Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
19-09-08 08:57 #1195995
Por:bogabante

Divendres 19 de Setembre
Bon dia floreros!!
Calduch, aixi que ja estás jubilat, pos igual coneixes a maguelo, tu saps qui es facundo ventero? dimos qui eres, que me tens intrigat. Si vols vindre, jo segurament demá sobre la 1 estaré a oti en un tercio a la má, aixi mos coneixem personalment.
Cucons, tu vols vindre a plega ameles?

Vaig a escriure per parts perque ja me torna a dir que ai dit algo malament, este tio está faba.
Puntos:
19-09-08 09:04 #1196011 -> 1195995
Por:valltorta

RE: Divendres 19 de Setembre
Bon dia!

Per parts:

Mashi, per lògica ja ho vaig buscar com tu m'has dit, però no ho vaig trobar... Hasta ahí encara arribo.

Boga, si te trobes al Sr. Calduch al bar de oti, pues li podries donar el meu telf pel tema de les piques. Te l'envio en un privado. O si vé un altre fin de, pues ja quedariem.

Sr. Calduch, no vindrà vostè al sopar?! segur que ho passarem molt bé.

JJmarc: sí que el teu teclat té un problema. NO s'entèn el que vols dir!

Petxina: venga, que ja és divendres i no queda res per a poder descansar.

B7s.

Puntos:
19-09-08 09:21 #1196068 -> 1195995
Por:bogabante

RE: Divendres 19 de Setembre
2ª PART, a vore si aixi meu dixa escriure tot.

Xeic, no me dixa di res, este tio tamé deu se de dretes. Domés li dia a valltorta que es cert que tots se fan corruptes en el poder, pero que no me negará que la nostra provincia dona asco. I ara entre l´aeroPPort il Mandarina d´Or estem arreglats, perque pujarán los preus de tot perque se doblaran les visites de turistes i u pagarem los pobres desgraciats que anem a comprá tots los dies i si no, tiempo al tiempo, Bueno a vore si meu publica d´una vegá.
Puntos:
19-09-08 10:48 #1196365 -> 1196068
Por:PETXINA

RE: Divendres 19 de Setembre
Hola bon dia....Boga, jo l´altre dia volia contestar i tampoc me va dixar perque me deia que n´hi habia alguna paraula ofensiva, despres de repasar un fum de vegades, no vaig trobar cap parauleta, així que el vaig enviar a una de les direccions d´e-mail que n´hi han per ahí del foro, i li vaig escriure que me digueren a on está la paruleta ofensiva. Encara no m´han contestat. El meu parent, que li pega moltes voltes a les cosses, me diu que segur que "algú" mos deu estar "censurant", jo, com no soc tant malpensá, penso que pot ser alguna paraula que llegida en castellá pot resultar "extranya", pero no vaig trobar es. Esper que me contesten pronte, jo de totes formes ahir els vaig tornar a enviar el mateix mail, i ara el tornaré a enviar....A vore si aixina me fan cas....Perque si no al final si que me faran malpensar.
Bueno i que mes, ah! si, he llegit, que RTVV tindrá un canal de 24 hores de noticies, suposo que els metges recomanaran que es dolent per a la salud mental de casi tota la gent que se vullga "informar-se" de algo a eixe canal...Perque no mos enganyem, n´hi hauran alguns canals que seran de dretes (com el famós INTERECONOMIAi el susodicho C9), altres que tiraran mes a l´esquerra (com CUATRO i la SEXTA), pero estos dos ultims canals i POLONIA a TV3, la veritat es que si tenen que criticar o donar alguna noticia negativa del personal d´esquerres la donen i no passa res....que els altres dos, Canal l´Ou e Intereconomia,i ja no me fico en les TV locals, eixes son...inclassificables, pos bueno, la veritat es que se´n passen un pel, tot el que fan i diuen els de dretes está bé, i tot el que fan i diuen la gent d´esquerres o no ho diuen o está mal.
Bueno ara si que me callo, que a este pas no faré res.....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
PD: A vore si he ficat alguna paraula ofensiva i no me dixa enviar-ho, que me sentiran....
PD2: Que está nuvol, a ratos vol asomá el sol....
Riendote Riendote Riendote
Puntos:
19-09-08 14:01 #1197205 -> 1196365
Por:Rustic

RE: Divendres 19 de Setembre
Ufff tant de temps sense entrar... s´acumulen les lectures....
Boga pot ser si hi han turistes podràs vendre les ametlles a un preu rahonable que al menos te ixca el jornal pa la cerveza de ca la Oti, perque avui per avui.....
Pot ser algún día els que manen veiguen al turista desde un altre punt de vista. De moment, continuaran menjant ametlles de fora i natres malvenent les marcones.
Puntos:
19-09-08 14:10 #1197240 -> 1197205
Por:valltorta

RE: Divendres 19 de Setembre
Les marcones són roïnes, no?! no entenc massa. o són les pelones?! ;)
Vaig a dinar que he fet uns macarronets de lujo.

