Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
04-08-08 09:57 #1057207
Por:Mashinito

Dilluns, 4 d'Agost de 2008
Bon dia a tothom! Torna a començar la setmana. Només queden 10 dies per a festes...

No tinc res que contar avui.... Remolon
Puntos:
04-08-08 11:56 #1057440 -> 1057207
Por:bogabante

RE: Dilluns, 4 d\\\
Ahir vaig esta tota la tarde en lo meu fillol jugan a la platja i me va dixa destroçat, me fa mal tot, bueno que lo disabte me vaig gitá una mica ...(que vaig tindré sopa vamos), aixi que no estic pa moltes coses.
Valltorta ja era hora. A menorca tenim que ana natros perque a Egipte vam fe molta amistat en una parella d´allí i mos van acobida, i jo si m´acobiden, no faig el feo jaja.
Puntos:
04-08-08 13:37 #1057672 -> 1057440
Por:PETXINA

RE: Dilluns, 4 d\\\\\\
Hola, bon dia a tots......Ara fa un ratet que mos hem alçat de dormir....El parent está agotadet, pobre, menos mal que ja s´han acabat les festes.
Bueno, ara anirem a dinar a un puesto u atre i despues a treballar un ratet als Jubilats
Vos recordo, que esta tarde a les 19h., al Local de la Joventut, l´Associació de Dones, organitzem una reunió de La Maleta Roja, esteu totes convidades....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hasta la nit......
Puntos:
04-08-08 15:16 #1057894 -> 1057672
Por:valltorta

RE: Dilluns, 4 d\\\\\\\\\\\\
Petxina!
aci se li diu tapper sex, i se veu que és molt divertit! NO he anat mai, però algunes amigues sí que han anat i diuen que és una xalera!

Li volia dir a JJMarc que això de que el seu cunyat s'hage apropiat de la casa no és del tot legal... Només ho podrie fer si la seua germana era la propietària, i en tot cas, la hereva seria la seua nevoda (la filla de la seua germana).
Però si no, tu també podries gaudir d'ella. és un poc complicat, però si vols que ho aclarisque, explica'm com va anar el tema exactament.

D'altra banda, anit vaig dixar també un missatge per a ell. NO puc caure en saber qui eres, en som molts els intrigats! ;)

Bueno, ningú ha dit res del sopar del foro... no insistiré! ;)
Boga, Menorca... has d'anar al port de ciutadella a "la payesa" a fer-te una fideuà! espectacular i gens car... Lo de la caldereta... és otro cantar. Fa mal a la butxaca.
Heu d'anar a menorca!ja,ja!

Ara ja estic mirant on anar l'any que vé... crec que serà FORMENTERA!
Bessitos.
Puntos:
04-08-08 18:37 #1058347 -> 1057894
Por:Mashinito

RE: Dilluns, 4 d´Agost de 2008
En comptes d'anar a un sex shop i deixar-se aconsellar... en fin.. xD

En estos moments la de la maleta roja està a la pobla... (casualitats de la vida, en tinc a un d'alli agregat al messenger que m'ho acaba de dir)

No vos gasteu massa diners i avan!



Valltorta, jo a setembre entre recuperacions al principi i sopars de classe i concerts varios, tinc el cupo complet... xo weno..
Puntos:
04-08-08 19:01 #1058424 -> 1058347
Por:bogabante

RE: Dilluns, 4 d´Agost de 2008
De lo del sopar no diré res, ja u ai dit masa vegades i no mau fet ni p. cas, pero jo al setembre tinc dos bodes i una despedida (bueno esta mapaix que es a finals d´agost) aixi que ojito d´organitzaru i que no puga anar jo, que´ls clapits se sentiran de molt lluny.

Valltorta, lo de menorca ho tenim pendent pero com a vacanses les proximes, si arriben, que no está el horno pa croasans, son a turquia segurament, ja saps el coló de la meua pell, a mi m´astira lo dels paisos morets jeje, no, el que pasa es que mos mola mol ana a vore cultures tan diferents, veus per ej. jo a nueva york (nou pernil dolç) i coses d´eixes ni regalat, dime raro, pero a tunez i egipte vaig xala com un crio.

