Foro- Ciudad.com

Canet lo Roig - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Canet lo Roig
21-03-05 22:18 #42364
Por:No Registrado
Pakistic, tinc un problem
Una persona ke sap ke el meu pseudonim es First, diu ke tu i jo som la mateixa persona, ke me faig dir pakistic i no hi ha manera de que me crega.Avui mha enviat un misatge, dient ke m'havia delatat totalment, suposo ke perke jo tambe vaig passar de les falles i vaig anar a una calçotada a un poble de Tarragona en la familia, vaya coincidencies, macho!!!!! pos si, aixi es la vida, sent del mateix poble, tantes coses ke tenim en comú i si t'encantes, no mos haurem parlat en la vida (alopitjor)... Pos te agrairia pakistic ke digueres ke no eres jo, o ke digueres algo ke siga diferent de mi, pero ke no delato la teua propia identitat, claro... com ho podriem fer? Bueno, si tens una idea ja diras algo, avore si aclarim identitats!!! ke jo no soc pakisticccccccc, ke soc First!!!!!
Puntos:
21-03-05 23:27 #42392 -> 42364
Por:No Registrado
RE:Pakistic, tinc un problem
Això és un missatge de SOS!!! jajajaja, m'ha fet gràcia i tot!! és curiós, ahir mateix li preguntava a una amiga:"ei! has llegit el foro de Canet??", llegeix-lo pq tinc a la punta de la llengua la identitat de First però no ho sabré mai...el mateix li vaig comentar a un familiar meu i hem diu: "pq ho vols saber?" home, és q llegeixo a First i és com si em lligués a mi!! si tenim quasi les mateixes coincidències!!! potser a aquesta persona l'hauré vist al pub tota la meva vida i no l'hauré saludat mai, i ves per on q no passa dia sense q no diguem algo....i q sigui el mateix!! q estrany és això!!...què difícil es fer amistats al poble!!! Segueixo pensant q el millor motiu per fer amistats i noves relacions és apuntat-te a la Comissió de festes!!
Weno, que quedi clar q jo no sóc First i q sempre, sempre he sigut tan sols Pakistic, de debò....ho sento pel teu amic q ha sortit perdent...jejeje.
A més a més, si ho mireu bé, First sempre sol escriure a les 8 del matí, suposo q deu ser quan entres a treballar no??jo al meu treball tinc totalment prohibit conectar-me a internet....; per tant, seguiré escrivint en horari "familiar"...
Un petonàs!
Puntos:
21-03-05 23:30 #42397 -> 42392
Por:No Registrado
RE:RE:Pakistic, tinc un problem
....Lo de l'horari ho podria retirar, m'acabo de donar compte q tú First també sols enviar missatges al foro en horaris intermitjos, com jo....jajaja!! una altra casualitat!!!
Però repeteixo q ningú mai ha parlat per mi pq jo segueixo el foro tots els dies i encara no he vist entrar a la màfia.....i esperem q no ho faci mai!!
Puntos:
22-03-05 09:33 #42475 -> 42397
Por:No Registrado
RE:RE:RE:Pakistic, tinc un problem
Moltes gràcies per l'ajuda, avore si ja mos quedem tots tranquils, que som dos, mira quina sort!!!
Puntos:
22-03-05 10:49 #42499 -> 42475
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:Pakistic, tinc un problem
Una altra pisteta....fa dos caps de setmana tu vas estar a la Fira de rossell q vas descriure de pe a pa i jo vaig estar sopant a vinarós i a les falletes de benicarló, a les carpes.....poden estar dues persones a dos llocs diferents una mateixa nit???? a vore q et diu el teu amic!
Akí l'hem guanyat, eh?!??! Guiñar un ojo Enseñando la lengua
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
tinc molta pena.... Por: Pakistic 05-04-06 19:01
KEVEN
2
lili, pakistic, canetana... Por: AIGUA 03-06-05 19:57
La líli
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com