Foro- Ciudad.com

Cabrera d'Anoia - Barcelona

Poblacion:
España > Barcelona > Cabrera d'Anoia
14-07-11 00:35 #8364240
Por:INDIGNATS DE CABRERA

Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
https://ww.facebook.com/photo.php?fbid=108612552567966&set=a.103728776389677.7454.100002576643565&type=1&theater

NOTA: ENS PODEN IMITAR, PERÒ MAI IGUALAR, BUFEU I FEU AMPOLLES NENS!

TEXTE COMPLERT:

INDIGNATS DE CABRERA D’ANOIA.
PLATAFORMA CIUTADANA

PREOCUPACIÓ PER L’ACTUACIÓ INJUSTA I LA GESTIÓ DE L’ALCALDE
EN UN TEMA DE PROFUNDITAT SOCIAL

I és que no entenem com un Alcalde que acaba de prendre posició com a tal, el proppassat 11 de maig, la prengui contra la concessionària del Local Social del Castell, de forma il•legal li notifiqui, que no li PRORROGA la concessió donat que no s’han complert les expectatives generades, quan ja fa més de tres mesos que la te automàticament prorrogada tal com estipula el contracte de Concessió.

Amb un escrit on s’estan recollint signatures i on han signat més de 500 ciutadans, es demana que l’Alcalde i la Comissió de govern es repensin aquest fet.

De igual manera, hem anat a sol•licitar als Grups de l’Oposició es posicionin fent d’oposició tal com és la seva obligació. Igualment, tenim coneixement que aquest regidors de l’Oposició han demanat un Ple per que s’encari aquesta problemàtica, ja que la gran majoria d’entitats, jovent i ciutadans estan molt satisfets del bon servei rebut per la concessionària del local Social, la Sra. Laura Medina Valent.

D’altra banda no només es malbaraten les expectatives de futur laboral de la concessionària, si no de dos famílies més, que es queden sense el seu pa de cada dia, que és una decisió ferma de l’Alcalde el Sr. Jaume Gorrea, que destil•la totalitarisme i caciquisme en el tracte cap a tots el ciutadans de Cabrera.

D’una sola actuació pretén desfer-se de la mateixa manera de la majoria de les entitats socials de Cabrera com ho ha fet, amb el AMPA de l’Escola Pública de Les Oliveres de Cabrera; de la Gent Gran de Cabrera on el Casal és el Propi Local Social del Castell; així com a la Gent Jove; al Club de Fútbol de Cabrera d’Anoia o a Protecció Civil Cabrera, a qui ha amenaçat de destituir-los, obrint un expedient disciplinari.
Tot son “cacicades” i alcaldades de forma contínua per tot i cadascun dels temes de caire social al municipi.

Es per això, que s’ha generat tot un calendari de accions populars per mostrar el descontent sobre la política portada a terme per aquest Alcalde totalitari, que s’ha concretat o es concreta de la forma següent:
• Primera Casserolada, el 4 de Juliol a les 19 hores, davant de l’Ajuntament (acte festiu pacífic i familiar amb més de 70 persones assistents).
• Segona Casserolada, el 9 de juliol, a les 20 hores, dant el Local Social del Castell de Cabrera (acte festiu i familiar amb més de 150 persones).
• Assistència massiva de ciutadans de forma ordenada, silenciosa i pacífica, on el Alcalde a preguntes de l’Opocició va perdre el estreps i els va dir que eren uns sense vergonya, tots estàvem presents).
• Tercera Casserolada, el proper 16 de juliol a les 19 hores, a la plaça dels Arcs de Can Ros, davant de la Piscina Municipal de Cabrera.
Cada vegada més aquests actes arriben a més gent i és el que desitgem, que l’Alcalde i els regidors de govern municipal, amb les eines a que te accés el poble de participació democràtica i protesta social, es desdigui i retorni la pau social al nostre meravellós espai natural i de convivència, que és Cabrera d’Anoia.