En fin, bueno vaig a vore si amanic faena pa este personal pa demá que ja m´acodixen. Agur.
Puntos:
04-08-08 19:25 #1058484 -> 1057894
Por:Jjmarc

RE: Dilluns, 4 d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Hola bones tardes per a tots.
Valltorta dius que tu tajuntaves en uns de Barcelona no se si erem natros perque erem uns pocs i com quna som menuts sempre deiem alló de tu eres de mi banda i tu no,pos no se en qui anaves dir-te que lo meu nom es Marc i era jo i dos nebodes mes que tinc,tenim la casa al carre del tosssalet al nº 4i poca cosa mes te puc dir de mi,pregunta'm algo en concret,lo de la campana que dic no m'enrecorde qui la va fer ni el nom de qui li van possar,sol.lament puc dir-te que si vaig estar en tota la historia de la campana es perque un amiguet i jo sempre estave ficats a tots puestos de xert,si passava algo ja sabien qui habia estat,com quan veniem per la carretera del cementeri i ell va caure i picar de cap al terra i vam teni que passejar-nos per mig poble amb ell en tota la cara plena de sang i despres era nomes que li van possar dos punts jejeje,i mes coses,l'unica xiqueta de valencia d'olocau del rey crec que ere li deien Sonia.
Lo de la casa gracies per dir-meu pero ja ho sabia,lo que volia dir es que ell en los anys en que vivia mon pare i les meus germanes no volia venir i si venia era com a molt una semana,no volia saber res de la casa i ara,jo ho entenc es de la meva neboda per lo tant tet tot lo dret d'anar i fer lo que se li fique al coll... pero si ha estat una casa familiar penso que hauria de deixa-me passar i quedar pos lo temps que jo voldria estar.
Una cosa mes si t'en recordes dels noms dels qui anaves que eren de Barcelona poder si que sabria dir-te mes o menos qui soc i si no te sap greu si me dius el teu nom poder te conega jo.
Puntos:
04-08-08 19:28 #1058497 -> 1058484
Por:Jjmarc

RE: Dilluns, 4 d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
I torno escriure,mira que soc pesat jejejejeje
Mashinito volia preguntare allo que vas dir de que a lo millor tenies el video de lo de la campana i no se si vas llegir que volia demanar-te un favoret era si ho tenies podiem parlar de si m'ho podries enviar o algo aixi Avergonzado
Puntos:
04-08-08 19:44 #1058566 -> 1058497
Por:Mashinito

RE: Dilluns, 4 d´
M'havia oblidat! xD

He estat mirant i si que tinc el vhs, pero encara no l'he passat a DVD...

En passar-se tarda lo que dura la cinta, i el format este xungo del DVD grabador no se per què, però no me'l llig bé al portàtil...
Puntos:
04-08-08 20:08 #1058697 -> 1058566
Por:Jjmarc

RE: Dilluns, 4 d´
Mashinito la veritat de la bona es que no t'entenc que vols dir que no te lliga be al portatil,pero de totes formes no et preocupes si no pots no passa res no vull possar-te en un compromis,pero gracies de totes formes de veritat.
Puntos:
04-08-08 19:48 #1058603 -> 1058497
Por:valltorta

RE: Dilluns, 4 d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Bueno, com ara ací al foro ja ens coneixem tots, i vaig desvelar la meua identitat enseguida... el meu nom és Bea.
Va haver una temporada, quan debia tindre entre 12 i 14 anys, que vaig anar en JOrdi el germà de Julio, en cristina i Javi, en mireia, en gema la xica de Montcada... després ja me vaig ajuntar en una colla del poble.
Ara com no pujo... pues no m'ajunto en ningú! (Broma fàcil).
Tinc 27 anys. He viscut sempre a vinaròs, hasta que me'n vaig anar a estudiar a Barcelona. i porto ací ja 9 anys (què ràpid passa el temps...). i poco más.

Boga: això del coloret... m'ha fet rissa.
Pues deixem el sopar per a l'octubre, però el primer fin de no, eh?! que el primer dissabte d'octubre treballo i ademés, el dia 3 d'octubre també és el concert d'amaral al Palau St. Jordi.

Si vos va bé quedar a l'octubre ho dieu. Una data bona serie per al pilar, que fan orquesta a Catí i podriem eixir per allí.

