Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
18-09-08 08:48 #1191269
Por:bogabante

Dijous 18 Setembre
Bon dia, vau vore CQC? im-presionant. Primer ja van parlar al telediari i despues van fer tot el reportaje al cqc. Pero com poden ser tan payasos? vos vau doná compte com ha dixat l´ambecil este a la nostra povincia no? som el hazme reir d´espanya. Hasta a l´hormiguero se mon foten, van di: voleu sabé lo que es está aburrit? pos neu a Marina d´or al febré.
Anit vaig estar mirant alguns videos del youtube, vaig escomençar mirant el video de : "Yo no me pierdo mis vacaciones en castellon", i me vaig doná conte la de videos que hi han de fabra escampats per ahi, increible.
Anit al CQC només una persona va ser franca (mai millor dit) i es un xicuelo que va di: "lo tio paco (francisco pals fasistes) se va morí fa molts d´anys, pos açi a la provincia de castelló, seguim encara igual".
Bueno no vull profundiça mes en el tema, domés espero que aparega un jutje en dos parells de collons i fico a este tio a on se mereix. I tot aixo de la loteria es tot mentira, compra els decims a la gent que li ha tocat pa podé blanqueja tot el diné negre que té.
En otro orden de cosas, jjmarc, tio, la punta del rabo no se com la tens, pero lo que está cla es que lo teclat está pa tirar, tu repasa el que vas escriure anit, jo a les dos linees he dixat d´escrire, una perque no entenia res i l´altra perque mai ficat nerviós i tot. Fuma despues d´escriure, antes no.
Bueno, i ara a esperar la intervenció de petxina que tamé sera bona jajaja.
Valltorta lo teu parent no es juez o algo d´aixo, pos apuntal a nules, que hi ha una vacant i se fará famos en dos dies, aixo si, cadena perpetua i camara de gas pa neste. Pero no, tancat a una sala i que solton gas, no, tancat a una sala i que li tiron botelles de butano desde dal.
Ah, i Calduch, si vens este finde i vols pasar un bon dia, vine en mi i m´ajudes a plegá les ameles, que t´apaix lo plan? pase´ho be al poble. I gracies pel comentari que vas fer ahi (fora d´on tocaba, pero bueno).
Puntos:
18-09-08 11:32 #1191895 -> 1191269
Por:bogabante

RE: Dijous 18 Setembre
iiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! cagon la p*, les 11.30 i ni un bon dia xa. Que sus dén!!
Puntos:
18-09-08 11:54 #1191966 -> 1191895
Por:valltorta

RE: Dijous 18 Setembre
estàs enfadat, eh?!
Puntos:
18-09-08 14:10 #1192530 -> 1191966
Por:Mashinito

RE: Dijous 18 Setembre
Hola a tothom!!!

Ja tinc els bitllets de tren pa marxar este finde a barna... ^_^

Dios, sort que no tenia massa pressa... 15 números de coa hi havia, dels quals no estaven la mitat, i he esperat més de mig hora fent coa...

Lo del CQC ho he vist fa un rato a youtube... si al 5 i mig encara no l'han agafat i al julián muñoz si, no me vull imaginar la de trapicheos que devia fer aquell tio..
Puntos:
18-09-08 14:54 #1192719 -> 1191269
Por:PETXINA

RE: Dijous 18 Setembre
Hoooolaaaaaa!!!!!!!! Ho sento, pero he estat tot el matí treballant per el poble i no m´he pogut conectar fins ara, i tinc poc temps....
Per parts...
Sr. Calduch, gracies per les paraules que ha escrit, la veritat es que com Manauela ja no mos dona molts d´anims, pos qualsevol que arribe i mos anime una mica...es d´agrair. Riendote Riendote
"Jjmarc", suposo que a tots els puestos n´hi ha trapixeos d´estos, pero lo mes lamentable es que açí a Castelló ja fa massa anys que este tio fa i desfá com li dona la gana, i com TOTS tenen el cagalló al cul, pos este "padrino" se pensa que el "tio paco" encara viu o que sense ell no mos aclaririem, perque som tots tontets.
Lo mes trist i lamentable, com diu Boga, es la imatge que dona este personatje i TOTS els que l´apoyen, de la nostra terra. Perque no me direu que aquells jubilats de la terrasseta, no van dixar prou clar que es lo que se vota a esta provincia: se vota a:"jo coneixia a sa mare", "a son pare", "a la dona", al "rebesabuelo".....i a ell??, el coneixen a ell???, me penso que no, per que prou ha demostrat que es un dictador, se pensa que es el rey del mon, i que esta provincia es el seu regne.En conters de mirar que es lo que han fet per el nostre poble o ciutat i a mes com ho han aconseguit, ja que si les cosses que se fan, se conseguixen en extorsions, soborns i cosses ilegals, ja estem be com estem....politics així no mon calen, perque damunt de tot lo que guanyen ilegalment, NO repartixen res per als que els han votat.
Que voleu que vos diga mes, me va pareixer vergonyos!!!!! I mes el paperot que van fer els altres dos "periodistes" del canal de TDT Intereconomia....Ja poden dir el que vullguen per defendres, lo que jo vaig vore va ser un acoso per a que la reportera de CQC, no li fes cap pregunta compromesa al "garxo".
I sobre tot lo que vaig ficar ahir dels periodics, només una matissació: "EL QUE CALLA OTORGA"....Res mes.
Suposo que podria estar escribint sobre estes cosses tota la tarde, pero per desgracia, a natros mos toca treballar i fer les cosses legalment, per que per molt menos, mos tancarien a la presó de per vida....Ara que, si me tenen que tancar ahí al costadet, Albocasser, pos millor. Se veu que viuran millor els pressos que natros....
En fin este es el nostre poble, es la nostra provincia, la nostra Comunitat....I es lo que mos mereixem, ja que la majoria dels vots han anat per a estos lladres...Pero confio en la Justicia i tard o pronte cauran, el problema es que a lo millor mos quedarem assoles, de tants que n´aniran detrás...I SI NO, AL TEMPS....
I paro que en un punt sonará el timbre....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
18-09-08 16:00 #1193017 -> 1192719
Por:Bernardina Felip