Gràcies per l’oportunitat que ens oferiu als Indignats De Cabrera per explicar-nos.
CONVOCANTS:
• REFUNDACIÓ ASSOCIACIÓ DE PROPIETARIS I PARCELISTES DE LES PINEDES DE CAN ROS.
• CLUB ESPORTIU DE FÚTBOL CABRERA D'ANOIA (CECA).
• BANDA TROMPETES I MAJORETS DE CAN ROS.
• PROTECCIÓ CIVIL CABRERA D'ANOIA.
• GENT GRAN DE CAN ROS.
• AMPA ESCOLA LES OLIVERES.
• LOCAL SOCIAL DEL CASTELL.
• GENT GRAN DE CABRERA.
• ASOCIACIÓ DE VEINS DEL CASTELL, MEMBRES A TÍTOL INDIVIDUAL (MARC SERRANO MARTÍ).
• I MÁS DE 500 CIUTADANS PARTICULARS SIGNATS DEL DOCUMETN DE REPULSA A L’ALCALDE CABRERA D'ANOIA.
Puntos:
14-07-11 01:48 #8364494 -> 8364240
Por:Tu padre

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
SeÑores mios como nos gusta manipular
Asociaciones,darmelo por escrito y me lo creere unas que estan disueltas otras que nadie las conce como la gen gran de can ros el ampa tu cuÑado y tu hermana que no son ya del ampa
As.castell a mi nadie me pidio permiso como socio,sera cuenta del segundo de tu lista,proteccion civil anda si es el tercero de tu lista ,la banda hombre no le prometiste un puesto de trabajo que todos nos conocemos
500 firmas donde estan seÑores se terminaron las mentiras papeles donde estan.
Es normal que estes monti indignat que te quiten tu trono con lo que has currao duele
Te repito ,lo que no sabes defender como hombre lloralo como mujer,
Pero me parece que esa espresion en este pueblo lo de mujer,seÑoras mis respetos ,reconozco que tienen mas co que muchos ,icluido yo
Puntos:
14-07-11 07:53 #8364705 -> 8364494
Por:castell62

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
Ahir a Canaletes varam celebrar el 65 aniversari de Rafecas,molta gent del poble va asistir i la conversa va esdevenir politica,certament s'els notava indignats, no entenian per que els Monteagudo, ara desde l'oposicio segian maltractan aquets poble, que ells diuen que tant s'estimen,van recordar el despreci total dels Montagudo en vers Canaletas, com van destruir un paratge emblematic per ells (la font del llorer) on conservavan records de la seva vida moments de la infantesa de l'avi, quan els portava de paseig o cercar aigua per la casa.(vaig veure gent amb llagrimas als ulls ) i que aquesta gent sense escrupuls els va destruir, com durant 20 anys han estat atemorits per l'anim venjatiu d'aquesta familia i a la vegada es mostraban contents pel canvi.
Tambe es va comentar lo del local social del castell i es s'orprenian de l'interes soptat dels Monteagudo pels concesionaris del castell, quan ells actualment estan fen un boicot a la concesionaria del local de Canaletes,simplemen per que no s'ha plegat als seus destjos,(desde aqui donar anims a la Marilo i agrairli el seu valor)tambe comentavan com els Montegudo s'han carregat molts concesionaris aixo si, sempre amb malas arts, es el seu estil.
vaig sortir molt content de la celebracio primer per veure al Rafecas com lluita amb força per superar la seva malaltia i tambe per veure un poble amb molta empenta i orgullos que no es deixara trepitjar.
Puntos:
14-07-11 10:30 #8365225 -> 8364705
Por:REVOLUCIONARIO CABRE

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
Moltes felicitats a Rafecas, i ànims amic meu!!!.

La resta si que es una total manipulació de l'actual alcalde totalitari.

M'agradaria saber on està els valor de l'humilitat, de la solidaritat envers els treballadors del pobre.

Ha estat vostè com alcalde el que s'ha equivocat atacant a gent treballadora que es guanya el pa de cada dia.

No entenem com li costa tant baixar del burro. però vostè mateix al igual que ràbia continguda i expressada contra el Monteagudo, vostè destil·la odi, però no deixa de ser el seu problema. Són quatre anys ben llargs on tots tindrem oportunitat de coneixe'l com Alcalde i com a persona, ara ja no pot amagar-se al darrera de la faldilla i de l'ombra de ningú.

