Foro- Ciudad.com

Montgat - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Montgat
19-06-12 23:03 #10220549
Por:No Registrado
arbres talús residencial Montgat.
Un veí del Residencial Montgat.
Un veí del Residencial Montgat.
M'assabentat que per part de la brigada de jardins de Montgat tenen ordres de treure tots els arbres que s'han posat al talús de l'autopista del Residencial Montgat. Crec que no estaria bé, evidentment podant haver persones que estiguin a favor i altres en contra, jo sóc partidari que hi siguin, i que es mantigui. Escepte dues vegades a l' any, la resta de l'any aquest espai és una selva de males herbes, i un esplèndit "pipi-can" per molts veins que passegen els seus gossos. Aquest espai crec que tant amb als arbres plantats per l'administració, com els plantats per alguns veins, fan d'aquest espai arranbat a l'autopista, amb una crta. N-II per l'altre costat amb la seva estació, amb un soroll perpetu, una barrera separadora d'altres parts del municipi, un espai més dolç per conviure amb la problemàtica que pot suposar tenir al costat una autopista, i els antics terrenys (possiblement contaminats) de la fàbriaca "explosius riotinto". Quan vaig venir per primera vegada aquí a veue els terrenys quan això pertanyia a "Huarte", va haver un home gran que ens va dir "uf, esto esta más contaminado, aquí jamás crecerá nada".
No trobo lògic, perdre diners públics em treure arbres que d'aquí 10, 20 anys farem aquest espai més humà, sent també una barrera del soroll de l'autopista, encara que pel tipus d'arbre que hi han; pins, oliveres, figueres, tenen un creixement més lent. Quin mal fa tenir un arbre plantat? nosaltres tots morirem i que volen deixar als nostres fills. Jo vull deixar un pí, un esser viu que si deú vol continurà visquen molts anys desprès que jo ja no hi sigui. Si la brigada de jardins té poca feia podia passar-se per les bateries i mirar com està el parc d'abandonat, o netejar l'antiga cova que tenia un llac natural sota aquesta mateixa muntanya i que està ple d'escombreries, o treure els preservatius del parc del vaixell, o no parlem del tema gossos. Visquem en comunitat i evidentment no tot potser del nostre gust. Enten que si algun veí s'ha queixat dels quatre arbres plantats al talús, que marxi a viure a una casa de quatre vents que segur que ningú, ni res li molestarà, crec que si es fes una votació jo crec que sortiria més gent que està a favor amb el fet que d'aquí uns anys veïent quatre arbres frondosos, en un espai que ara, per ara està quasi tot l'any ple de restes, brutïcia amagada pels matolls, etc. Com a veí em sentiria molt defraudat amb l'ajuntament si es dedica a perseguir a 5 veíns, o 100 veíns que jo crec que no fan cap mal a ningú. No existeixen altres problemes més importants al nostra territori per combatre quatre arbres encara que no siguin autòctons.
Puntos:
01-07-12 17:19 #10257982 -> 10220549
Por:No Registrado
RE: arbres talús residencial Montgat.
Como vecino de Montgat a mi no me molestan que algunos vecinos se dediquen a plantar arboles, en un espacio que normalmente esta lleno de hierbas. Yo, lo veria mal si lo cortasen Diabolico
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Montgat Resultados Elecciones Municipales 2019 Por: Foro-ciudad.com 27-05-19 01:06
Foro-ciudad.com
0
Para el ayuntamiento Por: No Registrado 10-11-12 21:34
No Registrado
0
Tienda económica! Por: No Registrado 22-10-10 10:41
No Registrado
0
un dubte Por: No Registrado 30-11-08 20:31
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com