Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
05-09-08 08:20 #1143850
Por:bogabante

Divendes 5 Septembre
Bon dia i bon hora. Menos mal que ja está açi lo finde. Jo demá de boda i ja m´han confirmat un dato molt importan.... al costat de la iglesia ña un bar oe oe oe oe oe oeeeeeeeeee. Despues a diná al montull i per la nit a vinaros de marxeta, lo que vol di, que lo domenge no vull sentí nil telefono....
Ah, ja m´han confirmat que, por 5º año consecutivo, tinc una boda pa san marc de l´any que be, esto es in-creiiible.
Bueno vaig a fe algo que suposo que durant el matí me dirán de vindre demá a curra i tinc que está concentrat pa di que NI HABLAR!!!.
Puntos:
05-09-08 11:16 #1144293 -> 1143850
Por:bogabante

RE: Divendes 5 Septembre
Ah, Valltorta, el capitul de Sense Mamelles no se Chala d´anit era repetit, l´ultim de la primera temporá.
Pa cuan l´internado o prison break?
Mashi preparemos que si la semana que be no está ni valltorta ni petxina mos tocará tira per aban com puguesem. O podriem pasa de tot i fe una semana de vacanses floreres.
Puntos:
05-09-08 15:47 #1145339 -> 1144293
Por:Mashinito

RE: Divendes 5 Septembre
Demà concert de Fangoria, Marlango i tal a castelló. Dilluns examen U_U

La setmana que ve, oportunitat unica en la meua vida de vore Deep Purple*, al grau de castelló. I al dimarts següent examen....

CAGONTOOOOOOT!

Això si, els concerts del BAM de Barcelona (els dies 19 i 20)no me'ls lleva ningú!

https://ww.lastfm.es/event/747702


* Són els de Smoke on the water (la primera cançó que s'aprén a tocar en la guitarra/baix) i un munt de temazos més

https://ww.youtube.com/watch?v=2WX_4FNoto4

https://ww.youtube.com/watch?v=KgZSnAkQc4c

U_U
Puntos:
05-09-08 16:37 #1145518 -> 1145339
Por:bogabante

RE: Divendes 5 Septembre
Petxinaaaaaaaaaa, ja ña bendabal ahi dalt o no? perque si açi fa aire, al carreró de mashi i meu ja deu aná tot al aire no?
Esta nit pujo a sopa, agarro la jaca (de xaqueta no de burra) o enca se pot ana en calço curt??
Mashi a mi als concert eixos no m´asperos que no aniré, pero gracies per l´invitació.
Puntos:
05-09-08 16:41 #1145537 -> 1145518
Por:bogabante

RE: Divendes 5 Septembre
Ai mirat les estadistiques i vatros sabeu la gentá que ha arribat a escriure, i ara ja u veus cuatre gats. Má com sou ostia, pa que vos acobidon a cubalibres si que venieu a festes a saludar si, i ara no sou capasos ni d´entrar a saludar.
Ja vos adelanto que lo divendres que be no dormirá ni deu a Xert, es la boda del ruso i tenim un arsenal de traques i masclets amanits, aixi que qui buiga descansa, o que envio la solicitud pel foro pa que sel respeto o que agarro les maletes i abío!!
Puntos:
05-09-08 16:43 #1145543 -> 1145537
Por:Mashinito

RE: Divendes 5 Septembre
Encara sort que estaré ací a castelló pos..xD
Puntos:
05-09-08 19:55 #1146311 -> 1145543
Por:PETXINA

RE: Divendes 5 Septembre
Hola bona taaarde.... Perdoneu per no haber escrit abans, pero he tingut un dia moooolt mogut, de fet encara me falta gent pero venen mes tard.
Pa colmo, anit me van picar el mosquits, i casi que no tinc diferencia entre el genoll i la pantorrilla, apart de que me fan un mal....pero he anat a la farmacia i omplirenm el "botiquin de vacaciones" de repelent i de pomá de cortisona i au!!! (tinc algo d´alergia a les picades, també)
I res, que demá vos dixo, fins dimarts de nit o dimecres, ja vorem....segons com vos haureu portat.
MANAUELAAAA!!!! A vore si no entres ni a dir-me adeu, que ja mos falles....i no me mola naaaa!!!!
BOGA!!!!! La setmana que ve, jo no estic de boda, pero me toca currar, con que com vos passseu molt en los coets, les xiques d´eixa colla aniran totes despentinades i la culpa será vostra!!!!!!!
Bueno que vos dixo de moment, que encara tinc que fer els llits per als compis que venen en natros i el sopar, i dutxar-me i les maletes.....AAAAAAAAAHHHHHHHH!!!!!!!!! NECESITO UN MES DE VACANCES, NO QUATRE DIES!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!
Puntos:
05-09-08 20:21 #1146391 -> 1146311
Por:Jjmarc

RE: Divendes 5 Septembre
Bones tardes a tots
Primer dir que hui estic milloret,depres de pendre la medicacio habitual ahir m'en vaig anar a dormir i he descansat despues de casi tres dies sense casi no dormir.
Segon i no per aixo menos important,moltes gracies a tots aquells que me heu anima't a tirar endevant GRACIES VALLTORTA tens tota la rao del mon,pero,sempre te que haver un pero,de vagades se me fa molt costa amunt les coses i es quan penso que pa mi ja deuria de haber acabat perque no veig llum ni cami pa continuar,passen uns dies i ja ho porte millor,algu me va dir que era perque dins del meu mon m'habia fet moltes expectatives i se pot dir que cap se ha complit,no tinc parella,no tinc fills no tinc una faena estable,aunque la veritat es que si la tenia,pero la guinda que van possar al pastel va ser que me va sortir un ganglio a la ma esquerra,me'l va operar i no habia passat una semana que tenia que tornar a revisio,pa vore com anava tot,al traure el vendatge que portava alli estava de nou,enseguida van punxar,me van fer un escaner al oncologic i era un tumor,benigne,pero tumor,una altra vega a quirofan,repos,recuperacio i per rematar vaig perdre la faena,me van sustituir per el fill d'algu de dalt i me van fer fora,aixo si despues de la baixa i quan tocava ja fer-me l'indefinit no van renovar contracte i al carrer.
Pero per lo vist dalt hi ha justicia i al poc una empresa estangera la va comprar i se la van portar a no ser on,heu sentit parlar de Quintela,empresa dedicada a material el.lectric de tota clase,estava a Castelldefels i ja fara 4 o 4 anys que no.
Bueno ja no m'embolico mes que vaig a vore si fem una passejada,amb muletes,encara caure i me trencare l'altra cama,pel passeig.
Moltes GRACIES de veres amb el cor a la ma.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimecres 10 Septembre Por: Bogabante 10-09-08 23:02
PETXINA
21
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com