de la destileria?
Una coseta mes,si feu un nou puesto com ja m'has dit que m'avisaras,a vore si feu una quedada açi a Torrevieja aixi aprofiteu les vacançes,i mos coneixem jejejeje.
I una coseta mes si algu s'entera d'alguna caseta que estiga be de preu a Xert aviseu-me a vore si faig numeros i me compro algo,pa ser ja propietari d'una hipoteca que ja es hora mes jes. Enseñando la lengua
Puntos:
06-10-08 20:00 #1261778 -> 1261034
Por:Bogabante

RE: Dilluns 6 d´octubre
Me la foto cap a casa, jjmarc crec que petxina en sabia d´alguna.
Referent a la destileria, crec que algo si que u soc per part de la dona (que ja va faltar) pero no se molta cosa mes, coses d´agüeles.
Uy, les 8.02 i jo açi. Me la piro vampiro.
Mos la veem.
Puntos:
06-10-08 20:43 #1262015 -> 1261034
Por:Jjmarc

RE: Dilluns 6 d´octubre
Bona nit a tots:
Nomes una coseta per ja ho voras dema no?Bogabante.Te preguntaba que si tenies algo que vore en els de la destileria perque els conec i encara teniam amistat,de fet en la pagina que te en Julian vaig poder parlar amb ell i encara s'en recordava de mi,despues de donar-li les referencies oportunes,lo de la dona jo ho sabia,perque per ser sincers si que he estat a Xert pero ja deu fer uns 4 anys i com ja vaig comentar al principi d'escriure en este foro,els records no van deixar estar mes que un parell d'horetes el temps just de saludar-los i entonces m'ho van dir,i tambe t'ho preguntaba per que tambe pujaba de Vinaros el net del Sr.Julian i amb ell vaig fer molta amistat i pensava que si el coneixes o si podies ser tu? una tonteria.
Au res mes que hem de fer el sopar,que si no me'l faig jo no sopo,una coseta mes que la Petxina ha marxat com he llegit antes algo que has dit que ja deu ser fora no?.
Puntos:
06-10-08 21:49 #1262350 -> 1261034
Por:Mashinito

RE: Dilluns 6 d´octubre
El professor d'opinió pública ha suspés la classe quan encara faltava un hora per acabar perquè algunes persones havien marxat a mitan classe...
Qué "especial" que és el tio... no se si no me cau pitjor que la de dret (eixa que NO posa els apunts ni les presentacions a cap puesto i a classe només es limita a llegir el powerpoint)


Puntos:
06-10-08 22:52 #1262655 -> 1261034
Por:Rustic

RE: Dilluns 6 d´octubre
Hola, me solidaritzo en la causa.
Pensaba que jjmarc ja había trobat a Juan Fris, soc cosina seua. T´el buscaré.
Puntos:
06-10-08 23:41 #1262915 -> 1261034
Por:Jjmarc

RE: Dilluns 6 d´octubre
Gracies Rustic no l'habia trobat que va,si pots diguesli que entri al foro a vore si encara s'enrecorda de mi.
Moltes gracies bona nit a tots.

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
DILLUNS- 12 DE MAIG DE 2008 Por: PETXINA 12-05-08 22:58
PETXINA
9
Dilluns 28 d´Abril de 2008 Por: Mashinito 29-04-08 14:14
la curolla
5
Dilluns, 14 d´Abril de 2008 Por: Mashinito 14-04-08 20:59
Mashinito
6
Dilluns, 7 de Gener de 2008 (volta a la rutina) Por: valltorta 07-01-08 23:31
Mashinito
29
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com