Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
12-09-08 08:53 #1168966
Por:bogabante

Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Bon dia, per di algo, avui es d´eixos dies en que si m´aguera quedat al llit millo, anit no me podia adormí, no se si perque Catalina se va casá en lo mafiós aquell o que, de moment ja tinc son, despues agarro lo coche este matí i tinc una finestra que no me puja, a joderse, tornal a tancá i ara busca taller pal dilluns, perque si no se queda aubert, i entran a l´oficina ja ai astropesat en un grasó, aixi que la cosa pinta mu mal. Ara me la foto al hospital que tinc que mirame la tensió dels ulls i tal com va lo dia igual me diuen que necesito unes "gafes" en uns vidres de tres dits de doblaria.
Pero bueno, siempre positivo nunca negativo, ja es divendres, i demá bodorrio, un atra vega ....
Cucons i soca, avui toca el segon asalto eh, que ahir va estar molt be.
Petxina, jo crec que es per lo dels bars, tinc varies persones al cap, pero no diré noms propis açi.
Puntos:
12-09-08 09:26 #1169050 -> 1168966
Por:ELS CUCONS

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
boga, crec que soca no viu al poble, intuicio femenina. pro en fi, es bona xica, despres de tot pense que no es va ofendre mol i si se va enfadar ho sento, me va el palo, boga el palo literal que et conec.
bueno va ja parlarem del sopa, et jure que si va soca jo també.
enrecordat de les fotos de la boda.
Puntos:
12-09-08 11:29 #1169444 -> 1169050
Por:Bernardina Felip

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Buenos dias, con lo animado que estaba ayer hoy está muy calmada la cosa.Otra vez se volvió a decir lo de ir con parejas a la cena.Es un requiito indispensable?porque ya os dije que yo no tengo.y tampoco se si ese finde me irá bien.
Boga,ayer dijiste que todo el mundo sabe quien eres pero yo no lo se.me lo podrias decir?porque yo no se quien sois y voy mas pérdida que una pulga en honolulu.
y con cucons que pasa? que unos decis que es chica y otros que es chico.
hasta luego.
Puntos:
12-09-08 11:49 #1169520 -> 1169444
Por:PETXINA

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Hola, ara no tinc temps, despres escriura, si me dixen.
Estaba escribint un mensaje, i no me dixa enviar-lo, diu que fico alguna paraula ofensiva, l´he repaset 10 vegades i no trobo res, així que l´he enviat al foro "central", per a que m´expliquen on está la parauleta eixa....
Bernardina, no es obligado venir con pareja, si la tienes y quieres que venga bien, y si nola tienes, pues vienes sola, que aquí seguro que encuentrras compañia....
Res fins despres...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Puntos:
12-09-08 12:35 #1169709 -> 1169520
Por:Mashinito

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Bon dia a tots!!

Estic a la uji en el senyor Pablo, que mon germà acaba de fer l'ultim exàmen de selectiu...


Poca cosa que contar...
Puntos:
12-09-08 13:09 #1169841 -> 1169709
Por:ELS CUCONS

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
BERNARDINA HASTA YO YA ESTOY DUDANDO DE MI SEXUALIDAD.
NO ME ENFADO PERO DESDE EL PRIMER DIA QUE HE ESCRITO ME HAN CONFUNDIDO CON UN XICO DEL PUEBLO I PARA ALGUNOS AUN SOY ESE XICO, YO CREO QUE YA LO DEJE CLARO ADEMAS ESE XICO ME LLAMO LA ATENCION, CON LO CUAL YA NO HAGO NI CASO. LO QUE PASA ES QUE A BOGA LE GUSTARIA QUE FUERA UN XICO PA DARME UN PAR DE.....
Puntos:
12-09-08 14:32 #1170189 -> 1169841
Por:Bernardina Felip

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Cucons,yo no se si eres chico o chica.Lo único que he notado por lo que he estado leyendo es que tu y boga os teneis mucha confianza.Como si fuerais amigos/a.Y Boga yo creo que sabe realmente quien eres y por el foro no te quiere descubrir y se hace el despistado.
Boga que te lo pases muy bien en la boda.
Puntos:
12-09-08 14:50 #1170271 -> 1169841
Por:PETXINA

