Foro- Ciudad.com

Sant Quirze del Vallès - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Sant Quirze del Vallès
02-10-08 19:31 #1249464
Por:No Registrado
Pla de millores per a Les Fonts
Malgrat els auguris negatius i les falsedats emeses per part d´algun grup polític, els socialistes estem complint, a poc a poc, el promès durant la campanya electoral als veïns i veïnes del barri de Les Fonts.
Durant la celebració de la tradicional Festa Major del barri (3,4 i 5 d´octubre) l´alcalde de Terrassa i l´alcaldessa de Sant Quirze signaran un conveni pel qual es crearà una comissió mixta amb tècnics i polítics de l´un i l´altre ajuntament, amb un únic objectiu: millorar els serveis de tots els habitants del barri .
En aquesta comissió es tractaran temes com el servei de recollida d´escombraries, seguretat ciutadana, servei de neteja, equipaments, educació, via pública, etc. L´objectiu és donar als veïns i veïnes de Les Fonts una major qualitat de vida considerant al barri com un únic nucli urbà per sobre de la divisió administrativa de l´un i l´altre municipi.
Les Fonts ha estat un barri tradicionalment oblidat per part del govern municipal de Sant Quirze, quan no directament enganyat com va succeir, per part d´esquerra, durant la campanya de les municipals quan van col•locar una caseta d´obres davant de la Torre Julià per a "anunciar" un projecte irreal de remodelació de la mateixa.
La presentació que vam fer de la nostra candidatura al Pilarin Bayes ja anunciava el nostre renovat i inequívoc compromís amb el barri, que després quedaria plasmat en el programa electoral i en la constant i contínua presència, posterior, dels regidors socialistes en xerrades amb les entitats i veïns de Les Fonts.
Aquest compromís encara es va veure més reforçat per la presència en el mateix acte del company, i alcalde de Terrassa, Pere Navarro qui sí ha anat millorant a poc a poc els serveis en la part del barri depenent de Terrassa, cosa que no van fer els últims governs de Sant Quirze. Allà mateix Pere Navarro es va comprometre amb els ciutadans presents a col•laborar amb Rebolleda i Sant Quirze en el següent mandat. Promesa que es posa de manifest amb la signatura d´aquest acord.
Ara, no seria estrany que sortís algun grup polític desmemoriat o algun “trepa” polític organitzador de fantasmades a desqualificar el projecte. Més aviat que tard tots els veïns i veïnes de Les Fonts sabran valorar el treball d´uns i les ambicions polítiques, que no veïnals, d´un altre.
Cal destacar en aquest projecte l´obertura de mires i la predisposició de l´alcalde de Terrassa (Pere Navarro) i el treball constant de Rebolleda, abans i després d´estar en el govern municipal, per a veure la forma i manera de millorar la qualitat de vida dels habitants del barri, no amb pegats (com fins a ara s´havia fet des de Sant Quirze) sinó amb accions i millores d´entitat com anys enrere va ser la remodelació del Pilarin Bayes, la presència d´un empleat del servei de neteja (no havia cap servei de neteja diària fa 4 anys), etc. Ara, des del govern, s´aposta per un salt de qualitat per al barri i les múltiples reunions de Navarro i Rebolleda permetran una millora ostensible per a tots i cadascun dels veïns i veïnes de Les Fonts, la remodelació de la Torre Julià, l´equipament que estarà al costat de la mateixa, l´escola bressol, el cobriment de la pista poliesportiva, etc. seran aviat promeses complertes.


Manuel Cuevas.
Puntos:
02-10-08 20:54 #1249839 -> 1249464
Por:No Registrado
RE: Pla de millores per a Les Fonts
Si esa mejora se produce bienvenida sea, pero quizás también se lo podrían agradecer a los vecinos o gente como el "trepa" que menciona por insistir e insistir, que quien no llora no mama.
Ahora bien, todo el rollo de nosotros somos los buenos y los demás blablabla, ¿qué quieres que te diga? que ya somos mayorcitos para que nos expliquen películas de buenos y malos.
Rafa
Puntos:
04-10-08 12:45 #1255287 -> 1249464
Por:No Registrado
Carta oberta a Manuel Cuevas
Ara fa uns dies el senyor Cuevas va escriure un article sota el títol “Pla de Millora per a les Fonts”, on descriu els actuacions que properament es faran al barri.
Personalment coincideixo amb el senyor Cuevas en el fet de que les actuacions que es portaran a terme son necessàries per al barri, com molt d’altres per la resta del poble.
El que no comparteixo en absolut, es la seva afirmació que “Les Fonts ha estat un barri tradicionalment oblidat per part del govern municipal de Sant Quirze”.
Potser el senyor Cuevas, i la resta de responsables del PSC a poble, tingui aquesta dualitat de oblidar-se dels anys que van estar a govern, el que ells anomenant PSC antic, i l’actual PSC nou.
Com a militant de Convergència Democràtica de Catalunya al poble des de fa uns anys i coneixedor de la feina feta pel meu partit, no puc assumir que Vostè ara faci referència que totes aquestes actuacions, repeteixo necessàries a les Fonts com a qualsevol altre espai del poble, no tenen a res a veure amb el treball i la responsabilitat de Convergència durant tots aquest anys de govern.
I és ben fàcil, el que Vostè , Vostès, ara finalitzen son del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (P.U.O.S.C) del quadrienni 2004-2007. Això vol dir, que totes les actuacions que en l’actualitat es finalitzen van ser sol•licitades per l’anterior equip de govern, format per CIU i segons Vostès “l’antic PSC”.
Veritablement em costa de creure que Vostès, que son a govern gràcies a l’acord amb Convergència (dit d’altre manera, Convergència podria triar altres socis per dur a terme l’acció de govern. Fins i tot altres socis amb un ampli recolzament de la ciutadana si tenint en compte les darreres eleccions.) ara tinguin la “pachoca” de dir-nos que les Fonts ha estat un barri oblidat.
Convergència ha estat sempre lleial als interessos del poble, li puc ben assegurar pel coneixement que tinc, això no vol dir que durant tants anys de ser la màxima responsabilitat no es cometin errors, però a diferencia de Vostès, els reconeixem sense diferencià altre etapes.
Recordi senyor Cuevas, que son a govern gràcies a Convergència, és per això que li demano que per propers comentaris tingui en compte tota la feina feta per aquest partit abans i ara. I que si el que volem és fer trontollar a la nostra alcaldessa, Vostès mateixos. Ja sabem de la situació actual, malauradament seguim patint de una forta inestabilitat política, al meu entendre per una ràpida elecció de socis, per part dels actuals responsables.
La historia “del nou PSC” fins ara té com a currículum: l’expulsió de l’anterior govern i uns resultats electorals discrets.
Salutacions,
J.A.B.
Nota: Se m’oblidava afegir al cv, la sentencia contra demanda interposada pel “PSC nou” contra l’article de l’INFORMEM signat per en Josep Coll
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ASOCIACIÓN DE VECINOS DE LES FONTS DE ST.QUIRZE Por: No Registrado 04-09-11 13:57
No Registrado
7
PROJECTE DE MILLORES AL CASAL D'AVIS Por: Foro-Ciudad.com 04-03-10 02:41
Foro-Ciudad.com
0
PROJECTE DE MILLORES A L'EDIFICI DESL VESTIDORS DE LA PISCINA MUNICIPAL DE LES FONTS Por: Foro-Ciudad.com 02-03-10 05:38
Foro-Ciudad.com
0
LA PICNA DE LES FONTS Por: No Registrado 30-07-09 14:16
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com