Foro- Ciudad.com

Canet lo Roig - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Canet lo Roig
29-08-05 08:50 #99491
Por:FIRST

a tornar-hi...
Bon dia, canetans!!!! avui que es el primer dia de treball, encara no m'acabo d'acostumar, a pensar que l'estiu ja casi ke s'ha acabat, dirás ke passen festes i ke ja ha passat tot, no ho penseu aixi?

Bueno, avore si tinc un ratet i escric quatre comentaris sobre les festes, ke han estat molt i molt be!!!
Puntos:
30-08-05 13:58 #100142 -> 99491
Por:FIRST

RE:a tornar-hi...
Va estar molt be, lo de ke les dames es vestigueren de nit i no de boda, jo crec ke es llueix molt mes la persona, es molt mes elegant i el vestit se'l poden ficar moltes més vegades, en canvi el de nuvia, kuan se'l tornaran a ficar?

LEs carrosses, brutals, n'hi havien un munt, pero la mes impactant va ser l'arribada de la banda, en aquelles pintes, encara me'n ric ara, jejejeje...

Lo del llom a la riojana tambe va ser bona idea, sobretot perquè estava boníssim, m'ho vaig acabar TOT!!!mmmmmmmm....
I la peña estava super animada, la disco-mobil a rebentar, kines xafades, deu meu, a n'akella pista ja no cabia ningu mes!!!

I bueno, lo millor de l'actuació d'Aluminosis va ser la destacada participació de la mare mes rokera del poble, TERE!!! Bona actuació perke si, d'ella i de tot el grup, Enhorabona!!!

Enguany han hagut un munt de sorpreses que han trencat la monotonia dels ultims anys:el bou embolat per als xikets, l'espectacle de magia, els concursos de natació i dibuix...

Encara ke els ultims dies se va girar algo de " mal hora", com ke vam aprofitar tant be els altres dies, mos vam kedar igual de satisfets...

I per acabar, nomes dir ke si les festes les vius intensament (participant en la majoria de coses ke fan) i "controlant" els cubates, els records son molt mes nitids, i agradables i es l'unic any en la meua vida, ke no he acabat en lo cos desfét i me ho he passat igual o millor ke mai!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El encanto Por: No Registrado 21-11-07 13:49
No Registrado
6
ei!!! com ha anat el finde??? Por: Pakistic 27-06-05 12:02
Pakistic
7
Hi ha un foro nou de collita propia Por: Matxo guit 03-05-05 08:30
FIRST
2
Antes va St Miquel !!! Por: AIGUA 27-04-05 15:06
aigua
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com