Bueno, i per lo demés el primer dia de faena ha segut soportable. NO he pegat ni xapa, però bueno!

ciao cacaus!
Puntos:
04-08-08 20:05 #1058686 -> 1058603
Por:Jjmarc

RE: Dilluns, 4 d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Si ja ho deia jo a nosatros no nos coneixera ni el tato Llorando o muy triste erem de la atra colla i tots los que m'has dit pos no feiem migues,que li farem amb Gemma al principi la meua neboda,la petita semblava que si pero al final no res sino recorde mal.lament eren tres germanes mes no?,fara uns tres o cuatre anys buscant pels foros i demes puestos m'en vaig trobar amn la seua cosina,vaig deixar un missatge en algun foro si havia algu de xert en lo meu correu i va contestar ella,al principi no sabia qui era depues de nomenar a la seua cosina i a on tenia la casa,li vaig dir que li dones records a la seua cosina si es que se enrecordava de mi i res mes,desde entonces no habia trobat ningu mes.
Pero segur que t'en recordes de mi jo entonces nos estava tan gras com ara pero ja apuntava formes ja,jejejeje,dos nebodes,dos germanes de hospitalet Emilia i Regina dos cosins de eixes germanes nomes m'en recorde del nom del cosi es deia Javier,una xiqueta de Lleida se deia Begoña,uno de Tarragona li diuen Vian,tambe el net del sr.Segarra Juanfris li diuen tambe viu a Vinarós,i despres gent que a lo millor venien una vega nomes al poble i ja no tornaven mes com uns de Mora d'Ebre una noia de Villareal.Poca cosa mes te puc dir si sempre estabem barallats amb ells nomes una curiositat sino m'equivoque la tal Cristina i Javi que dius si son germans eren del mateix poble que jo de Viladecans que com dius que vius a Barna deus saber on esta no?
Puntos:
04-08-08 21:23 #1058907 -> 1058603
Por:Jjmarc

RE: Dilluns, 4 d\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
xe que esteu sopant tots o que ja fa rato que ningu escriu estic aqui solet salitari i aborrit que hui no he tingut faena dema ja voras tu
Puntos:
04-08-08 21:35 #1058940 -> 1058603
Por:Mashinito

RE: Dilluns, 4 d`Agost de 2008
Jo estic per aci, com sempre....però no tinc gran cosa que contar

Bueno si, que tal lo de la maleta roja petxi? xD

JJmarc, Quan vaigues a posar un missatge, lleva les barres diagonals de l'asunto, que sino se desquadra el foro... Remolon
Puntos:
04-08-08 21:43 #1058959 -> 1058603
Por:Jjmarc

RE: Dilluns, 4 d`Agost de 2008
no ma habia adonat de les barres mil perdons Sorprendido
Puntos:
04-08-08 21:45 #1058962 -> 1058603
Por:Jjmarc

RE: Dilluns, 4 d`Agost de 2008
ara el que s'en va soc jo,m'haig de dutxar i fer el sopar poder que entre mes tard si no me venen a buscar per anar al passeig a pendre un gelat,granissat o alguna cosa de eixes refrescants que van molt que aqui fa una calor que no se pot ni dormir.Hasta despues.
Puntos:
04-08-08 21:46 #1058966 -> 1058603
Por:valltorta

RE: Dilluns, 4 d`Agost de 2008
conec viladecans, però jo visc a St. Quirze del vallés.
i javi i cristina sí que vivien ahi.
Pues no caic, eh?! A vore si ens dius on poder vore una foto teua!
Puntos:
04-08-08 22:58 #1059106 -> 1058603
Por:PETXINA

RE: Dilluns, 4 d`Agost de 2008
Collons, quina xarratola que vos heu fotut esta tarde Riendote Riendote
Bueno, per als curiosos de la Maleta Roja, tot un exit. Han vingut unes 55 persones, també teniem representació masculina,pero estos no han comprat....
Mashi, si preguntaves, també assesoraba esta xica....En resum, jo crec que la gent ha xalat, jo per lo menos si....i he probat un vibradó, jejeje, a la ma. Comprar, pos totes no han comprat, pero algunes valentes, que no ens ha importat gens que ens veigueren comprar, pos si que ho hem fet, cremetes per al cos en sabors, olis i juguets varis.... y hasta aquí puedo leer....
Bueno, vos dixo un rato que tinc faeneta encara per açí....
I demá un altra vega a tope a la pelu, que ganes tinc de que arribe setembre....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Ta lugo...
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dilluns, 19 de Maig de 2008 Por: valltorta 19-05-08 21:19
Mashinito
13
Dimarts, 13 de Maig de 2008 Por: Mashinito 13-05-08 21:45
Mashinito
7
Dijous, 1 de Maig de 2008 Por: Mashinito 01-05-08 18:14
PETXINA
2
Dissabte, 26 de Gener de 2008 Por: Mashinito 26-01-08 20:45
Mashinito
20
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com