RE: Dijous 18 Setembre
hola a todos.madre mia petxina si que estas inspirada.hoy hace muchísima calor.mañana viernes, madreeee que vieja me estoy haciendo,me pasan los dias volando.
no teneis nada mas entretenido de que hablar?.
hasta pronto
Puntos:
18-09-08 17:22 #1193449 -> 1193017
Por:jjmarc

RE: Dijous 18 Setembre
Hola bones tardes
A vore antes he escrit resposta de lo que me possava el Bogabante pero no apareix per ningun puesto,a vore si no l'enviat,bueno es igual,tornare a escriure mes o menos la mateixa resposta,escribia desde el Ipod i se veu que tenia el corrector ortografic possat i no m'en vaig donar conte.
Bueno dir que me pareix que tenen la cara mes dura que el ciment,i que algu els hauria de possar al seu puesto,jo soc d'in poble de Barcelona a on se feien les cosses mes inimaginables que puguereu pensar i tots sabien qui eren els que les feien i qui cobrava i qui no i anava desde el puesto mes alt de l'ajuntament fins als mes tirat de tot,i quan se van cansar de robar i,se veu que les van vore venir,van fotre el camp.
Mes o menos es el que volia dir ahir i aixo sense parlar del sr.Montilla i sus secuaces,que a vau vore la que van armar per lo del aigua no? pos com eixes moltes.
Bogabante com veig que tambe te vas preocupar del meu germanet el calb jeje dir que de moment no tinc res,com que no veu mon com ha de tenir algo,lo que si me han dit que pot ser de la prostata,si quan dic que estic pa el retiro,ja vorem,m'han de fer una proba encara.
Bueno a vore si este misssatge si entra i ja escriure mes tard.
Puntos:
18-09-08 18:32 #1193832 -> 1193449
Por:ELS CUCONS

RE: Dijous 18 Setembre
UFF. AI, BUF, JOOORR, ME ABURRO
Puntos:
18-09-08 18:43 #1193897 -> 1193832
Por:PETXINA

RE: Dijous 18 Setembre
Ale, pos si t´aborrises....açí te fico lo que mes o menys diuen que es una clase d´Educació per a la Ciutadania a la Comunitat Valenciana.

https://ww.youtube.com/watch?v=BQ8ndRwmgrc

Personalemnt.....m´anchisa!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Puntos:
18-09-08 19:05 #1194015 -> 1193897
Por:jjmarc

RE: Dijous 18 Setembre
Hola de nou
Aqi tornem a estar estic fent una miqueta de pirata i busco cosetes pa baixarme,pelis musica,cosetes de no res jejeje,pero no n'hi ha manera de trobar la del Che se veu que encara no la volen penjar.
Perque jo tinc una teoria,conspiranoic que es un,jo penso que son les mateixes distribuidores qui penjen la peli o la musica i diuen vendre no vendrem entrades ni discos pe d'alguna manera mos enriquirem penjant-los a la red,una burrada a que si el que dic,pos aixo passa quan tens massa tiempo libre jejejeje.
Au qui vullga que m'ho discutixca i qui no pos que pense que estic pirat i que açi dalt ja no ho controla ningu,vamos que estic pirat.
Segueixi buscan't a vore si trobo algo interesant.
Una coseta mes açi al foro-ciudad,aixo nomes es pa qui vullga fer el xafardero,que entri al foro del meu poble Viladecans i vora lo que es corrupcio urbanistica Vilamarina li diuen.
Puntos:
18-09-08 19:23 #1194103 -> 1194015
Por:bogabante

RE: Dijous 18 Setembre
cagon la p*.
Puntos:
18-09-08 19:29 #1194137 -> 1194015
Por:bogabante

