Foro- Ciudad.com

Sant Fruitós de Bages - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Sant Fruitós de Bages
15-01-09 23:00 #1641433
Por:No Registrado
LA DELEGACION DE REALE ENCUBRE AL CHIRINGUITO ASINFY CLAS
Sorprendido ESTOS ESTAFADORES PROVIENEN DE MANRESA Y HAN ESTAFADO A MUCHAS PERSONAS IR CON MUCHO CUIDADO SON PROFESIONALES,SOLO SAQUEAN Y DESPUES SOLO SABEN QUE DECIR QUE ELLOS NO LES BA........ESTAFADORES PROFESIONALES
Puntos:
17-01-09 18:02 #1648119 -> 1641433
Por:No Registrado
RE: LA DELEGACION DE REALE ENCUBRE AL CHIRINGUITO ASINFY CLAS
YO TAMBIEN LES CONOZCO, POR DESGRACIA ME HAN ARRUINADO.......HAN SALIDO EN NOTICIAS DE LA COMISION DE VALORES SE LES HA SANCIONADO POR ESTAFADORES,Y CHORIZOS ,PENSAT QUE ESTOS NO OS DEFENDERAN LO UNICO QUE DEFIENDEN ES SU EGOISMO..........SON CHUSMA
Puntos:
21-01-09 18:36 #1664600 -> 1648119
Por:No Registrado
RE: LA DELEGACION DE REALE ENCUBRE AL CHIRINGUITO ASINFY CLAS
carles que corres esta semana en san fruitos.....acostumbrate a correr que la carcel esta cerca
Puntos:
20-07-09 09:17 #2746666 -> 1664600
Por:No Registrado
RE: LA DELEGACION DE REALE ENCUBRE AL CHIRINGUITO ASINFY CLAS
regió7.cat » Portada
fet divers
El jutjat de Manresa acumula 56 denúncies per una estafa




Un total de 22 persones més es van afegir ahir al cúmul de denúncies que persones d´arreu de Catalunya i Espanya estan interposant per haver estat presumptament estafades per mità d´una inversió en uns títols mercantils.

HELENA RIGOL / MANRESA Ja són 56 les persones que han entregat al jutjat de Primera Instància i Instrucció de Manresa les seves denúncies. D’aquest total, 22, provinents d’afectats de tot Catalunya, es van tramitar en bloc durant el matí d’ahir. Hi ha altres persones afectades que també estan presentant les respectives denúncies a la País Valencià i a Andalusia. El cas, que va sortir publicat en aquest diari en l’edició del 10 de gener i del 13 de novembre d’aquest any, imputa quatre persones com a responsables d’un estafa relacionada amb inversions en uns títols mercantils anomenats promissory notes.
Les últimes persones que han presentat la denúncia han conegut el cas per mitjà d’un fòrum d’Internet. A través d’aquest mitjà s’han posat d’acord amb el nou advocat que porta el cas, Jaume Galí, per poder interposar tots a la vegada una denúncia. Així, ahir, des de les 10 del matí fins gairebé a les dues de la tarda, al Jutjat de Primera Instància de Manresa, situat al carrer Talamanca, es va poder veure un degoteig constant de persones que posaven una denúncia per la mateixa causa.
A partir d’ara, «s’ha d’esperar que el jutge decideixi si admet la causa a tràmit», una resposta que pot tardar uns quinze dies, segons l’advocat Jaume Galí. El més probable, segons Galí, és que «com que hi ha denúncies d’arreu de l’estat el cas es porti a l’Audiència Nacional». El jutge actual, que ja va sentenciar els acusats a pagar una multa, primer haurà d’enviar totes les denúncies realitzades a Catalunya a l’Audiència Provincial de Barcelona, i després aquestes a la Nacional, «on s’hi hauran d’ajuntar les de la resta de l’estat». Galí també va apuntar que espera «que el cas caigui en mans del jutge Garzón». Per a l’advocat, ara el més important és «veure on han anat a parar els diners de la gent». Només així es podria demostrar que «era premeditat».
El cas es remunta al període de l’any 2001 al 2003. En aquesta època els afectats van decidir invertir en els títols mercantils anoments promissory notes, de la companyia Internacional Business Facilitators IBF, domiciliada inicialment als Estats Units. Aquesta empresa assegurava que el capital invertit tindria al cap d’un any una rendibilitat del 10%, però això no va arribar a passar mai. Els inversors no han arribat a cobrar els interessos acumulats, i tampoc no els han tornat els diners invertits. Així han passat sis anys esperant veure els resultats de la seva operació.
Les dues primeres denúncies, provinents de dos bagencs, van arribar l’any 2006. El procés d’investigació encetat va portar a descobrir que darrere el presumpte frau inversor hi havia una empresa, Assinfi Class SL, que tenia l’exclusiva en la distribució dels abonaments d’IBF, que era una societat amb seu a Manresa. Aquesta empresa ja havia estat condemnada per la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). El jutge que instrueix el cas va imputar, com a presumptes autors d’un delicte d’estafa, Martí M. R. (que va actuar com a ganxo entre alguns afectats i l’empresa); els administradors d’Assinfi Class, Francisco P. S. i Carles F. M.; i també Francisco C. S. de l’empresa Fidavo, que donava servei a Assinfi Class.
L’advocat Galí ha explicat que aquesta estafa «acaba sent com una d’estructura piramidal», en què es tracta d’anar agafant gent que hi fiqui diners, i els de baix són «els que ho perden tot». Galí també assegura que, comparat amb la primera denúncia, quan «hi va haver un judici que es va interposar per una querella», a hores d’ara disposa de «moltes més proves». El cas s’ha tornat a recórrer perquè «no estic d’acord amb el que es va sentenciar a l’anterior judici», motiu pel qual es tornarà a jutjar el cas i tots esperen que sigui a l’Audiència Nacional.


COMPARTIR

Ip Registrada
Puntos:
18-04-10 12:42 #5116426 -> 1664600
Por:No Registrado
RE: LA DELEGACION DE REALE ENCUBRE AL CHIRINGUITO ASINFY CLAS
ANCARE Y SOUS,
Puntos:
17-12-10 21:02 #6726011 -> 5116426
Por:No Registrado
RE: LA DELEGACION DE REALE ENCUBRE AL CHIRINGUITO ASINFY CLAS
YA FALTA POCO...........PARA DETE NEROS LOS DE FRAUDES YA ESTAN DETRAS
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Ya se hacerca lo de asinffy class Por: No Registrado 15-08-13 13:54
No Registrado
2
Novedad no habra tren de la bruja. estas fiestas estara el carlos fernandez martinez "assinfy clas"un xiringuito financiero Por: No Registrado 22-12-12 14:01
No Registrado
2
Este domingo despues del arroz cantada de abaneras en la delegacion de reale Por: xorizomarti 04-02-12 17:35
No Registrado
5
Pensaba que los seguros reale seleccionaba a sus sucursales... Por: No Registrado 08-03-11 20:16
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com