Respecte de la Mariló, respectila que és una persona que molts estimem molt i l'únic que fa amb els seu comentaris i els de molts de vostè es fer-li mal posicionant-la a on ningú la te ser el que votè vol donar a entendre. A més, crec que ella és majoreta, per a que vostè li falti d'aquesta manera, i espatlli la seva relació (ella) amb la resta de persones del municipi que voten el que volen que per això estem, en democràcia i sap defensar-se molt bé. I no fa com vostè que persegueix a tots aquells que no pensen com vostè.

Pagarà amb eines de la democràcia tot el mal que està fent a les families treballadores de tot el poble i a totes les concessionàries, entitats i clubs.

Nota para Mariló: tu sabes que te queremos. Afortunadamente, todo con el tiempo acaba volviendo a su sitio.

Ja n'hi ha prou. I Punt!
Puntos:
14-07-11 14:21 #8366488 -> 8365225
Por:luz celestial

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
Deja ya de dar discursos y de ir por las casas pesado tienes ala gente asta las narizes ya te a guantemos los vecinos bastante no hace ni 2 meses y a hora otra fez que pesado con lo grandezito que eres y dando el toston como un crio todavia sera que a un chupas teta y pretendias chupar del pueblo tan bien? pues esperate sentado hijo mio o mejor dedicate a otra cosa como a dejarnos vivir tranquilos por ejemplo y si estas a burrido saca a tu mujer a que le de un poco el aire ya que con tanta politica es tara la pobre a fisiada solo la sacas para manifestaciones pues poco amor entonces hay que lastima la verdad o fende.
Puntos:
14-07-11 21:28 #8369136 -> 8365225
Por:Toni47

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
ara sembla que als socialustes els preocupan els llocs de treball i les familias,pero quan don salustiano el grande segundo de cabrera va entrar al ajuntament el 2008 es va carregar l'arquitecte sense motius, al manolo de la brigada sense motius i va fer la vida inposible am la ajuda de la FILI, presidente eterna de la gent gran, a tots els concesionaris que no li reien les gracias aixo es la veritat i per aixo cou.ho sento pero es aixi.
Puntos:
14-07-11 14:31 #8366556 -> 8364240
Por:ermesenda_1

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
A/a de indignat de cabrera:

1ª casserolada, dia 4 juliol, il·legal i de 70 persones, no ho creieu ni vosaltres
2ª casserolada, dia 9 juliol, no hi havia 150 persones ni en somnis, i a les imatges em remeto, vosaltres mateixos us deixeu per mentiders
3º concentració masiva al ple, si que es veritat, va haver una assistènica masiva de persones que recolzaven al Jaume i al seu equip de govern [/b

De les properes ja anirem parlant en proxims capítols. I de les asociacions ja no dic res, ja que molt altre gent ja ho ha explicat.


A10
Puntos:
14-07-11 18:51 #8368187 -> 8366556
Por:Mercedes Oso

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
revolucionatio cabre, continueu enredant a la gent i mentiu mes que parleu.
Puntos:
15-07-11 14:49 #8372799 -> 8364240
Por:eclise

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
Una ultima cosita salus ten cuidadin con lo que dices por hay de asta que tu no salgas como alcalde no se va hacer nada porque toditoooooo se sabe y al igual que tu tienes buenos amigos o amigos de amigos yo tambien tengo mis amigos que tambien tienen a sus amigos y con mas influencias de las que puedas llegar a imaginar a sin que no me subestimes por ser simple y chabacana que lo soy y eso no lo dices tu lo digo yo pero yo no voy fardando de los amigos que tengo ni dejo de tener en todo caso les a lago por tenerlos como amigos y si los necesito hay es tan y sin pedir nada a cambio al igual que yo estoy para ellos y desde a qui doy las gracias a dios por la familia y los amigos que tengo.
Puntos:
16-07-11 13:12 #8377561 -> 8372799
Por:luz celestial

RE: Comunicat de premsa indignats de cabrera a diaris tv i rÀdios
Que amigos tiene ese seÑor? a si los del interes propio animo jaume que estamos contigo al otro ni caso.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
pregunta para Indignats de Cabrera Por: sirona 08-11-12 22:43
anorare
2
Indignats | Desallotjament de la Plaça Catalunya Por: INDIGNATS DE CABRERA 04-09-11 18:05
EL ZORRO de cabrera
2
a la atenciÓn indignats per cabrera. Por: Toni47 14-07-11 13:52
bibiana
34
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com