Foro- Ciudad.com

Anroig - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Anroig (Xert)
14-09-08 22:45 #1177415
Por:Sr. Calduch

Parlar per parlar
Em presento, sóc el Sr. Calduch i també estic interessat en comprar alguna casa a Enroig. És una barriada molt bonica de Xert, és un dels llocs més bonics del Maestrat. Ha fet molt bona ora este cap de setmana i com que a partir d'enguany la gent d'Enroig celebrarem unes segones carnestoltes, com diuen la gent que sempre s'havia fet, pos estarem a la barra de la festa i farem diners.

Si algú s'apunta a la idea que fa un any que portem al cap, benvingut.

No esteu barallats en els del foro de Xert, no?

Pos lo dia 11 d'octubre a sopar tots junts:

--Els identificats amb usuari i coneguts com a organitzadors.
--I aquells que no estan identificats, es posaran a una taula on opinaran i escriuran en un ordenador alhora que altres els escolten i intenten saber qui són.

Tot per passar-ho bé.

Ara vos preguntareu qui sóc, pos fem la festa. Ja sé que les idees són una mica complicades d'entendre però això de ser sinyor Calduch em dóna moltes hores per a pensar.

Au, repenseu...
Puntos:
15-09-08 10:26 #1178515 -> 1177415
Por:PETXINA

RE: Parlar per parlar
Hola Sr. Calduch....Aixó vol dir que vosté també ve al sopar?????
Si es així i no l´importa, escriga el seu nom dins de la conversa: "SOPAR FORERO", ja que així podem portar un control de la gent que vullga vindre
I no, no estem barallats en els del foro de Xert, simplement es que mos es mes cómodo escriure a un, només...
I lo de la casa, si li es igual a Anroig o a Xert, jo se una que se ven a la punta del carrer Sol, no se si sap quin es, el que puja de la plaça vella per amunt...
Vinga adeu......
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!
Puntos:
15-09-08 17:33 #1180141 -> 1178515
Por:No Registrado
RE: Parlar per parlar
Ai nostre sinyor, no crec que puga anar al sopar perquè jo no puc ni minjar sal, ni grasses, ni sucre, no sé què me puguen traure per a sopar a un restaurant, ja fa tant de temps que no anem a cap. De tota manera, li agraïc la invitació, gràcies! Ara, eixes idees que vaig donar ahir eren perquè tot lo poble de Xert seguix el foro des de l'anonimat i potser fóra bo que an eixe sopar acudira més gent que no els activistes foreros actuals. Res més.

Ja m'ho imaginava que no estàveu barallats els de Xert amb els d'Enroig, això no ha passat mai i no ha de passar però ja em permetràs que diga que sempre hi hagut un toc distintiu dels uns i dels atres, per a bé i per a mal, ja se sap, tan iguals i tan diferents. I me pareix bé que ho centralitzeu en un foro però, mira, a mi em feia goig escriure en el d'Enroig, que li farem!

Ja veig que no m'heu fet massa cas de la proposta de Carnestoltes, ara tinc la sensació que a la gent gran no se'ns escolta massa però la sabiduria de la joventut sempre és digna d'escoltar... No m'enfadaré. És més, escolto la teua proposta de casa. A la nostra edat ja no ens importa tindre diners i potser és el moment d'invertir i comprar-ne un parell, una per a cada nét. Un a Xert i l'atra a Enroig. Mira, no ho sé perquè si a la dona d'un no li agrada estar al barri, què fotem? No ho sé, xe, dis-me a quina punta estàm quin número és i de qui és que passarem a mirar-la perquè si n'hi ha opcions s'han de considerar totes.

Ah, amiga Petxina perdona per dir-te això de les piques dirigint-me a tu. Segons m'ha dit el nostre amic Bogavante (que pareix un bon xic per a casar-lo amb la meua néta, ja em direu de qui és) la que se n'encarrega del tracte de les piques és Valltorta. Ai, La Valltorta, que bonica, eh! Res, quan torne de vacances m'agradaria que li féreu saber el meu interés.

Si parlem de negocis tant de temps, no puc dixar de preguntar-vos si sabeu algun bancalet de la partida de "Dellà del Riu" per a poder-me fer la meua caseta de filat. És que fa molts anys que vull fer-me-la i ara que em jubilaré i viuré a Xert... Seria lo tot... La idea és llogar a Rafel lo paleta i que me faiga la caseta d'obra, ràpid, per a tindre-ho a l'octubre i caçar enguany.

Res, això queda dit i si algú oferta que pregunto pel Sr. Calduch, qui els saluda.

Bon dia




Puntos:
15-09-08 19:00 #1180498 -> 1180141
Por:PETXINA

RE: Parlar per parlar
A vore, Sr.Calduch!!! Lo del sopar, no es escusa que no puga menjar totes eixes cosses que diu, també pot demanar una botella d´aigua, un parell de iogurts d´eixos milagrossos que diuen que son taaan bons pa la persona o un plat de bledes en sal i oli, suposo que si ho fem a l´entrá de casa meua, el/la chef no tindrá cap problema!!! Riendote Riendote Riendote (Es broma, eh??)
Al sopar estaria bé que només vingueren els foreros i parelles, si en tenen. Ja que si vingueren tots o casi tots els que escribien fa una temporá, ne som una "fatracolá". Pero suposo, que no s´apuntaran, no se perque pero tinc eixa impressió...
Llorando o muy triste Llorando o muy triste Llorando o muy triste
Sobre la proposta de carnestoltes, jo li puc dir que me pareix molt "rebé", tot lo que siga fer coses noves, açí o a Anroig, me pareix de lujo.
Lo de la casa, está com si diguerem, pujant de la plaça vella al final de tot, en front, es una casa tota en la fatxadeta de pedra i per dins es prou gran, encara que de fora no ho parega. Ara mateix es d´un company de treball del meu home, si li interessa mes informació, ja mirarem de ficar-mos en contacte.
AHHH!!!!! I sobre lo del bancalet, pos no en se cap, pero me penso que el filat es ilegal, no dixa massa diners a l´estat!!!! Riendote Riendote Riendote (soc una mica tocacollons per si algú encara no s´habia donat conte)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Holaaaa!!!!! Por: PETXINA 08-07-08 00:24
PETXINA
0
Foto: Casas en Anroig Por: No Registrado 09-02-08 17:25
No Registrado
0
21-01-2008 Por: Rustic 21-01-08 17:22
turmelleta
1
Propostes festes Por: Rustic 08-01-08 22:21
moletaredona
8
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com