Foro- Ciudad.com

Els Hostalets de Pierola - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Els Hostalets de Pierola
24-03-14 10:05 #11944169
Por:No Registrado
PSC Hostalets Independentista
L'ajuntament posa al servei de la independència edificis, urnes, taules i cadires pagades per tots els ciutadans.

A més amb total impunitat pengen en edificis publics estelades gegants.

És clar que l'alcalde no és del PSC, però és independentista?

Pel seu vot en diversos plens queda clar que si i per la seva permissibilitat perquè certs ciutadans facin el que els dóna la gana en edificis i amb el material públic és clar que també.

A tot això on era la policia, tenia ordres de no fer res?
Puntos:
24-03-14 10:42 #11944201 -> 11944169
Por:No Registrado
RE: PSC Hostalets Independentista
Sempre hi ha hagut impunitat per penjar de tot aqui als edificis municipals, no se si es independentista el alcalde pero trobo bé la permisibitat de decisició i opininió sense prevaldre res no com els governs anteriors. També critiquem que el poble fagi us de tot el que paga????a cas no es de tot el material i edificis?
Aixó em sona a ERC, habitual aqui als hostalets.....ja sabem tots el que teniem abans..
per cert que jo sapiga a dia d'avuí encara no hi ha policia, tenim vigilants que per el que sé, encara segueixen amb condicions lamentables i sense conveni desde fa un tou d'anys, no crec que tinguin ganes de una festa que no els toca anar.
Sabem que fa mal estar a la oposició pero 4 anys de govern autoritari amb problemes amb els ciutadans, treballadors i empresaris es el que us ha portat a estar aqui.
Yo l'unic que veig es que es van fen coses al poble agradin o no almenys no tiren cases sense raonaments per rabietes ni creen fragmentació ciutadana per ser de un partit o un altre. Espero que apreneu una bona lliço i si torneu algun dia(que espero que no) no torneu a mirar a tothom amb el cap per damunt i tracteu als treballadors i ciutadans com a persones i us digneu sols a escoltar una micona el que os diuen.
Encara que estigui el país que es cau a trocets, encara teoricament estem en una democracia i no en una dictadura. Poseuvos aixó al cap i potser podreu tornar a viure a la cadira i a tirar petards a sobre de la gent, a pintar carrers amb tipex i fer historia com el pitjor govern de Catalunya com ja vau fer aquests ultims 4 anys.
Nomes a dir una cosa més a ERC dels Hostalets, la gent apart de la independencia te altres coses al cap i es com viure dia a dia, foteu pena venent fum i no mirant els problemes reals, es lamentable que una propaganda electoral dun partit només es basi en la independencia.
M'agradaria a més dun veurel buscar feina si no estigues vinculat a la politica. Vividors.
Puntos:
24-03-14 19:06 #11944853 -> 11944201
Por:No Registrado
RE: PSC Hostalets Independentista
No se si la policia tenia orden de no hacer nada, me parece mal que pongan la estelada en los edificios publicos, sobre todo estos que estan en su casa cada uno que haga lo que quiera, pero por esta regla de tres, yo recuerdo a la patrulla con el jefe a la cabeza en la puerta de los vecinos de la casa de madera queriendo obligarles a quitar las pancartas que pusieron con no a la pirotecnia, porque segun ellos no era legal, y la que pusieron por su casa en alto atada a la vaya del polideportivo no se podia poner porque era un edificio municipal, y los otros vecinos que las pusieron en sus casas, tambien los querian obligar a quitarlas, anda que tonto como se me puede olvidar si mandaban huevito y sus perritos jajajajj y ahora no pero se dedican ser moscas co.........jo......neras, reclamando y exigindo lo que ellos no hacian, las leyes que se saltaban y saltan y mas que mandar eran una dictadura disfrazada de independents.
Puntos:
07-04-14 13:27 #11968739 -> 11944853
Por:Makinavajahostalets

RE: PSC Hostalets Independentista
mientra este la lejion onde yo servi estarsus tranquilos pero eso de que er psoe siempre vote la independensia en hortalets tié guasa nos abis engañao socialistas de borsillo
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
fotografa que fas fotos Por: No Registrado 30-04-15 07:59
No Registrado
1
amb l'esgesia hem topat, avís per navegants Por: No Registrado 18-02-15 04:35
No Registrado
0
plaseta y habitantes Por: makinavajahostalets 03-12-11 08:50
cuellotorcio
3
Sin Asunto Por: 17-06-11 15:25
Pierolapaquito
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com