Foro- Ciudad.com

Vilanova i la Geltrú - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Vilanova i la Geltrú
13-01-12 17:05 #9427436
Por:No Registrado
Compex: Compartir Experiències. …. ??.
El meu pare, després d’anys de trevall, va entrar en l’época de descans merescut i va poder jubilar-se amb les limitacions que d’aquest pas s’escauen.
Entre les moltes activitats lúdiques que ha estat fent al llarg d’aquest temps, una d’elles va assentar’l en la pràctica de certs afers que l’omplien com a persona, donant-li iniciatives i ganes per aprendre i creixer com a esser humà.
Descubrir l’associació Compex on gratuïtament, i sense lucre personal, cadascú ofería alló que coneixía per compartir coneixaments, experiències i activitats, va ser productiu i entussiasmador. Sense remuneració, jubilats de branques culturals i professionals diferents, ensenyaven els seus coneixaments a alumnes, també jubilats que, gratuïtament també, no sols aprenien alló que els agradaba, sino que podíen entrar en aquesta roda d’intercanvi de vivències.
Lamentablement he de parlar en passat, per que les infrastructures gratuïtes a les que teníen accés on es portaven a terme les activitats en espais cedits altruïstament per societats empresarials vilanovines, van esser camviats, a prejuici dels usuaris, per instal.lacions precaries de propietat municipal per reformar. Ja no és una Associació lúdica sense ànim de lucre on gratuïtament s’accedeix per compartir, sino un lloc de pagament obligatori on el capital de les cuotes imposades es pretén destinar a la rehabilitació d’uns edificis cedits de propietat externa al Compex, quan sempre eren gratuïts.
En els temps que vivim a la actualitat, on reconeixem per totes bandes espabilats estafadors, jo em pregunto: ¿Pot ser que els més de 15.000 € que la junta directiva del Compex ingressa siguin invertits fora del benefici propi de l’associació sense ànim de lucre que en el seu día es va crear?, …. ¿Serà la junta directiva que pretén aprofitar l’associació per crear-se il.legalment un sobre sou anual?, …. ¿Serà un nou nivell de comisionats en infrastructures urbanes de l’ajuntament?.
Algú m’ho pot contestar?
L’associació va neixer gratuïta, sense anim de lucre i amb presunció de bona voluntat. Potser la única cosa que ha cambiat sigui la codicia dels directius de la junta, que amb aquest pass passen a ser persona jurídica lucrada, amb declaracions, comptabilitat i tributacions, i com son jubilats hauran de contractar, al menys, a una secretaria per que ells no poden trevallar.
El que amb bona voluntat es va crear que no s’espalli per una directiva que no es fidel als inicis d’una idea.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Compartir coche Por: josebeko 03-01-12 09:26
josebeko
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com