Foro- Ciudad.com

Sant Quirze del Vallès - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Sant Quirze del Vallès
29-09-08 12:30 #1234239
Por:No Registrado
CiU vol que Terrassa i Sant Quirze facin gestió compartida de serveis a Les Fonts
osep Rull i Ignasi Puig, de CiU, han convocat aquest dijous als mitjans de comunicació davant la parròqia de la Mare de Déu del Roser. El lloc escollit tenia una bona raó de ser. Està a només 100 metres del carrer que marca la frontera entre la zona de Terrassa i la de Sant Quirze. És un cas atípic que, per CiU, requereix solucions singulars.

Malgrat estar en dos municipis diferents, la població té consciència de pertinença a un únic nucli, compartint activitats, teixit associatiu, serveis i equipaments.

Els nacionalistes pensen que és absurd duplicar serveis -de neteja, manteniment, equipaments-, i més encara en època de crisi. Per aquesta raó, en el proper ple municipal de Terrassa presentaran una proposta de resolució per acordar amb l’Ajuntament de Sant Quirze la creació de nous instruments de gestió compartida, que permetin optimitzar els recursos.

CiU promou la posada en marxa del que ara se’n diu una comunitat, que vindria a ser com una pedania o una entitat menor desecentralitzada, com el cas de Valldoreix, també al Vallès Occidental. Les Fonts gaudiria d’un sistema administratiu propi. Josep Rull explica que el nucli sortiria del Districte 3 i seria un districte més, amb 4.000 habitants, dels quals 2.000 resideixen a la part de Terrassa.

El portaveu de CiU remarca que la proposta està oberta i que la coalició només fa una primera aportació basada en els informes dels seus serveis jurídics.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
hay piscina descubierta en les fonts? Por: No Registrado 27-04-13 11:48
No Registrado
1
LA PICNA DE LES FONTS Por: No Registrado 30-07-09 14:16
No Registrado
1
les fonts gracias Por: No Registrado 21-07-09 19:02
No Registrado
0
les fonts de sant quirze del valles.al final de la calle josep mitats Por: No Registrado 02-07-07 18:49
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com