Segur que als politics corruptes de la comunitat ningú els fa macarrons casolans! ells s'ho perden!!!! ;)

ací també està núvol. a vore si plou i me limpia el balcó.

Això de les vacacions, me fa ser més maruja.... menos mal que el dimarts ja torno al banc. estic un poc farta ja de voltar per casa... ja sé totes les sories del bloc. Pareix de poble! je,je.
Puntos:
19-09-08 14:27 #1197324 -> 1197240
Por:Rustic

RE: Divendres 19 de Setembre
Les marcones son excelents (per aixó es una llàstima que no se sapiguen vendre a un preu en que l´agricultor guanye diners), les pelones son les ruines.....ay, ay, ay, que mos fa falta un curs de coneiximents basic d´agricultura castellonenca, je,je.
T´imagines que al gener-febrer se promocionara la floració dels ametlles i tots eixos turistes que diu Boga vingueren a l´interior a admirar-ho?. Es preciós. A mi m´encanta anar a vore els plans de la CV15 entre Villar de Canes i Albocasser a eixa época. Si durant eixos dos mesos les pastisseríes faigueren dolços d´ametlla, els restaurants plats amb ametlla (a les picades, als dolços...) i els turistes pugueren comprar una bosseta d´amelles de souvenir........ estaríen totes venudes i ben pagades. Però.......no ho vorem, aniría massa bé.
Puntos:
19-09-08 15:25 #1197538 -> 1197324
Por:bogabante

RE: Divendres 19 de Setembre
No no i mil vegades no!!! jo lo que vull es que vinga un turista, li agrado la finca i me pago una milloná per ella, que de lo que se trata es de no anar mes a plegá collons, que mal encaminats aneu jajaja
Del tema politica val mes no parlar, perque si ja casi no parla ningú, si damunt parlem d´aixo encá n´entraran menos, a este poble son molt del "que dirán".
En fin, bueno petxina quin hora fá? que esta nit pujo a gorrejá a mamare lo sopà i jo per açi encá puc aná en calçò curt, pero no me fio de este nuestro pueblo, ja meu dirás.
Valltorta, com se pot aburrí una persona de vacasions i menos estan a barna? pots ana a vore el camp nou, pot ana a vore el museu del barça, pots fer el tour vip del barça... porto 4 anys seguits anan al gamper i encara no he pogut vore nil museu ni fer el tour, caguen lá!!
Bueno, res mes de moment.
Puntos:
19-09-08 15:37 #1197585 -> 1197538
Por:TALEOLA

RE: Divendres 19 de Setembre
Hola, fa moltíssim temps que no escric en el foro, la veritat que la feina no hem deixa massa temps lliure. Alguna vegada quan puc vinc a sorietjar una miqueta. Estic encantat de vore que hi ha gent que opina i no pensa en el que diran. Aquest poble nostre no ha tingut sempre aquesta manera conservadora de pensar, al igual que tampoc la tingut sempre la Provincia o la Comunitat, jo pense que tot té un procés i alguna vegada hi haura gent que comprendrà que l'honradesa està per damunt del poder. Aquest home Fabra no té perdó ell és Administració Pública i ha defraudat a un altra Administració Pública amb l'ajuda del pare de Ricardito Costa i Juan Costa que en aquell moment era el Delegat de Hicenda de la Provincia de Castelló. Y Boga només volia dir-te que és bó parlar de "Política" un poble silenciós i callat corre el perill de deixar de ser poble.
Puntos:
19-09-08 16:10 #1197716 -> 1197538
Por:manauela