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Bueno, despues d´intentar tornar a enviar el dixos missatge d´este matí, he dessistit, no se quina paraula ofensiva puc haber ficat, ja que l´he repassat i no n´hi ha manera de trobar-la.
En fi, lo que deia al missatge, es:
Primer, que tens raó en lo de que tenim 5 resturants, no habia caigut en el d´Anroig
Segon, encara no has dit en que estic equivocá...Si no vols dir-ho açí, me pareix correcte, tenim la opció de privados o si vols el meu correu electronic m´ho pots fer saber a traves d´un mail. No ficaré açí el meu correu, el pots trobar al llibre de festes. I si no el tens, m´ho dius que ara estaba pensant que si está al llibre, pos també el puc escriure açí.
Anit, pensant, i llegint anteriors converses açí al foro, vaig caure en que a lo millor lo que me vols "rectificar", es algo sobre el camp de golf...NO ME RETRACTARÉ EN RES DE LO QUE HE ESCRIT SOBRE EIXE TEMA, jo tinc molt clar lo que vull per al meu poble, i no es un camp de golf , persissament!!!!
Esta classe de turisme no es la que necesitem, necesitem un turisme que compre a les nostres tendes, consumisca als nostres bars, es faiga el monyo a les nostres peluqueries, que llogue les nostres casses de turisme rural...A mes, jo crec que a menos de 30 KM, ja n´hi ha un camp per als que tinguen "mono" de jugar,(a mes, no deu ser tant bo, si al terme de Sant Mateu no l´han fet, els sanmatevans no necessiten un camp de golf per a atraure turistes, tenen un bon ajuntament i grans associacions que treballen per al poble...), no cal que en tinguem un tots els pobles, ja que per eixa regla de tres, a este, li falten mooooltes cosses que els altres, grans i mes menuts si que tenen.
I no vull seguir, perque este tema ja fa pudor, per lo menos per a mi...
Espero que ara si que me permitisca publicar este missatge, de lo contrari, fare una queixa al administradó d´este foro Mal o muy enfadado Mal o muy enfadado Perque jo crec que no he faltat a ningú en cap moment, i si ho he fet no ha sigut la meua intenció, ni ara ni mai....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
12-09-08 14:53 #1170286 -> 1170271
Por:PETXINA

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Perdó, m´habia olvidat de preguntar per Jjmarc, espero que estigues bé, ja que fa uns quants dies que no tenim noticies teues...
Si necessites algo, ja ho saps, se fará lo que se puga... Guiñar un ojo
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
A treballar....
AHHHHHH!!!!!!!! Boga, no vos passeu molt esta nit, que jo demá de bon de matí treballo....
Puntos:
12-09-08 15:45 #1170453 -> 1170271
Por:bogabante

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Bona tarde, de la vista, m´han dit que estic de p. mare 100% als dos ulls, i lo de les rampades que me foten, o son nervis (cucons, tu pot ser tingues algo de culpa jaja) o massa hores davant la pantalla del ordenadó forçan la vista. Gracies per preguntar, colla malparits....
Bernardia, has fet un comentari molt acertat en lo referent a cucons, es com si forem molt amics tat, ejem ejem... jo si soc sincer no tinc ni pajotera idea de qui es, i si es una xica, el dia que meu diga pos me tocará acachá lo cap, me sonrojaré i li diré: com me l´has pegat, que vols que te diga, pero si es un xic, dona igual el que jo penso o un atre, anirá desde les pisines hasta la iglesia vella sense tocar anterra. I si es una xica, depen de la confiança que li tinga igual va hasta la plaçeta, pero mes no, que en el caracte que demostra que te açi igual me denuncia. Pero bueno, sí, tens raó hi ha bon rollo i espero que duro. Per cert, tu volies que te diguera qui soc, tu dime a qui coneixes i despues ne parlem.
Petxina, s´intentará respetar tot el que se puga.... o no, juas juas juas....
Puntos:
12-09-08 18:40 #1171146 -> 1170271
Por:BOGABANTE

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Pos si que esteu atareats collons. Ja ai organitzat un sopa pa esta nit comença el meneo, petxinaaaaaaaaaa preparat jajaj, trankila que u tindré en conte.
A on están cucons i soca, estes igual han quedat pa liase a osties al carré i no mos han avisat.
Puntos:
12-09-08 19:45 #1171548 -> 1170271
Por:Manauela

RE: Divendres (traca i masclets) 12 setembre
Hola companys, disculpeu la brevetat al apuntarme al sopar, pero no vaig estar molta estona llegint les vostres converses i no vaig tindre temps per res mes.
Ara també tinc que ser breu, només desitjar a boga i els que van de boda demá que s´ho passen d´alló mes be, que cumpliu el meu refrany pero en molt de coneixement eh, que la vostra colla es perillosa.
Del tema de la teva cojida boga, ja parlarem, que jo vaig riure molt al voret disfreçat.
A cucons i soca només dirlos que no tenen perque discutir d´eixa forma, es poden tindre idees contradictories, que fan el foro mes interesant, pero no cal arribar a cert extrems, pero tinc que reconixer que el d´ahir va ser un dia molt entretingut, felicitat igualment.
Ja per despedirme dir-li a boga que no es pase en petxina aquesta nit, bueno, ni en ella ni en els demés, que tots volem descansar. Petxina no et canses molt demá i deixa a les clientes molt templades, segur que si.
Be res mes, una forta abraçada i animar a la resta a apuntarse al sopar. Bon cap de setmana.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dissabte, 27 de Setembre de 2008 Por: Mashinito 27-09-08 21:23
manauela
6
Diumenge, 7 de Setembre de 2008 Por: Mashinito 07-09-08 16:19
soca d\\\
1
Divendres 25 de Juliol de 2008 Por: PETXINA 25-07-08 11:42
bogabante
4
divendres 21 de Març Por: asporgator 21-03-08 19:40
Mashinito
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com