RE: Dijous 18 Setembre
foto un rollo que te cagues i me diu que hi ha una paraula ofensiba, al cul del administradó deu está la paraula ofensiba.
Bueno domés dia que cucons s´aburrix perque com es facha no vol opinar..... jijijij
I a jjmarc avisalo de que no se baixe la del Che del ares, jo ho he probat i m´ha eixit la de Tesis (que ja la habia vist i es molt recomanable) i la de dos dones fent l´astisoreta damunt del llit, pero están mol ascarransides i pronte me va dona ascrupol.
Mashi, tu segur que ja l´has vist, ja mos dirás don las tret.
Au, que en mig horeta me la foto de paseo en la fiera, que avui tinc ganes d´asbavorame.
I esta nit totes a mira la tele i a ficavos "chondes" miran al duque eixe.
Puntos:
18-09-08 19:55 #1194229 -> 1194015
Por:jjmarc

RE: Dijous 18 Setembre
hola de nou entró nomes per donar les gracies a bogabante i segueixo amb lo meu descartat l'ares poca cosa mes me queda pa mirar.
Puntos:
18-09-08 20:46 #1194467 -> 1194015
Por:Mashinito

RE: Dijous 18 Setembre
Boga, la peli del che no l'he trobat en descarrega directa encara...pareix raro, pero bueno... suposo que d'aci uns dies ja la posarà algú a vagos...*-)

Puntos:
18-09-08 21:23 #1194611 -> 1194015
Por:valltorta

RE: Dijous 18 Setembre
mashi, com puc vore lo de fabra a youtube?!

Havia intentat escriure des del mb esta tarde que estava al centre de barcelona mirant a la gent, però no s'ha publicat.

Jo deia que ahir van traure també com els de CQC estaven en un sr. del psoe parlant després de tot el jaleo.

Només deia que quan arriben al poder tots es fan corruptes, i que són tots iguals. JO no salvo a ningú: ni PP, ni PSOE, ni ERC, ni CIU... TOTS SÓN IGUALS! NO val la pena ni opinar des del meu punt de vista!

Bueno, esta nit el duque, eh?! aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! el meu cor està dividit: 98% el meu parent, 2% duque... ja,ja!

Mashi, dis-me algo.

bessitos a tots!
Puntos:
18-09-08 21:29 #1194631 -> 1194015
Por:Mashinito

RE: Dijous 18 Setembre
Pos buscant CQC i Fabra a youtube... més fàcil i lògic...

Està en 2 parts:

https://ww.youtube.com/watch?v=XxAsPIQaV7I

https://ww.youtube.com/watch?v=psM7-o-Y1x0

Ale!
Puntos:
18-09-08 21:52 #1194751 -> 1194015
Por:Mashinito

RE: Dijous 18 Setembre
I al canal no oficial de cqc ( www.youtube.com/2008cqc ) tens el vídeo original que van passar per televisió:

https://ww.youtube.com/watch?v=YHpXAjrsr9U

https://ww.youtube.com/watch?v=tfvYkBWGhZc


Puntos:
19-09-08 01:32 #1195753 -> 1191269
Por:Sr. Calduch

RE: Dijous 18 Setembre
Mireu, tot arriba, ja és divendres. Demà ja estarem a Xert la meua dona i jo. No sé si pujaran los nétets perquè me penso que tenen un recelet d'eixos que ara al setembre i octubre corren tant.

Agraïc les paraules del Sr. Bogabante, i també les de la Sra. Petxina. I al mateix temps demano perdó perquè no era la meua intenció escriure fora d'on tocava però és que no m'aclaria i no vaig tindre cap altra opció. Amb les escuses demanades, he de dir-li a Bogabante que enguany les ametles aniran cares però que jo ja n'he plegat molts anys i ara que ja estem jubilats ja li vaig dir a la dona que: aixina que se'n riga mig poble de natros, no'n plegarem ni una d'ametla, ni una. Crec que de moment ho portem bé. Ah, per cert, si algú vol comprar-me les borrasses... Crec que també tenim algun cabàs i no sé si no vendre també la màquina de pelar les amtles. Bé, en tot cas, agrair que em convidares a anar a plegar ametles amb la teua família, de tota manera això és cosa de la joventut, tot fins al punt que s'adona que per a no traure res no cal acalentar-se el llom.

Este cap de setmana estaré per Xert i faré totes estes gestions que hem estat comentant estos dies.

Bon dia XERTOLINS! (Visca Xert i Xerta!!!!!) És evident, els de Xerta també són xertolins, o no ho sabíeu???????????
Puntos:
19-09-08 01:37 #1195761 -> 1195753
Por:Mashinito

RE: Dijous 18 Setembre
A mi el topònim (es deia topònim, no?) que vertaderament em fa gràcia és el de canet de mar:

CANETERS I CANETERES!

Acostumat a canetans i canetanes... mira, quan m'ho va dir una de la meua classe em va fer molta gràcia...

Au, bona nit!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dissabte 20 de Setembre de 2008 Por: PETXINA 20-09-08 22:10
bogabante
1
Dilluns 1 de Setembre Por: PETXINA 01-09-08 22:44
PETXINA
4
Dijous, 31 de Gener (fin de mes) Por: valltorta 01-02-08 00:03
PETXINA
26
DiJoUs, 6 De DeSsEmBrE dE 2OO7 Por: Karajiller@ 07-12-07 00:09
No Registrado
23
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com