RE: Divendres 19 de Setembre
Bona tarde amics/amigues. Supose que sorprendré apareixent a estes hores de la tarde, pero avui partisc de viatje i estaré tot el fin de setmana fora e incomunicat i no volia defraudar-vos com he fet altres setmanes, espere que em perdones Petxina.
Referent al que s´ha parlat estos dies, jo no vull profunditzar mes perque pronte es sabrá la meva identitat, i com comprendreu en aquell moment, es millor que no opine sobre politica, no voldria ser narcicista pero es crearia un bon enrenou si dic el meu pareixer sobre el tema del Sr. Fabra i despres corre la veu de la meva identitat.
Jo us volia parlar d´un altre tema, us volia parlar del tema del sopar, he vist que anem a sopar els que continuament escrivim al foro, els que menteniu aço en peu i jo (perque no en considere d´eixos encara) i d´aixo si que voldria opinar i molt seriament, trobe UNA FALTA DE RESPECTE I INSOLIDARITAT, tant per part de gent que llig i es diverteix en les vostres converses, com per part dels que alguna vegada han deixat la seua imprempta açi, no participar´hi. On están tots aquells que un dia van discutir en petxina de politica, o de futbol en bogabante o, permetem l´expresió mashi, aquells que algun dia van dir que mashi anaba a la seua bola i pasaba de les converses dels demés?, on esteu? cuan tot va començar no es parlaba d´altra cosa al poble: uy pos el de fulanito va dir no se que, i la de fulanita alló atre, pero tot el poble estaba encantat en que una cosa aixi, un foro d´internet (que qui mes i qui menys no habia sentit mai eixa paraula) era del nostre poble, es va alabar molt als participants, tot el poble jugaba al -quien es quien- i ara, ara que realment volen fer un acte de unió, un acte de companyerisme, en definitiva, un acte de patriotisme (si es pot dir aixi, pero referintme al poble, res de nació i tot aixo), un simple sopar on ens ajuntarem gent de totes les edats, ideologies i gustos futbolistics i demostrarem que som un poble unit, ara ens, millor dit, els deixeu tirats d´esta manera.
Gent de Xert, ara mes que mai esteu demostran el que tanta gent de fora diu, que no som sociables, que no admitim a ningú de fora, i lo pitjor de tot, que entre nosaltres ens apunyalem sempre que podem, jo, desde açi i en estes sinceres paraules us demano que apagem eixa flama que hi ha encesa i ens demostrem a nosaltres mateixos, que som UN POBLE UNIT, uniu-vos al sopar, sigueu lectors, participants o simplement perque heu sentit parlar d´un sopar, fem d´este acte una gran festa. Visca Xert.

Res mes, una forta abraçada a tot@s.
Puntos:
19-09-08 17:48 #1198084 -> 1197538
Por:Bogabante

RE: Divendres 19 de Setembre
Copón bendito!!! manauela, si portara sobrero mel llevaria, ole ole i ole.
No tinc molt de temps, només habia entrat a dí que reviseseu els privados......
Puntos:
19-09-08 17:57 #1198113 -> 1197538
Por:PETXINA

RE: Divendres 19 de Setembre
MANAUELA, ERES EL P* AMO.....SI TE TINGUERA DAVANT, TE FARIA UNA REVERENCIA, SI SENYOR......TENS TOTA LA RAÓ.....

Aixo del sopar, si no s´apunta massa gent, o siga mes dels que ne som, igual ho hauriem d´estudiar, per a fer-lo a un lloc on no els donessem el gust de descobrir els que no saben qui son, o siga de moment Manauela. Jo penso, que si tots els mirons descobreixen qui eres, ja no escriurás lo que escrius, a mes no crec que s´ho mereixquen, natros si jejejejejeje.
No se, igual podriem buscar un lloc on mos ficon a un lloc "Privat", detras de les cortines de casa Oti clareja tot....JA HO SE, A LA SERAFINA, QUE ME PENSO QUE ARA NO VA NINGÚ DEL POBLE A SOPAR!!!!!! Riendote Riendote Riendote Riendote
Bueno que vos dixo un moment que tinc que concretar una cosseta....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!

PD: benvinguda de nou taleola, gracies per escriure.....Vindrás a sopar???????
Puntos:
19-09-08 18:25 #1198238 -> 1197538
Por:ELS CUCONS

RE: Divendres 19 de Setembre
ROJILOS....
Puntos:
19-09-08 18:33 #1198264 -> 1197538
Por:PETXINA

RE: Divendres 19 de Setembre
IIIIIIIIIIIII???????????
Puntos:
19-09-08 19:15 #1198445 -> 1197538
Por:valltorta

RE: Divendres 19 de Setembre
Si voleu podem fer una torrà de xulles a ca meua, que tampoc ens veu ningú! al pas que anem...

M'alegra vore que la gent continua escrivint.
Ací està molt núvol, i crec que caurà un aiguat que se n'anirà de mare.

Si no... el sopar sempre es pot fer al portal! ;) o a albocasser hi ha un restaurant al centro del poble que se sopa molt bé...

Més idees?! la serafina m'agrada.... ;)
Puntos:
19-09-08 20:43 #1198746 -> 1197538
Por:PETXINA

RE: Divendres 19 de Setembre
Osti si, Al Pele.......Si que se minja be, el pa en tomateta......uhmmmm!!!!! Vaig a fer el sopar....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dijous 11 de setembre (ja tenim fecha pal sopa) Por: bogabante 12-09-08 09:17
ELS CUCONS
43
Dilluns 1 de Setembre Por: PETXINA 01-09-08 22:44
PETXINA
4
Divendres, 23 de Maig de 2008 Por: Mashinito 23-05-08 23:46
la curolla
21
Divendres, 4 d'Abril de 2008 Por: Mashinito 04-04-08 17:50
bogabante
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com